Sari la conținut

e-valy

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de e-valy

  1. e-valy

    Bimota

    Frate deci o reparatie la moto asta te costa de te c... pe tine, hai ca la o honda,yamaha,suzuki,kawa, si altele mai cunoscute mai stie unu altu sa repare sau sa iti de-a un sfat, numai zic ca daca ai modelu Tesi 3D si s-a ..... ceva la smecheria aia in fata esti rezolvat, Cu un motor ca asta nu merita decat sa faci o plimbare si atat (si aia cu grija ) Ca sa zic asa vei fi ca Becali cu Maybach-ul
  2. TiBi<Urban Rangers> deja asta e torpila are un look de zici ca-i Ghost rider
  3. Omule ce pot sa zic, prin toate mijloacele posibile incearca sa ii infunzi pe astia (eu unul asta as face ) , cel mai bine ar fi sa poti face asta prin televiziune si ziare, ca intraga tara sa vada cum sta treaba cu aceasta firma si cine stie poate pana la urma se va face un control de la A-Z si vor cade pe capete toti din firma (asta daca sunt doar cateva probleme, daca sunt mai multe atunci pa pa Concelex) Doar atat iti mai spun NU TE LASA, firmele astea de (cuvant urat) trebuiesc infundate
  4. e-valy

    Incident La Stop

    Frate da-le in gura ca altfel si-o i-au in cap, maine poimanie te omoara si mai au tupeul sa te de-a si in judecata pe urma Sau cum a mai spus cineva rupele oglinzile macar.
  5. @alecu ultras: nu e vorba de suparare decat ca aici nu este vb despre mine. Si stai fara grija ca am mers pe ZX6 si ZX9 destui km, daca nu am plastic acum asta nu inseamna ca nu am avut niciodata Si asa ca chestie, incearca sa mergi si tu pe unul si ai sa intelegi mai bine la ce ma refer, pana la urma tu il conduci pe el nu el pe tine. Si daca patesti ceva tot din cauza ta patesti, nu a lui, el iti da putere in functie de cat ii ceri tu.
  6. Ideea aici nu e despre mine (plus ca din cate am spus si mai devreme sta in fata blocului pana sunt ready ) asa ca stai fara grija ca stiu pe ce am dat banii. Pacat ca unii nu inteleg ca mine ce inseamna motor, nu bicicleta sau masina (care te apara cat de cat ) Aveti grija de voi sa nu fie sa aibe pamantu mai tarziu
  7. Pai bine mai nene io stau de 2 luni cu moto in fata blocului de plang cand ma duc zilnic la munca ca nu pot sa merg cu el (lipsa de plastic ) si el nu are rabdare sa isi i-a un plastic? Tragic, si ce e mai tragic e ca multi sunt ca el. AVETI RABDARE FRATILOR!!! Nu se termina strada maine.
  8. Super in Maroc, sper sa ajung si eu odata, kawa meu e un pic ma prafuit dar ajunge pana acolo. Asfalt uscat.
  9. Foarte bine! Am inteles ce vreti sa spuneti. Normal ca trebuie sa fac scoala si sa ma angajez si alte "prostii' dar am timp! Moment raman cu pozele
  10. Da inteleg! Asa e dar nu trebuia sa imi sara toti in cap din cauza unei greseli gramaticale! Pe mine ma interesa motorul! Si intradevar e o chestie sa ai un motor, pt. mine e.
  11. Mersi pt. sait e la subiect! Exact ce cautam!
  12. Asta e daca nimanui nu-i pasa nu ma intereseaza! E normal voi aveti motoare si va doare-n p.... de altu, aca ca am inteles mesajele voastre! N-ai motor nu te baga nimeni in seama!!!!!!!!! Pacat mi-am schimbat impresia despre voi! Asa ca fiecare pe cont proriu! Da am inteles! Dar eu mai am pana atunci, si nu o sa ma urc din prima pe una de o mie ca am auzit si eu ca e cam greu! Dar am vrut doar niste raspunsuri despre Repsol, fiindca am inteles ca e limitata! Iar lumea imi sare in cap ca sunt mic , ca scriu gresit, ca nu stiu ce... Asta e macar am vazut idea voastra despre toate astea!
  13. Experienta imi fac pe parcurs! Repsolul e visu meu si asta o sa i-au, daca nu se poate, altceva nu vreau! Apropo de scris eu scriu repede pe messenger si asa m-am obisnuit si aici! Nu mai verific daca e corect!
  14. Thanks, asa sper si eu! Eu sunt din Bucuresti! Si aici am vazut 3 pana acuma! Dar in orice caz merge si un SH, pt. mine modelu conteaza! Mersi!
  15. Thanks very much! Imi pare bine ca ma i-a si pe mine cineva in serios! Pt. mine chestia asta e mai importanta decat orice! Asta e visu meu si chiar nu as vrea sa aud ca nu mai exista pe "piata" acest model!
  16. In orice caz la comanda nu se pot face?, chiar daca ar costa dublu sa zicem! Pt. mine e mai importanta decat o Agusta, daca ma intelegeti! Banii nu conteaza, cu toate ca momentan nu ii am!
  17. Mersi! Dar 27? Ce nasol! Si normal ca din astea 27 cam jumate au fost cumparate. NU?
  18. Pe mine ma intereseaza raspunsul unui om serios nu unui mascarici ! Treaba mea e motoru, nu scrisu! Asa ca nu te mai obosii!
  19. Imi poate spune si mie cineva, va rog, Honda CBR 1000 Repsol Replica(acea portocaliu cu rosu) este editie limitata? Adica se fac doar in cateva exemplare? Si daca da cate? :{ Ma gandesc sa m-ai apuc si eu sa imi i-au peste un an jumate, tocmai din cauza asta intreb! Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...