Sari la conținut

Adriana

Membra
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Ploiesti / NĂźrnberg
  • Carnet moto din
    26.08.2011
  • Motocicleta
    Suzuki GSR 600A K9

Adriana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc frumos, pe ăsta mi l-a arătat și PoliBuc în privat și o sa îl dau comanda cât de curand.Îmi place și cum arată pe motor L-am găsit mai ieftin pe E-Bay(79€) decât la Louis(100€) Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri
  2. Se referea la înălțimea lui ca persoana No?
  3. Îmi poți arata care de la Puig? Mie îmi arată mai multe modele Puig compatibile cu mobra. Și eu am tot 1.75 dar nu sunt atât de lată în spate precum un barbat. Sincer și eu țin la design dar mă interesează sa mă și protejeze, încerc sa îmbin utilul cu plăcutul.
  4. Da știu ca tot mă va bate vântul dar poate nu așa tare cum e fără nimic. Așa am găsit și eu și Puig și Baracuda și MRA. Am văzut ca mulți optează pt MRA. Mă interesează o imagine/Link ceva sa îmi dau seama exact ce trebuie sa caut.
  5. Salutare! Vreau sa iau un parbriz pt GSR, am tot căutat și aș vrea sa știu voi ce aveți și pe care le recomandați. Nu reușesc sa mă hotărăsc la un model. Am nevoie în special pt drumurile lungi și autostrăzi, mă bate vântul mult prea tare. Ms frumos!
  6. Merci merci , sa fie la toată lumea
  7. Da e oke , mulțumesc frumos !
  8. Mulțumesc frumos! 3500€, 11000 km. Acum 2 luni au fost și mai ieftine dar pana m-am câcâit eu sa o iau, ba s-au dat, ba s-au scumpit. Eu zic că am prins-o ok , no?
  9. Bună , vreau și eu manualul dacă este în română. Mi-l poți trimite pe mail? Îți las adresa în pm . Ms
  10. @Adriana, cateva pagini mai in spate am postat niste poze cu un parbriz MRA pentru GSR, nu il folosesc. Vezi daca iti place, l-as cam vinde. Merci frumos de intenție dar nu îmi place modelul ăla de parbriz și plus de asta locuiesc în Germania și cred ca ar fi costisitoare trimiterea lui. Am găsit aici câteva o sa văd pe care îl comand.
  11. Da , cel de ABS se aprinde . Merci frumos, la fel si tie » Post actualizat in 27 Apr 2016 12:13 Au venit si pozele ! Deocamdata nu am decat in garaj poze cu ea, o sa ii mai fac cand o sa o scot afara dar momentan sunt 3 grade . O sa ii cumpar curand si parbriz.
  12. Multumesc, nu este vorba de cel de ABS , este o cheie care palpaie .
  13. Buna si tie ! Oke pai si e normal sau nu sa palpaie asa?? » Post actualizat in 27 Apr 2016 11:03 Multumesc frumos ! Vin si pozele
  14. Salutare ! Începând de ieri sunt fericita posesoare a unui GSR 600A K9. Prima data mă hotărâsem să îmi iau V-Strom dar nu știu cum prin ce extorsiune am dat de GSR și mi-am schimbat decizia. Încă nu am ieșit cu ea, este extrem de frig, aștept weekendul ca am văzut ca e posibil sa se încălzească puțin, astăzi abia am înscris-o și urmează sa îi iau o baterie nouă și să îi schimb uleiul și filtrele. Există ceva recomandări , sfaturi sau chestii pe care ar trebui să le știu pentru început? P.S: Lamuriți-mă și pe mine vă rog în legătură cu cheița roșie din bord care pâlpâie continuu, am înțeles că e nu știu ce sistem de nu știu ce ) Mulțumesc
×
×
  • Creează nouă...