Sari la conținut

Adriana

Membra
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adriana

  1. Multumesc frumos, pe ăsta mi l-a arătat și PoliBuc în privat și o sa îl dau comanda cât de curand.Îmi place și cum arată pe motor L-am găsit mai ieftin pe E-Bay(79€) decât la Louis(100€) Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri
  2. Se referea la înălțimea lui ca persoana No?
  3. Îmi poți arata care de la Puig? Mie îmi arată mai multe modele Puig compatibile cu mobra. Și eu am tot 1.75 dar nu sunt atât de lată în spate precum un barbat. Sincer și eu țin la design dar mă interesează sa mă și protejeze, încerc sa îmbin utilul cu plăcutul.
  4. Da știu ca tot mă va bate vântul dar poate nu așa tare cum e fără nimic. Așa am găsit și eu și Puig și Baracuda și MRA. Am văzut ca mulți optează pt MRA. Mă interesează o imagine/Link ceva sa îmi dau seama exact ce trebuie sa caut.
  5. Salutare! Vreau sa iau un parbriz pt GSR, am tot căutat și aș vrea sa știu voi ce aveți și pe care le recomandați. Nu reușesc sa mă hotărăsc la un model. Am nevoie în special pt drumurile lungi și autostrăzi, mă bate vântul mult prea tare. Ms frumos!
  6. Merci merci , sa fie la toată lumea
  7. Da e oke , mulțumesc frumos !
  8. Mulțumesc frumos! 3500€, 11000 km. Acum 2 luni au fost și mai ieftine dar pana m-am câcâit eu sa o iau, ba s-au dat, ba s-au scumpit. Eu zic că am prins-o ok , no?
  9. Bună , vreau și eu manualul dacă este în română. Mi-l poți trimite pe mail? Îți las adresa în pm . Ms
  10. @Adriana, cateva pagini mai in spate am postat niste poze cu un parbriz MRA pentru GSR, nu il folosesc. Vezi daca iti place, l-as cam vinde. Merci frumos de intenție dar nu îmi place modelul ăla de parbriz și plus de asta locuiesc în Germania și cred ca ar fi costisitoare trimiterea lui. Am găsit aici câteva o sa văd pe care îl comand.
  11. Da , cel de ABS se aprinde . Merci frumos, la fel si tie » Post actualizat in 27 Apr 2016 12:13 Au venit si pozele ! Deocamdata nu am decat in garaj poze cu ea, o sa ii mai fac cand o sa o scot afara dar momentan sunt 3 grade . O sa ii cumpar curand si parbriz.
  12. Multumesc, nu este vorba de cel de ABS , este o cheie care palpaie .
  13. Buna si tie ! Oke pai si e normal sau nu sa palpaie asa?? » Post actualizat in 27 Apr 2016 11:03 Multumesc frumos ! Vin si pozele
  14. Salutare ! Începând de ieri sunt fericita posesoare a unui GSR 600A K9. Prima data mă hotărâsem să îmi iau V-Strom dar nu știu cum prin ce extorsiune am dat de GSR și mi-am schimbat decizia. Încă nu am ieșit cu ea, este extrem de frig, aștept weekendul ca am văzut ca e posibil sa se încălzească puțin, astăzi abia am înscris-o și urmează sa îi iau o baterie nouă și să îi schimb uleiul și filtrele. Există ceva recomandări , sfaturi sau chestii pe care ar trebui să le știu pentru început? P.S: Lamuriți-mă și pe mine vă rog în legătură cu cheița roșie din bord care pâlpâie continuu, am înțeles că e nu știu ce sistem de nu știu ce ) Mulțumesc
  15. Cu placere!Dupa cate vedeti eu nu prea postam, stateam si citeam, nu ma bagam in seama dar acum a trebuit . Cu mare placere as venii daca s.ar potrivii datele intalnirii cu concediul, sunt convinsa ca merita.
  16. Am inteles , nu mi se pare mult oricum dar e diferenta de centru de greutate presupun si se simte altfel . » Post actualizat in 21 Jan 2016 20:11 Nu e diferenta mare oricum , nu stiu cat e asigurarea aici dar in mod cert cred ca o sa iau 650 pana la urma. » Post actualizat in 21 Jan 2016 20:17 Da m.am uitat , nu prea ma pasioneaza ca sa zic asa , e frumusica si nu te contrazic la dotari dar mie mi.a picat pe VStrom Da de cumparat am auzit si eu aceleasi chestie cu ei.
  17. Deci 230 -240 la cea de 1000? » Post actualizat in 20 Jan 2016 21:47 Despre ce ani vorbim? M.am uitat acum ca nu stiam sigur daca vorbim despre acelasi model , mi se pare mult mai mare si greoaie, nu stiu nimic despre gama asta, si vad ca si pretul este vizibil mai ridicat.
  18. Da , inteleg perfect ce spui , sunt constienta ca e mare si greoaie dar nu am vrut sa ma dau inapoi pana nu merg pe una iar atunci ma pot pronunta daca e sau nu de mine . Eu abia ma gandesc la un 650 din 2007 -2008 hai poate cu un pic de strangere din dinti 2009 , deja dupa, vorbim de lucruri sfinte cum ziceam . Eu sper sa imi permit una in primavara-vara asta , daca ma gandesc la una dupa 2012 mai stau vreo 2 ani fara motor si nu mai pot, o iau razna ) La faza cu gretutatea si marimea o sa tin cont , chiar conteaza pt mine , dar la 2012+ e deja mision imposible .
  19. Da Adriana sunt )) si voinica de fel nu stiu ce vrei tu sa spui , am 75 de kg la 1.75m. Asa stiam si eu cu coboratul din suspensii si chiar vroiam sa intreb , multumesc frumos pentru detalii si raspunsuri , o sa tin cont de ele . Cat despre postul cu pricina alegerii cred ca va mai dura ceva , inca lucrez la buget. Numai bine! Adriana » Post actualizat in 19 Jan 2016 19:20 Da am vazut-o ieri , e superba , dar intentionez sa imi iau motocicleta din Germania.
  20. Da, merci frumos pt intentie, intradevar e iarna si eu sunt in Germania. Deci cam imposibil.
  21. Ms frumos pt raspuns , m-am uitat si la klv , intradevar sunt cam aceiasi chestie si cam tot in pretul ala se invart. Eu o vreau pt drumuri lungi , poate foarte putin oras sau ture scurte . O sa ma mai documentez intre timp. » Post actualizat in 18 Jan 2016 20:21 Prima data m.am gandit la miar pentru ca am zis ca o sa ma plictisesc repede de 650 si o sa vreau sa o schimb dar dupa ce am mai citit , dupa ce mi.ati raspuns voi parca parca mi.as lua 650 , fiind mai usoara si mai manevrabila, tinand cont si de consum. 1000le cu abs nu mi.l permit deocamdata , deci ar ramane tot un 650 daca as opta pt abs . PS: si eu as vrea sa castig la lotto sa imi iau cate un motor din fiecare clasa care imi place , dar mai intai trebuie sa pun la lotto ) » Post actualizat in 18 Jan 2016 20:31 Eu o sa merg singura majoritatea timpului, nah barbatii nu prea interactioneaza cu saua din spate ) Vreau sa gasesc ambele modele pentru un drive test ca sa imi pot da seama ce ma coafeaza , intradevar eu o vreau pt ture lungi , dar as prefera sa ajung cu toata talpa jos si sa fie usor manevrabila. Sa inteleg ca e chiar indispensabil ABS-ul? Multumesc frumos, Adriana
  22. Mmmda , cum ziceam bugetul, inaltimea nu mai e o problema ) » Post actualizat in 17 Jan 2016 14:22 @cooldeep : Hai sa nu vorbim de lucruri sfinte totusiMultumesc frumos pt sfaturi , inteleg ce spui , cu abs cu ambreiajul dar fiabilitatea pana la urma ? E sau nu doar pe hartie? Eu pusesem ochii pe un 1000 din 2004 ceea ce e cam vechiut din ce spui tu , pt mine ar fi parfum tinand cont de buget. » Post actualizat in 17 Jan 2016 14:25 As putea alege in locul celui de 1000 unu de 650 mai nou in banii aia totusi. Cat despre pasager , n-am:)) deci as merge singura dar trebuie sa ma tin dupa Intruderul de mai sus.
  23. De 650 au,o sa incerc si pe celelalte sa vad cum sta treaba. Merci de idee si de sfat.
×
×
  • Creează nouă...