Sari la conținut

razvan_gsxr

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki GSXR 600 K7
  • Numar Moto
    B 600 GSX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500 , Honda TransAlp 600 XL

Vizitatori Recenți Profil

286 citiri profil

razvan_gsxr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dumnezeu sa-l ierte! Nu cred ca a fost vb de viteza la felul in care arata, atat masina, cat si motoreta. Cred ca a fost pur ghinion de si-a pierdut viata.
  2. Recuperare rapida Riderului. Speram ca este ok!!!
  3. Se strange cineva in seara asta? Noi sunt 2 care venim
  4. PFFFFF... ce am ratat. Munca asta ma dispera. Next time!!!
  5. Cu siguranta asta este motivul pt care mi se pare diferenta asta de putere!
  6. Pai difera doar culoarea! )) nu pot sa-mi dau seama daca sunt sau nu fiferente intre ele. Singura chestie a fost ca mi s-a parut ca asta al meu trage un pic mai bine si ma gandeam ca se datoreaza tobei! Acum nu am idee daca ii poate da o toba atat de multi cai incat sa simti asa diferenta. Eu stiam ca o toba iti poate da maxim 10 cp, dar sa fie una superbuna si schimbata toata evacuarea probabil! In rest, astept primavara ca sa fac diferenta( asta daca exista). Avem in plan cateva drumuri interesante anul asta, printre care si un Bucuresti-Atena-Thassos si back!
  7. Nu aveam idee despra taxa asta de care ziceai tu, ca intr-adevar nu am urmarit fenomenul, neinteresandu-ma acest aspect! Vis-a-vis de motoreta, da, sunt super multumit, cu toate ca am mers foarte putin cu ea( am adus-o pe 1 Decembrie 2012 de la Calarasi), un drum Calarasi-Bucuresti si foarte putin in Bucuresti pt ca a venit frigul! Nu este prima mea mobra! Am plecat in 2007 pe un Suzuki GS 500 E modelul carenat complet! Am mers vreo 2 ani cu el, dupa care am abuzat la maxim de Transalpul fratelui meu aproape 2 ani! Iar anul trecut am mers un pic cu un GSXR identic cu al meu! Am facut Transfagaraseanul si Transalpina intr-un weekend, o tura pana la mare si mers asa ocazional prin Bucuresti! Cam atat. Plusuri si minusuri? E prea devreme sa ma pronunt!
  8. Ideea este ca nu cred ca trebuie platit nimic, masina fiind luata de noua din Romania.
  9. Cam asa l-am pus si noi. Avand in vedere ca a fost vorba de un schimb si ca eu eram conditionat de masina, am acceptat asa. masina era cumparata de noua din Romania, si super ingrijita( cat poti sa ingrijesti o masina de 11-12 ani) dar era un volvo veritabil 4x4.
  10. Multumesc! Cu pretul e mai complicat. Am dat un Volvo XC 70 din 2000 la schimb cu ea. Asta s-a intamplat pe 1 Decembrie 2012. Am fost oarecum legat de masina, nedispunand de bani efectiv pentru o motoreta. Nu imi pare rau, eu zic ca am facut un deal bun in ideea in care volvo-ul nu il foloseam, avea si ceva anisori( cu toate astea o masina foarte buna, mai ales pentru iernile astea ale noastre). Am alta masina de mers, dar imi lipsea motoreta foarte mult.
  11. Exact la alea, doar ca ale tale sunt pt 2 degete nu?
  12. Salutare!!! Chiar s-au distrus drumurile prin cartier..... La strand acolo, la Cara, s-a astupat zilele astea groapa aia, dar am vazut ca au pus bitum din ala care intr-o luna maxim nu o sa mai fie, ca nu rezista. SOARE sa fie si asfalt uscat ca drumuri gasim noi sa facem.... STIMA!!!
  13. MOTORETA MEA: Suzuki GSXR 600 K7 Ca si imbunatatiri: Manere Rizoma, Toba Yoshimura Cyclone, Manete Frana si ambreiaj PUIG. Urmeaza: Crash paduri, Cauciucuri si Xenon
  14. Salutare! Ma numesc Razvan, am 27 de ani si categoria A din 2007. Am plecat pe un Suzuki GS 500 E( modelul carenat) iar acum am un GSXR 600 k7. Abia astept sa vina primavara! Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine la Arc!
×
×
  • Creează nouă...