Sari la conținut

yamaha 608

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    imvil@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Aprilia RSV4
  • Numar Moto
    SJ 30 WOW

Informații profil

  • Motociclete detinute
    APRILIA RSV4
  • Interests
    Industrial-Design

yamaha 608's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Impecabil designul.Impecabil.Doamne. Inca putin. Este super frumoasa.De curiozitate intreb doar ..din ce am vazut pana acum sub sah unde vine curbura de la galerie au ceva care preia forma acelei tevi...la tine vad ceva negru chiar inainte numarului .. un plastic sau protectie.. nu stiu exact..ce este ? Sa ai noroc de ea !! TE INVIDIEZ!
  2. Vand Costum moto BERIK RACE marimea 52 cu cocoasa mare dintr-o singura bucata.Nu ma pricep la asa ceva legat de intarituri , kevlar si alte minuni ,la coate e tare si la genunchi respectiv umeri si spate.Manurile , spatele si picioarele stau fixe.Este intr-o stare foarte buna . Nu este cazuta lovita sau zgariata.Captuseala stare buna.Nu este rupt nicaieri. Nota 9.5 din 10 exterior , 10 din 10 interior.Pretul este de 11 milioane vechi ,usor negociabil.Orisicine doreste alta informatie va stau al dispozitie 0748377759( wily ). sau imvil@yahoo.com mesajele telefonice respectiv mailurile le citesc zilnic. In cazul in care doreste cineva varianta de schimb a-s prefera la fel dintr-o singura bucata dar culoarea alba sa fie in proportie de 80 % si 20 % negru tot pe aceasta marime si de preferitna cu cocoasa mare .Model anume nu ma intereseaza.Vand deoarece vreau una cu mult mai mult alb.Poze cine mai doreste pot trimite pe mail din orisicare unghi sau coltisor al costumului .Slidere cu scai detasabile , putin uzate.
  3. Salut.Imi cer scuze in caz ca nu am postat unde trebuia. Am si eu nevoie de un service sau vopsitorie moto pe cat posibil , in CLUJ-NAPOCA daca exista asa ceva evident , care vopsesc carenele moto cu paleta de culori dupa cod si nu dupa ochii !!Care sa repare carenele deterioarate indiferent ca detin sau nu bucatile lipsa .Toate acestea evident lucrate curat, ergonomic , proportionale , egale, simetrice fara urma de nestiinta .Lucrare pe cat posibil sa atinga perfectiunea si originalul .Daca stiti pe cineva care lucra bine si are si cu ce din Cluj va rog sa ma anuntati si pe mine . Multumesc frumos !!
  4. Aceasta s-a pus fara sa vreau .Necesita stergere.Imi cer scuze.
  5. Pomenea ceva de factura proforma dar nu stiam exact ce e. Oricum multumesc anticipat baieti , e bine ca exista oameni cum sunteti voi . Am sa iau legatura cu mexykanu.Multumesc pentru tot.
  6. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia .Daca nu, rog administratori sa mute.Multumesc Doresc si eu sa aflu despre un service sau dealer yamaha in Romania..si cautand am dat de TEODOR GRINDU se numeste individul vorbesc cu el pe klog.yamaha acesta este ID-ul de messenger si are site care mereu e in constructii si niciodata nu vad nimic legat de preturi sau orisice asemanator ..http://www.piesemotooriginale.ro si mai degraba face reclama la ceva de vopsit decat la piese moto.Ideea este ca am comandat filtru de ulei si ulei de la el.Mi-a trimis nu pot sa spun ca nu chestii originale, apar pe toate YAMAHA GENUINE Parts & Accessories semnul oficial si toate magarile.Mereu cand intreb ceva raspunde pe m@il imi incarca piesa dorita in vedere explodata si cu coduri.. preturi in Euro .Daca doresc sa cumpar ceva mai mare ( ma refer aici si ca dimensiune piesa si ca si pret ) si in caz ca nu are pe stoc trebuie sa incarc jumatate din bani pe un cont.Acum la o suma prea mare sa incarc si sa nu am garantie ca primesc sau nu , nu mi-ar conveni .Il cunoasteti pe acest individ ? Din cate spunea au service in Bucuresti. Ma pot increde in ei ? Cunoasteti ? Ati avut de aface cu ei/ el ?Sau orisice cunostinta prieten de a-l vostru .Daca stiti orisice legat de aceasta persoana va rog sa ma informati deoarece nu vreau sa o iau in freza pentru necunostiinta de cauza . Astept parerile , sugestile si ajutorul vostru.Multumesc .
  7. Fratie si eu sunt pe la inceput de drum am doar 3 mii de km cu r6 .Cumpara ! E cea mai frumoasa din categoria 600 parerea mea !! Rupe ,daca vrei sa rupi cu ea , si se poate merge si omeneste desigur.Legat de pisde le place !!Mullt.Costomul are un rol foarte important,cizme,manusi.Bafta si grija mare la cumparare.
  8. yamaha 608

    Bestia mea

    De ce esti rau ma...STRADU .. ) .....Pai poate nu a fost vina lui.. si eu am R6 de 3 sapt... ) ce dreq.
  9. yamaha 608

    Bestia mea

    Imi cer scuze.. Acum am observat doar care e treaba.. Pai e trist.. Bafta la BMW.. ce sa zic..
  10. yamaha 608

    Bestia mea

    Frumos moto.. Rupe !!! ))
  11. Mersi.. Stii pe cineva care stie exact ce se intampla acolo... ca.. verificarea parametrilor sa fie una corecta ?
×
×
  • Creează nouă...