Sari la conținut

GUSA IULIAN

Membru
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    APRILIA PEGASO
  • Numar Moto
    BZ 64 XMV
  • Club
    MOTO

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GILERA, YAMAHA YZ, ...

GUSA IULIAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare ! Am intrebat de curand de ce se arde siguranta de 20 la un pegaso 99 si voiam sa stiti (sperand ca n o sa aveti nevoie) ca vinovat era releul de incarcare. Acum pot profita de aceasta supertoamna.
  2. Salut! Stie cineva de ce arde siguranta de 20. Am zis ca i de la baterie si am luat una noua. Dacă o porneam cu bateria auto nu se ardea. Cum puneam bateria moto iar se ardea, asa ca am luat una noua. Acum o arde si cu cea noua si cu cea de auto. O pornesc, merge 15 secunde si arde siguranta. Heeeelp! Multumesc!
  3. OARE DE CE ??? Am o honda cr 125 care nu dadea scantee , am verificat si era dusa bobina,i am inlocuit o a pornit ,am mers cu ea dar a doua zi aceasi probema am schimbat IAR bobina a pornit.... si a doua zi aceasi problema bobina arsa. CE NAIBA O AVEA ? Va mulțumesc!
  4. Va salut! Spuneti mi si mie va rog care este ordinea firelor galbene de la releul de incarcare ( al meu are mufa rupta ) Mi am luat unul nou de Aprilia leonardo si mi e frica sa nu le leg aiurea. Releul il pun pe un Pegaso 650 ml. Asfalt uscat !!! » Post actualizat in 10 Apr 2017 17:31 Multumesc frumos! Eu l-am pus în fata radiatorului pe aripa din stanga de deasupra rotii din fata.
  5. Va salut! Spuneti mi si mie va rog care este ordinea firelor galbene de la releul de incarcare ( al meu are mufa rupta ) Mi am luat unul nou de Aprilia leonardo si mi e frica sa nu le leg aiurea. Releul il pun pe un Pegaso 650 ml. Asfalt uscat !!!
  6. Va salut ! Credeti ca pot monta pe Aprilia pegaso ML 1999 un releu de incarcare de Aprilia leonardo 250 ( ca i mai ieftin ) ?
  7. Da da da de acord dar te rog Alin da mi un bip cu cateva zile inainte sa ma organizez
  8. Sigur nu l credeam daca nu pateam si eu.Cred ca o dadeam pe lipsa lui de experienta si ma tavaleam pe jos de ras.Deci ati mai auzit
  9. Jak59 sa stii ca ai achizitionat o supermotocicleta. » Post actualizat in 24 Oct 2015 17:23 Am un prieten care a achizitionat o honda cr 125 2timpi siiiii cand o baga in viteza si da drumu la ambreiaj o ia in marsalier. S a intamplat de vreo 4 ori si nu l am crezut pana cand am patit si eu.Ce o avea????
  10. Aline ai chef de glume?Dar daca tot ai inceput te rog zi mi pe unde ca am inteles c daca desfac piulitele de sus de pe amortizor sar ceva arcuri asa ca te rog lumineaza ma
  11. As vrea sa verific nivelul uleiului din amortizoare fata si sa completez cu ulei dar pe unde pun uleiul.daca puteti sa mi spuneti va rog
  12. Buzau Releu Pietroasele Grota pustnicului Ambrozie » Post actualizat in 24 Apr 2015 07:50 Buzau Releu Pietroasele Grota pustnicului Ambrozie » Post actualizat in 24 Apr 2015 07:58 Este vorba despre aparatoarea de p bascula.Am vrut sa curat lantulPe inteior cu o periuta si mi a prins o intre lant si pinion,a tras o... » Post actualizat in 24 Apr 2015 08:11 » Post actualizat in 24 Apr 2015 08:12
×
×
  • Creează nouă...