Sari la conținut

chiciu cristian

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    honda cbr 919 rr fireblade
  • Numar Moto
    B-78-cbr

chiciu cristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. la identificare nu cred ca se sinchiseste nimeni de numar mai departe mult noroc!!!
  2. da m-am uitat pe raiting dar nu e casca la care ma uitam eu ar trebui sa fie rpha 10 o au cei de SCORPIO AZ si nu seamana cu cele din testul de la sharp helmets
  3. merci am vazut dar oare ratingul nu se datoreaza faptului ca fg-15 e mai veche si a fost mai mult folosita rpha fiind mai noua poate urmeaza sa-si ia ratingul ? nu stiu intreb? oricum mutumesc de raspuns astept parerile voastre!!! scuze sau ala e ratingul de impact? k abia acum am citit ala e ratingul de impact!!!
  4. Mersi pt ca pretul e ok si casca are tot ce trebuie cred eu!
  5. Salut! ce parere aveti de casca de mai sus este la oferta a avut cineva hjc ? mutumesc anticipat!
  6. salut imi doresc un motor de cand ma stiu eu am mers pe atv pe un scuter ocazional am carnet B de 15 ani si peste 500000 de km facuti tara si afara am mers si cate 3000km fara pauza(de nevoie si imi place sa conduc) am 34 de ani. de curand am achizitionat o honda cbr 919 fireblade pretul a fost la o treime din pretul pietei (de la cineva nepasionat si s-a pricopsit cu ea) impecabila ,tobe sport suspensii.....i-am facut revizia,e perfecta dar nu stiu daca pt mine e ok o sa fac scoala moto A am sa fac cursuri de perfectionare am vazut pe la Tunari -Pipera . ideea e sa ma sfatuiti voi veteranii(de cand am luat-o citesc tutoriale,tot ce pot pt a fii pregatit) imi doresc mult sa merg cu ea dar la nevoie as vinde-o sa-mi iau alta potrivita. astept raspusuri!!!! mutumesc anticipat!!!
  7. parerea mea si din masinile avute(nissan pathfinder) cauciucurile recomandate de producator sunt esentiale am schimbat de 3 ori gumele(toate 4) la masina intr-o zi incercand sa schimb configuratia si sfarseam prin aprinderea esp-ului la o anumita viteza pt ca japonezii cand recomanda ceva inseamna ca au studiat intens problema!!!
  8. chiar la asta ma gandeam si eu cateva leduri nu neaparat de fita doar pt a fii mai vizibil mai ales pe timp de noapte!
×
×
  • Creează nouă...