Sari la conținut

SergiuG

Membru
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SergiuG

  1. Am avut o situatie similara anul trecut. Nu a fost contact intre mine si masina (ala nici nu a oprit macar sa ma intrebe daca sunt ok). Pagubele au fost mult mai mici. Am avut martor si m-am dus la Politie. Rezultatul: nimic, pentru ca nu a fost contact si Politia nu poate face nimic, chiar daca am martor si chiar daca era si Politia de fata.

  2. Recomand model Devil, dacă iei fix pt acest model, slip on, nu ai nevoie de modificări.

    Mersi pentru recomandare. Din pacate nu gasesc nimic pe la noi si nici pe ebay (in bugetul meu de 300-400RON).

     

    Ce parere aveti de Vick Exhaust (baiatul de la noi care face tobe de cativa ani)?

  3. Parerea mea este ca decat sa cauti razbunare, mai bine exersezi franarea, astfel incat data viitoare sa nu mai patesti ce ai patit acum. Oricum, ai scapat destul de ieftin din cate inteleg.

     

    Intr-adevar, ala este un idiot/nesimtit/cum vrei tu pentru ca s-a bagat cu japca si nici n-a oprit sa te intrebe de sanatate (el oricum nu era implicat in accident dpdv legal, deci nu avea de ce sa nu opreasca, ca nu patea nimic). Dar cred ca daca aveai mai multa experienta pe franare evitai accidentul fara sa cazi.

     

    Cand patesti chestii in trafic (fie mici incidente ca asta, fie doar sperieturi), nu te gandi ce poti sa le faci altora ca sa nu mai faca magarii, gandeste-te de fiecare data ce poti face tu ca sa nu se mai intample (mers mai preventiv, mai atent, control mai bun al motocicletei etc.). Pentru ca, atunci cand tragi linie, singura entitate pe care o controlezi in toata ecuatia asta esti tu.

     

    Chiar daca ai gasi duba si i-ai taia cauciucurile, crezi ca asta ar impiedica maine alta duba sa faca fix acelasi lucru, sau ceva si mai urat? Si atunci ce o sa faci, o sa iti petreci timpul liber cautand masini cu cutitul la brau?

     

    Sanatate si ai grija de tine in trafic, pentru ca, dupa cum ai vazut, altii n-au.

    mersi foarte mult pentru sfaturi. apreciez si trebuie sa admit ca prin astfel de incidente acumulezi experienta si inveti cum sa controlezi mai bine motorul.

  4. Sa te vad io pe tine daca ai sange sa faci asta cand iti iese unu in fata...

     

    Pai ce ti-a zis melitianu? Daca nu a fost contact n-au ce sa-i faca, dar sunt curios ce-a zis.

    Militianul a zis ca nu are ce sa faca pentru ca nu a fost contact, chiar daca am martori si chiar daca as fi avut camera de bord. Conservarul are doar vina morala si ar fi putut fi amendat doar daca la momentul si la locul "accidentului" ar fi fost Politia Rutiera.

  5. Este interzis sa iei fatza cuiva la mai putin de 30 de metri!

     

    Radem, glumim, dar are si jagi partea lui de dreptate. Eu cel putin zilele trecute era sa ma fac pateu, din cauza ca mergeam pe drumul meu cu prioritate (intrat pe verde in intersectie cu maxim 50 la ora), cand mi-a intrat unul in fata. Ca ma gandeam la unicorni roz, am reactionat nasol si am blocat franele (nu m-am varsat) la o faza aparent simpla si l-am evitat la mustata, unde o evitare ca la scoala facea ca situatia sa nu fie asa grava. Deci, ochii in 14.

     

    PS: scrii aici si probabil maine o sa te doara un picior, o mana, o sa injuri ca probabil mai ai de reparat una-alta, e bine ca esti intreg si nu a fost mai nasol. politia nu stiu daca o sa te ajute totusi... Multa sanatate si bafta!

    mersi, intr-adevar politia nu are cu ce sa ma ajute :)

  6. dude - cum a traversat ala 2-4 benzi, te-a inghesuit in asa fel incat nu ti-au ajuns 2-4 benzi si nici n-ai avut timp sa franezi de cand a inceput el sa traverseze pana la final de la 50kmh?

     

    PS - cati destruction derby fans pe aici... terminati cu prostiile cu intratul intentionat intr-o masina... timp pierdut si uneori si bani. ca sa nu mai zic daca nu-ti iese tocmai bine planul.

    colegu', ala mi-a iesit prea repede in fata si eram pe banda din stanga (in dreapta mea era o masina). Nu puteam sa il evit pe partea dreapta pentru ca in directia aia mergea si in plus daca incercam sa il evit cu franele activate riscam sa ma tavalesc mai urat. abia am reusit sa franez ca sa nu ma infig in el.

  7. eu asa am facut.. am preferat sa-l ating usor decat sa cad cum am facut altadata, nici nu am cazut, doar am pus picioarele jos.. s-a intamplat anul trecut in august, intre timp in mai pe 22 dupa contestatie si prezentare la tribunal a ramas fara permis eu cu o aripa zgariata, era de la pelicanul si rca-ul la carpatica, nu m-am deranjat sa deschid dosar.

     

    http://youtu.be/rlyL5LEOMxU?t=7m

     

     

     

    @SergiuG... daca-l vad iti dau filmarea pe privat :D

    ai avut o distanta mai mare fata de el si ai reusit sa opresti in el profesionist :) eu am avut o distanta mult mai mica si ma rugam doar sa raman in picioare si intreg :)

     

    am gasit un tabel cu viteza si distanta de franare:

     

    http://www.scritub.com/stiinta/fizica/DISTANE-DE-OPRIRE-N-FUNCIE-DE-7317171721.php

  8. eram atent cu franele, doua degete pe maneta si piciorul pe pedala. am apasat claxonul concomitent cu franele (e reflex creat prin traficul din Bucuresti, stau mereu cu degetul pe claxon), cred ca mi-a iesit in fata in mai putin de 15m tinand cont ca urma lasata de roata spate a fost de vreo 3-4m. Daca erau mai mult de 30m reuseam sa opresc in siguranta sau poate chiar sa fac o manevra sa il evit si daca erau mai mult de 30m cred ca reusea sa treaca tampitul ca era in miscare.

  9. Abia am ajuns acasa de la politie unde am declarat "accidentul" pe care l-am avut azi. Am trecut intre ghilimele pentru ca de fapt am cazut cu motorul fara sa fac contact cu vreo masina. S-a intamplat in felul urmator: veneam pe bd. D. Cantemir dinspre Unirii spre Tineretului. Aveam maxim 50 km/h unde viteza maxima legala este de 60 km/h cand din partea stanga, peste linie dubla continua mi-a aparut o duba (Ford Transit). Am bagat mana pe claxon, frana spate si frana fata. Am vazut ca ajung sa ma opresc in el si in ultima clipa am dat putin de ghidon dreapta. M-am dezechilibrat si am cazut pe partea dreapta. Partea buna: am evitat accidentul. Partea proasta: tampitul nici nu a oprit sa ma intrebe daca sunt bine. Motorul necesita reparatii, Eu sunt inca putin speriat si ma doare cotul.

     

    In concluzie, daca vedeti prin Bucuresti un Ford Transit rosu cu nr. B 32 SAJ, va rog sa ii spargeti o oglinda sau ambele sau un cauciuc sau sa ii zgariati macar masina din partea mea. Fac cinste cu o bere :D Poate sunt rautacios, dar poate maine un alt motociclist o pateste din cauza tampitului.

  10. Este normal sa fac 130 km in oras cu aproape un plin . Exact la 130 km s a aprins becul . Care pot fi cauzele unui consum exagerat?

    Cheers

    La motorcicleta mea becul se aprinde mai tarziu. Am facut 144km si tot nu se aprinsese. Pentru Bucuresti imi iese consum de 6.5 - 7, iar in afara am scos 4.6. Ma gandeam ca poate iti este de folos informatia.

  11. Pentru ca am auzit ca SV-istii au probleme cu bujia fata pe timp de ploaie, vreau sa povestesc experienta mea de duminica. Pentru cei care au vazut ce s-a intamplat duminica in Bucuresti (potopul), in drum spre casa din centrul vechi am luat 3 balti enorme. Imi era frica sa nu raman intr-una cu apa pana peste glezne. Ajuns acasa, am observat ca apa ajunsese pana peste jumatatea cilindrului din fata (acoperise si bujia). Dupa o zi de pauza. Motorul a pornit usor si functioneaza ca inainte de ploaie :)

×
×
  • Creează nouă...