Sari la conținut

SergiuG

Membru
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SergiuG

  1. Am avut o situatie similara anul trecut. Nu a fost contact intre mine si masina (ala nici nu a oprit macar sa ma intrebe daca sunt ok). Pagubele au fost mult mai mici. Am avut martor si m-am dus la Politie. Rezultatul: nimic, pentru ca nu a fost contact si Politia nu poate face nimic, chiar daca am martor si chiar daca era si Politia de fata.
  2. Mersi pentru recomandare. Din pacate nu gasesc nimic pe la noi si nici pe ebay (in bugetul meu de 300-400RON). Ce parere aveti de Vick Exhaust (baiatul de la noi care face tobe de cativa ani)?
  3. Salut dragi colegi. As vrea sa imi pun alta toba pe SV-ul meu de 650 din 2001. Ce sfaturi puteti sa imi dati referitor la model, pret, modificari necesare? Mersi anticipat.
  4. Baieti si fete, ce cauciucuri mi-ati sugera sa imi pun pe SV650N din 2001? Conduc mai mult prin oras si nu conduc sportiv (ma inclin ca un incepator ) Mersi.
  5. SergiuG

    Accident Drobeta

    http://www.romaniatv.net/accident-socant-provocat-de-un-motociclist-care-a-fugit-de-la-locul-accidentului-video_159240.html
  6. mersi foarte mult pentru sfaturi. apreciez si trebuie sa admit ca prin astfel de incidente acumulezi experienta si inveti cum sa controlezi mai bine motorul.
  7. sa repare sefu' pentru ca are angajati tampiti
  8. o sa ma gandesc serios la propunerea ta sa il gasesc intai ca Bucurestiul e mare
  9. cumpar maneta frana, pedala frana si oglinzi pentru SV 650 N 2001. poate vindeti careva sau stiti pe cineva care vinde. mersi
  10. Militianul a zis ca nu are ce sa faca pentru ca nu a fost contact, chiar daca am martori si chiar daca as fi avut camera de bord. Conservarul are doar vina morala si ar fi putut fi amendat doar daca la momentul si la locul "accidentului" ar fi fost Politia Rutiera.
  11. mersi, intr-adevar politia nu are cu ce sa ma ajute
  12. colegu', ala mi-a iesit prea repede in fata si eram pe banda din stanga (in dreapta mea era o masina). Nu puteam sa il evit pe partea dreapta pentru ca in directia aia mergea si in plus daca incercam sa il evit cu franele activate riscam sa ma tavalesc mai urat. abia am reusit sa franez ca sa nu ma infig in el.
  13. mersi ma gandesc acum la ce s-ar fi intamplat daca aveam o viteza de 80km/h sau 100km/h (cum merg unii prin oras, mai ales pe bulevardul asta).
  14. ai avut o distanta mai mare fata de el si ai reusit sa opresti in el profesionist eu am avut o distanta mult mai mica si ma rugam doar sa raman in picioare si intreg am gasit un tabel cu viteza si distanta de franare: http://www.scritub.com/stiinta/fizica/DISTANE-DE-OPRIRE-N-FUNCIE-DE-7317171721.php
  15. eram atent cu franele, doua degete pe maneta si piciorul pe pedala. am apasat claxonul concomitent cu franele (e reflex creat prin traficul din Bucuresti, stau mereu cu degetul pe claxon), cred ca mi-a iesit in fata in mai putin de 15m tinand cont ca urma lasata de roata spate a fost de vreo 3-4m. Daca erau mai mult de 30m reuseam sa opresc in siguranta sau poate chiar sa fac o manevra sa il evit si daca erau mai mult de 30m cred ca reusea sa treaca tampitul ca era in miscare.
  16. Abia am ajuns acasa de la politie unde am declarat "accidentul" pe care l-am avut azi. Am trecut intre ghilimele pentru ca de fapt am cazut cu motorul fara sa fac contact cu vreo masina. S-a intamplat in felul urmator: veneam pe bd. D. Cantemir dinspre Unirii spre Tineretului. Aveam maxim 50 km/h unde viteza maxima legala este de 60 km/h cand din partea stanga, peste linie dubla continua mi-a aparut o duba (Ford Transit). Am bagat mana pe claxon, frana spate si frana fata. Am vazut ca ajung sa ma opresc in el si in ultima clipa am dat putin de ghidon dreapta. M-am dezechilibrat si am cazut pe partea dreapta. Partea buna: am evitat accidentul. Partea proasta: tampitul nici nu a oprit sa ma intrebe daca sunt bine. Motorul necesita reparatii, Eu sunt inca putin speriat si ma doare cotul. In concluzie, daca vedeti prin Bucuresti un Ford Transit rosu cu nr. B 32 SAJ, va rog sa ii spargeti o oglinda sau ambele sau un cauciuc sau sa ii zgariati macar masina din partea mea. Fac cinste cu o bere Poate sunt rautacios, dar poate maine un alt motociclist o pateste din cauza tampitului.
  17. caut parbriz pentru Suzuki SV 650 N 2001. ceva sugestii? mersi
  18. 6.5-7 in Bucuresti, mers prin trafic in fiecare zi la munca. 4.3-4.6 in afara orasului.
  19. La motorcicleta mea becul se aprinde mai tarziu. Am facut 144km si tot nu se aprinsese. Pentru Bucuresti imi iese consum de 6.5 - 7, iar in afara am scos 4.6. Ma gandeam ca poate iti este de folos informatia.
  20. Pentru ca am auzit ca SV-istii au probleme cu bujia fata pe timp de ploaie, vreau sa povestesc experienta mea de duminica. Pentru cei care au vazut ce s-a intamplat duminica in Bucuresti (potopul), in drum spre casa din centrul vechi am luat 3 balti enorme. Imi era frica sa nu raman intr-una cu apa pana peste glezne. Ajuns acasa, am observat ca apa ajunsese pana peste jumatatea cilindrului din fata (acoperise si bujia). Dupa o zi de pauza. Motorul a pornit usor si functioneaza ca inainte de ploaie
  21. ce anvelope recomandati pentru sv 650 naked din 2001? mersi
  22. spuneti-mi va rog cam ce taxe am de platit in cazul in care cumpar o motocicleta deja inmatriculata in Ro pentru a o trece pe numele meu si a-i schimba numarul de inmatriculare? va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...