Sari la conținut

SergiuG

Membru
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    Octombrie 2013
  • Motocicleta
    Suzuki SV 650

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650 ST

SergiuG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am avut o situatie similara anul trecut. Nu a fost contact intre mine si masina (ala nici nu a oprit macar sa ma intrebe daca sunt ok). Pagubele au fost mult mai mici. Am avut martor si m-am dus la Politie. Rezultatul: nimic, pentru ca nu a fost contact si Politia nu poate face nimic, chiar daca am martor si chiar daca era si Politia de fata.
  2. Mersi pentru recomandare. Din pacate nu gasesc nimic pe la noi si nici pe ebay (in bugetul meu de 300-400RON). Ce parere aveti de Vick Exhaust (baiatul de la noi care face tobe de cativa ani)?
  3. Salut dragi colegi. As vrea sa imi pun alta toba pe SV-ul meu de 650 din 2001. Ce sfaturi puteti sa imi dati referitor la model, pret, modificari necesare? Mersi anticipat.
  4. Baieti si fete, ce cauciucuri mi-ati sugera sa imi pun pe SV650N din 2001? Conduc mai mult prin oras si nu conduc sportiv (ma inclin ca un incepator ) Mersi.
  5. SergiuG

    Accident Drobeta

    http://www.romaniatv.net/accident-socant-provocat-de-un-motociclist-care-a-fugit-de-la-locul-accidentului-video_159240.html
  6. mersi foarte mult pentru sfaturi. apreciez si trebuie sa admit ca prin astfel de incidente acumulezi experienta si inveti cum sa controlezi mai bine motorul.
  7. sa repare sefu' pentru ca are angajati tampiti
  8. o sa ma gandesc serios la propunerea ta sa il gasesc intai ca Bucurestiul e mare
  9. cumpar maneta frana, pedala frana si oglinzi pentru SV 650 N 2001. poate vindeti careva sau stiti pe cineva care vinde. mersi
  10. Militianul a zis ca nu are ce sa faca pentru ca nu a fost contact, chiar daca am martori si chiar daca as fi avut camera de bord. Conservarul are doar vina morala si ar fi putut fi amendat doar daca la momentul si la locul "accidentului" ar fi fost Politia Rutiera.
  11. mersi, intr-adevar politia nu are cu ce sa ma ajute
  12. colegu', ala mi-a iesit prea repede in fata si eram pe banda din stanga (in dreapta mea era o masina). Nu puteam sa il evit pe partea dreapta pentru ca in directia aia mergea si in plus daca incercam sa il evit cu franele activate riscam sa ma tavalesc mai urat. abia am reusit sa franez ca sa nu ma infig in el.
  13. mersi ma gandesc acum la ce s-ar fi intamplat daca aveam o viteza de 80km/h sau 100km/h (cum merg unii prin oras, mai ales pe bulevardul asta).
×
×
  • Creează nouă...