Sari la conținut

dilybily

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    inca nu
  • Motocicleta
    Yamaha R6
  • Numar Moto
    br 89 LAV

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha R6 din 27.01.2013 an fabricatie 2001

dilybily's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O sa ma interesez sa vad unde o duc sa o mai gadile sa toarca ca o pisica ) mai mare !
  2. deci doar pe loc! in stationare fluctueaza relantiul ! dar nu putin foarte putin! parca nu merge rotund motorul! In mers nu are nici o treaba se comporta normal!
  3. singur ca nu am cu cine sa ma duc.. si de cumpatat trebuie sa fiu ca stiu si ce poate sa faca bine motorul si ce poate sa faca rau . multumesc frumos!
  4. multumesc! dar e vba ca sunt tilicar pe moto..intradevar..cam mare de mine..ma descurc cu ea dar nu cred ca o sa ma arunc deocamdata la o plimbare pana la Bucuresti..cu toate ca o sa ma mut inapoi peste ceva timp..sa vad cum fac sa o aduc..daca rezolv problema cu garajul pentru Bucuresti ..sau ceva un paznic pentru ea:))
  5. NU am avut plin nu aditivi nu nimic!am dat relantiul mai mare putin si nu a mai facut fente in intersectii dar parca nu sunt convins ca e o treaba buna asta . trece foarte putin peste 1000 de ture:) cat sa coste o sincronizare de carburatoare?
  6. Multumesc pentru sfat. Cam asa merg ..nu ma agit prea tare ca stiu ca agitatia doare:))) am facut azi 150 km fara incidente:))) ! mult noroc!
  7. Am si eu o intrebare pentru avansati . Azi am fost la Focsani cu moto sa-i schimb anvelopele. Zis si facut . (PRIMA MEA PLIMBARE LA DRUM LUNG) Cand am ajuns la Focsani , intr-un sens giratoriu, am oprit sa acord prioritare si poc, a murit motorul. NU era in viteza sau alta prostie..stiu sa plec de pe loc cu el...pur si simplu nu a stat la relanti. Si am obeservat apoi ca sta undeva la 1000 "ture" dar are momente cand are tendinta sa scada si sau fluctueaza putin. Mentionez ca in mers nu are nici o problema..aceelereaza bine / puternic. Care ar putea fi problema? Colegul de la care am cumparat moto anul trecut a zis ca avea sincronizate carburatoarele. Yamaha R6 2001. Sunt necunoscator... pl help!
  8. Posted Today, 12:25 AM r6-le alb cu negru? alb rosu.
  9. Salutare! mai nou sunt si eu acum din Braila. ce sa zic nu cunosc pe nimeni sa zicem ca e primul an in care incep sezonul pe moto ..da stiu sunt incepator pe R6.. sper sa terminam aman2 sezonul intregi ) (am botez facut la 80 km/h nu e senzatie), Si daca am nevoie de sfaturi sau ceva sa stiti ca o sa apelez la voi ca observ ca sunt foarte multi oameni cu experienta! Asfalt uscat! si nu calcati frana spate tare in curba!!
  10. Salutare! Daca doriti un Bar / Local / Pub care poate fi transformat in ceea ce doriti daca sunteti o gasca mare va recomand in braila https://www.facebook.com/AltaBomba ! localul este subteran , sunt locuri de parcare pentru motociclete! Preturile sunt acceptabile muzica se poate alege de catre clienti sunt si seri karaoke! Deci parerea mea este ca acest local merita sa fie vizitat!
  11. Salutare! Daca doriti un Bar / Local / Pub care poate fi transformat in ceea ce doriti daca sunteti o gasca mare va recomand in braila https://www.facebook.com/AltaBomba ! localul este subteran , sunt locuri de parcare pentru motociclete! Preturile sunt acceptabile muzica se poate alege de catre clienti sunt si seri karaoke! Deci parerea mea este ca acest local merita sa fie vizitat!
×
×
  • Creează nouă...