Sari la conținut

alexxnfs

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Suzuki SV 650 S
  • Numar Moto
    regulamentar

Informații profil

  • Motociclete detinute
    piaggio zip fast rider, aprilia rs 125

Vizitatori Recenți Profil

262 citiri profil

alexxnfs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bateria a fost legata tot timpul cu cabluri la masina pentru ca am descarcat-o de la atata icnercat. O sa incerc sa curat toate contactele cu un spray si sa ma asigur ca sunt bine fixate.O sa revin cu informatii.Va multumesc de ajutor.
  2. pe parcursul zilei de azi , a avut momente cand a dat, dar becul de temperatura era stins(de acolo am facut legatura) . Cand am lasat-o si am venit in casa , nu dadea. Azi am tot miscat contacte si mufe .Cand nu era aprins becul de temperatura , in timp ce dadeam la automat se aprindea becul de check engine,si dadea scanteie dar tot nu a reusit sa pornesc.(am incercat si sa pun benzina in cilindru).M-am uitat pe internet la clipuri si din ce am vazut si la altii se aprinde cand pornesc.Cu becul de check engine aprins cand luam degetul de pe butonul de pornire se auzea un bazait la fel ca cel cand pui contactul. Repet,am tot miscat mufe si contacte iar acum nu se mai aprinde becul de check engine,dar in schimb imediat ce apas pe pornire,se aprinde cel de temperatura,iar cand iau degetul nu mai face acel bazait.Sper ca am fost destul de explicit,situatie e putin incurcat.Observ ca si dumneavoastra aveti xy660.Puteti sa imi spuneti care ar fi comportamentul normal al becurilor din bord , in momentul inc are incerc sa pornesc motorul? Va multumesc pentru interesul aratat pentru rezolvarea problemei mele.
  3. totusi din tabelul de care ati mentionat de la pagina 56, din manual, la coolant temperature scrie : startability:yes, drivability:yes. Deci nu cred ca asta ar fi problema mea.Mentionez ca nu am avut probleme cu pornirea la el.Iar ultima data cand l-am pornit a pornit fara probleme, dupa aproximativ 5 secunde am incercat sa il turez ,dar a fost cam devreme(motorul rece) si s-a oprit.Are alti senzori care sa nu dea voie sa dea scanteie?Nu am mai avut motor asa nou si pe injectie si ma incurca putin partea cu electronicele si cu senzorii.
  4. Am incercat sa intru in modul diagnoza , dar imi da er_4 . am cautat pe net si zicea ca er4 inseamna bad wiring. Ce ar trebui sa fac?
  5. Buna ziua.Detin o motocicleta yamaha xt 660x din 2005 si de doua zile intampin o problema cand vreau sa pornesc.Cand dau sa pornesc mi se aprinde in bord becul de temperatura .Am verificat si cred ca daca acel bec este aprins , nu da scanteie la bujie.Stie cineva unde este situat senzorul care da lumina din bord.? Sau ce alta cauza ar putea fi? Multumesc
  6. Am vazut si oferta de repsol.zicea cineva mai sus ca nu se baga la marca dar nu ma pot abtine sa cer o parere intre repsol si motul.deci?
  7. Da,am gasit oferta Motul 5100 la 4l + filtru gratuit la 150 RON .Ce parere aveti.Este potrivit?avand in vedere ca imi place sa ma bucur de plimbari dar si sa ii mai simt puterea uneori(totusi nu as considera asta regim sportiv)
  8. Salutare .Postez in numele unui amic care are o problema cu o honda nsr 125.Mergea cu motocicleta si i s-a oprit din senin fara sa reusim sa o mai pornim.Am verificat uleiul,are,deci nu a ramas fara .Compresie eu zic ca are deoarece daca dau bujia jos si pun degetul si dau la automat se simte presiune(imi impinge degetul).Bujia are scanteie buna (dar pentru siguranta o sa incercam si cu alta),am pus si un capacel de benzina in cilindru ca sa fim siguri ca are alimentare,am incercat si fara filtru de aer.Am verificat si muzicuta si lamelele nu par sa fie uzate.Banuiala mea este ca s-a dereglat aprinderea si nu da scanteie in momentul in care ar trebui ,dar nu prea imi dau seama cum se poate intampla dintr-odata in mers.Ce altceva ar mai fi de verificat?totusi e un motor (simplu parerea mea) cu un singur cilindru.Orice sfat e binevenit.Multumesc
  9. Va multumesc pentru raspunsuri.O sa tin cont de sfaturile voastre
  10. Bun,acum m-am lamurit,multumesc pentru raspunsuri.
  11. Salutare.Vrea sa schimb uleiul la motocicleta (suzuki sv 650) si sunt intr-o dilema.Pe capacul de la baia de ulei scrie 10w40.Este necesar sa folosesc ulei special moto (an inteles ca ar exista asa ceva) sau un ulei pentru motoare in 4 timp (ne-diesel) ar trebui sa isi faca treaba.Va rog nu ma luati la misto,am intrebat sa fiu sigur.
  12. Am rezovat.Problema era la partea din fisa care intra in bobina:mai avea numa 2 lite care faceau contact cu surubul acela ascutit din bobina.Am taiat 1 cm din fisa si am insurubat la loc in bobina si a pornit.
  13. Buna .Am o problema cu un suzuki sv 650 .in decursul zilei de ieri am facut cateva ture prin oras,am venit la bloc si am oprit motorul.dupa cam 30-45 de minute cand am vrut sa pornesc , nu am mai reusit.invarte motorul dar nu porneste.am bagat benizna crezand ca oi fi ramas fara dar nici asa nu ai pornit.am crezut ca s-a inecat si l-am lasat pana azi,insa tot nu am reusit.am ajuns cumva la bujia din spate si am constatat ca are o scanteie slaba.am pus bujia mea la alt motor si da scanteie puternica.am curatat contactele de pe bobina de la care vine acea fisa dar tot nu da scanteie suficient de mare.mentionez ca bateria este buna.care ar putea fi problema?
×
×
  • Creează nouă...