Sari la conținut

pizzaru

Membru
  • Număr conținut

    188
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    justrideyzf

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Yamaha r6 / ktm 690 duke / Honda CBR F
  • Numar Moto
    Care dintre ele? AET / KIN / STL
  • Club
    Love life, ride slow

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda cbr / yamaha r6 / ktm
  • Interests
    Sa ajung intreg acasa

pizzaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare la toata lumea. Deschid topicul acesta in favoarea unui prieten care nu detine cont aici pe forum si sper ca cei care cunosc sa-i dea un sfat sa poata remedia problema. Detine o Yamaha FZR 1000 exup din 94 sau 95 problema zice el ar fi pe partea electrica, de unde a dedus el asta? La contact are momente cand pune contactul si porneste ca orice motocicleta normala dar daca atinge putin cheia sau misca putin de ea nu mai merg luminile si nici bordul nu se mai aprinde si moare si motorul, iar cand vrea sa dea iar start face in ultimul hal, mai exact parca ar lovii cineva cu ciocanu in motor, bataia ar fi undeva pe partea dreapta, asta pana ii gaseste pozitia corecta la cheie pt ca apoi porneste la sfert si merge rotund motorul, problema a aparut zice el dupa ce a avut motorul in service si i-ar fi schimbat cateva fire care erau prajite si avea scurt mereu pe o siguranta anume, sa dus inapoi la mecanic si a zis ca nu are nimic motocicleta dar problema ii persista de aproape o luna. Sper ca am explicat cat de cat bine si in speranta ca cineva de aici de pe forum cunoaste sau isi da seama ce ar putea fi sa-i dam un sfat sper eu bun. Va multumesc Am fost acum doi ani cu un coleg de aici de pe forum sa ia un Fazer de 600 din Craiova, motocicleta nu avea baterie si am scoso pe a mea dar neincapand in lacasul de pe fazer am pornito si am scos bateria iar cand accelera pe liber sau in mers aceleasi batai se auzea si la acel motor, parca dadea cineva cu ciocanul in motor si aveai impresia ca se rupe, daca puneam bateria mergea normal fara acele batai, scoteam bateria iar se auzeau acele batai.. Am zis sa va zic si de fazer-ul asta ca, ma gandesc ca o avea yamaha ceva mai special de are acele batai )
  2. Buna ziua baietii, am revenit. Este vorba de un fzr 1000 exup si voiam sa stiu daca este cineva in bucuresti care se ocupa cu reconditionare de motoare si daca da, ce viata mai are motorul in sine. Daca se merita sau nu asta tine de mine. Va multumesc » Post actualizat in 09 Aug 2016 10:19 Motorul are o vechime de 22 ani deci nu trebuie sa dau mai multe detalii, motorul functioneaza dar nu cum o facea odata.
  3. Pasarica,,,,mai citeste odata postul meu si poate iti dai seama pana la urma, am,fost destul de exact cu intrebarea. Si anume, se poate reconditiona un motor si daca da,,, la cine si ce viata mai are motorul dupa acea reconditionare, daca se merita sau nu. Nu vreau sa acuz, dar vrei sa strangi posturi? Daca nu cunosti nu vorbesti, e vorba unui filozof mare, "decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti prost mai bine taci si lasi impresia ca esti" Mai pe scurt si pe romaneste, voiam sa reconditionez un motor de vitezana cu etate trecuta de 20 si nu stiu la cine,sa,apelez,si daca se merita, si ce durata de viata mai are motorul in sine dupa toata treaba asta. M-am facut inteles acum?
  4. Se poate reconditiona un motor mai vechi, daca da, unde si la cine, si daca stiti ce durabilitate mai are motorul dupa operatia in sine.
  5. Muultumesc pentru sfaturi si o sa tin cont de ele. Motocicleta nu o mai iau. M-am gândit mai bine si aveti dreptate, si busita si probleme la acte, o iau sa mă leg la cap sa am ce sa,alerg si sa bag bani in ea si chiar nu mă dau banii afara din casa, mai am răbdare pana in aprilie-mai poate găsesc ceva la un 2000€ ca mai mult nu dispun dar tot un r6 m-ar interesa, daca auziti ceva da-ti un mesaj. Va multumesc si va doresc tuturor un sezon cat mai plăcut si fără incidente. Numai bine băieti
  6. https://m.facebook.com/home.php?_rdr#!/story.php?story_fbid=963761820327572&id=100000812905263&ref=m_notif&notif_t=video_processed&actorid=20531316728 am încărcat pe Facebook pentru ca nu îmi permite telefonul sa încarc direct aici,iar acesta este motorul in cauza
  7. Stiu ca nu scriu la rubrica care trebuie dar totusi vreau sa întreb băietii competenti care cunosc tot ce tine de acte. Motocicleta a cumparato de la cineva din GL, momentan se afla in la cineva in Sibiu care zice ca are toate actele inclusiv c-v intre el si cel din gl dar a zis ca nu poate sa dea fiscal pt ca nici lui nu ia dat băiatul din gl, întrebarea mea este următoarea. O sa mă lovesc de vre'o problema pe parcurs? Mobra o iau sa o păstrez nu sa o dau mai departe, ce anume mă dezavantajează? » Post actualizat in 13 Feb 2016 13:08 Problema ar fi una relativ simpla din punctul meu de vedere, si anume ca am un copil care abia a venit pe lume si nu prea mai apuc sa strâng bani, mă încântă oferta băiatului si am zis ca, daca nu o sa am probleme din cauza asta ar fi o varianta ca altfel nu mai apuc sezonul asta sa merg cu Mobra.
  8. Băiatul este din Sibiu si are Mobra de GL si nu oferă fiscal dar a zis ca are cartea si talonul, voiam sa dau de proprietar poate aflam mai multe de Mobra, cel din Sibiu mi-a trimis poze si filmulete in care se vad seriile dar pe mine mă interesa sa dau de fostul proprietar poate mă inteleg cu el cu fiscalul, sa nu dau banii degeaba pe mobra
  9. Mă interesează si pe mine daca stie cineva istoricul acestei motociclete, Yamaha r6 2001-2002 culoarea rosie cu număr GL-11-URS daca cunoaste cineva proprietarul sau stiti ceva de Mobra m'ar scutii de un eventual drum. Va multumesc si astept un răspuns de la cei care cunosc mobra » Post actualizat in 13 Feb 2016 12:48 Voiam sa pun câteva poze dar nu merge
  10. Eu îl recomand cu încredere pe Cezar GRG, am fost sezonul trecut la el pentru o servisare totală zic eu. Schimbat ulei, simeringuri și curatata ca la carte m-a costat 470 lei dar își merită bănuții.
  11. Asta am facut pana la urma, le-am lasat pe baterii si bate destul de bine, parca as avea xenoane ))
  12. Cred ca o sa te las pe tine fara far in seara asta vecine, si nu ma mai complic deloc ))) Hai sa te scot la o tura pana nu se intuneca )
  13. Am un magazin de piese auto si pista Crangasi lângă si nu au auzit de aaa ceva astia, cica se gasec greu, nu am de unde sa iau acum si îmi trebuia pt seara asta...
  14. Nepoate lasa gargara ca-ti fur prelata la trotineta, ai uitat ca e la mine sub geam? )» Post actualizat in 30 Mar 2015 15:45 Am inteles si schema baietilor numai ca nu am de unde sa procur piesele necesare acum pe moment,si de aici si întrebarea daca merge sa le reglez tensiunea din sigurante sau alte becuri pe instalatie.
×
×
  • Creează nouă...