Jump to content

JAGI

Super Membru
 • Content Count

  8,164
 • Joined

 • Last visited

About JAGI

 • Rank
  Sustinator

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  jagib1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TEL.0763 681 602
 • Carnet moto din
  2002
 • Motocicleta
  R1 2008
 • Numar Moto
  lizing

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jawa 350, Jawa 350, Gilera MX1(carenata)/1989, Kawasaki ZZ-R250, Yamaha XJ600, CBR 600F2, CBR 600F4, CBR 600RR - cea mai buna, a fost aproape noua,fara nici un euro investit in reparatii, CBR 954RR. A mai fost R1 2000. Acum R1 2008.

Recent Profile Visitors

3,950 profile views
 1. Ia ti racing, pt modelul tau, cu inaltatoarele aferente. Cazi, inlocuiesti tzeava si totu i rapid reparat. tzevi gasesti si in RO, chinezesti, 10 euro setul, pomana. Sunt foarte bune tevile chinezesti.
 2. Doar daca si va rupe oasele si va suferi luni de zile, isi va aduce aminte de recomandarile date de tine. Iti bati gura degeaba.
 3. Varsta isi spune cuvantul.
 4. Merge si pe modelele mai vechi de R1, schimba mult ciclistica acestora.
 5. Nu ma prea pricep cum e cu virusii de pe cele 2 sisteme de operare de care vorbim aici. SIncer, eu doar pt asta am ales IOS, dar poate am gresit.
 6. cazut serios inseamna si acel capac facut bucatele.Plus mult ealte daune: lelescoape, jug strimbe, jante indreptate, urechi prindere motor sudate.
 7. Peste 900 de morti din cauza Wuhan, intr o singura zi in Italia unde deja de 1 saptamina se lucreaza doar partial. As vrea sa stiu daca cei ce scrieti aici sunteti convinsi sau credeti ca in RO va fi sau nu altfel ca in It.
 8. Instinct de turma, asta vad cel putin in orasele din RO. Faceti un exercitiu de imaginatie. Ati lucrat intr o fabrica cu multi oameni? unii poarta masti, alti colegi, nu, oamenii socializeaza la locul de munca. Oricit te ai feri, un singur caz de infectare al unui lucrator va duce la contaminarea generalizata in firma. Salariatii merg acasa si i conttamineaza pe cei din familie. Deci, revenim. Saptamina are 7 zile. Cel putin 5 zile mergem la job. In orasele mari, foarte multi folosesc transportul in comun, ca si inainte de criza. 8-9 ore le petrecem la job, tot la fel ca si inainte de COVID. 11 ore pe zi facem aceeasi activitate in care avem contact cu multi oameni. Ce am pierdut? Sa zicem ca 1-2 ore in care mai ieseam la o terasa, o vizita la vecinu'. Deaia se moare in It la 2 saptamini de la instituirea carantinei. Faptul de sporim cu30% timpul in care luam contact cu posibili alti indivizi, nu va amplifica decit foarte putin expasiunea epidemiei.Oprirea epidemiei se poate face numai daca se opreste activitatea aconomica, cu costurile sinuciderii asistate. Ni se arata imagini cu strazi pustii, Mall uri inchise. Nimeni nu a fost a difuzat cam cum interactioneaza oamenii la serviciu.
 9. Prevad, ca Omida ca Stai Acasa va fi teapa vietii noastre. Ma refer ca totul se va bloca si foarte multi oameni vor ramine fara bani, pe termen lung. Inflatia va fi in toate valutele, putini au investit agoniseala in aur. Instinctul de turma functioneaza perfect. Lui Charles nu i pasa de COVID, chiar daca are 70 ani.Si sunt destui alti, unul mare boss din Monaco. Mai era o pancarta, cea cu DONATI. Trebuie sa se plateasca pensiile speciale, salariile bugetarilor care oricum stau acasa. Unii chiar o iau de buna.
 10. Val.

  Salut. Cand mai primesti regulatoare as dori si eu unul modelul  F020CA , fara mufe. Tot la 60 euro a ramas pretul?

 11. este fara excitatie. Adica se potriveste pt acest tip de regulator de tensiune. Ieri am platit citeva bucati, in 14 zile vor fi in RO. Astept de la Pandy un feedback.
 12. Al catelea accident mortal dupa ratarea unui viraj, este acesta? Vor invata ceva viitorii "raceri"? Evident ca nu. Doar constatam si atat, nu ne mai batem gura degeaba.
 13. Drumul normal, nu are probleme. A ratat virajul.
 14. E prea de tot. Se pot face multe combinatii. Metoda da rezultate cind e frig afara, vara, nu prea. Ideea mea era ca vecinii sa stie ca e un nebun in bloc, ei le spun vizitatorilor ca nu e bine sa lase masina parcata acolo. Ca mai sunt exceptii, da, dar metoda functioneaza. Cei ce fac asemenea topicuri isi merita soarta. Metoda am invatat o de la un vecin golan de cartier, proaspat mutat cu mine pe scara. Tipul iesea afara pe lumina, striga in gura mare ca cel ce a lasat masina pe locul lui sa coboare si s o mute A desfacut doar citeva valve la vreo 3 masini in total si nimeni nu a mai parcat masina le locul lui. Vizitatorii coborau la scurt timp dupa ce urcau in bloc si si mutau masina. In sect 4, nu e chiar criza de locuri de parcare, sunt destule, la ora 23 gasesti lejer un loc, nu chiar unde doresti sa ajungi, dar gasesti.
×
×
 • Create New...