Sari la conținut

JAGI

Super Membru
  • Număr conținut

    8.192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    jagib1972

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TEL.0763 681 602
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    R1 2008
  • Numar Moto
    lizing

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa 350, Jawa 350, Gilera MX1(carenata)/1989, Kawasaki ZZ-R250, Yamaha XJ600, CBR 600F2, CBR 600F4, CBR 600RR - cea mai buna, a fost aproape noua,fara nici un euro investit in reparatii, CBR 954RR. A mai fost R1 2000. Acum R1 2008.

Vizitatori Recenți Profil

5.578 citiri profil

JAGI's Achievements

  1. Salutare. Stocul de relee originale, din dezmembrari a fost reînoit. Am suficiente bucati pe stock. Garantie 1 an Colegul Zoplas din Deva a cumparat un releu cu mosfet si l a montat pe un CBR F2. Morocicleta cu 30 ani vechime dar cu instalatia electrica foarte buna dpdv al oxidarii conexiunilor. Am intalnit motociclete de 15 ani cu firele oxidate mult mai mult.
  2. Topic de actualitate. Cadere de aproape 2 volti intre mufa releului de incarcare si borna bateriei. Oare unde se pierd cei 2 volti? Oxidare cupru.
  3. Pacat ca n a avut noroc, sau , ca a avut ghinion. Cum suna mai bine? Nevasta mea e amica cu sotia riderului accidentat. Din ce au discutat ele doua inainte de accident, tipul se credea invincibil, daca el are grija de el, nimic nu i se poate intampla. Altii cad, el nu cade. Inainte de accident, tocmai isi lasase sotia la serviciu. Omul n are nici o vina dpdv legal, insa putea sa moara cu dreptatea in brate si nimeni nu patea nimic. Rani destul de nasoalle, multe suruburi in mana, osul e facut praf, plus spatele raschetat.
  4. Si cu samsareala, nu aveti parei, povesti?
  5. Loterie e cand cumperi masini aduse de samsari in RO si care le dau km inapoi, le repara cu piese ieftine, declarate cu garantie and stuff. Totusi, discutia lansata de mine era de masini aduse in RO fara interventia samsarilor, nu despre masinile second hand.
  6. Am o Laguna 2 2006, motor benzina de 99KW, luata din Olanda cu 359000km, am mers in 3 ani 60000in Ro, motorul a rulat pe GPL inca de la prima inmatriculare(2006). Porneste si acum usor, doar ca consuma 1l ulei la 7500km. Media de consum combustibil pe ultimii 9000km cand am cumparat o era de sub 9l%, eu sub 10l nu am reusit deloc, asta e un marker la care trebuie sa te uiti: consumul mediu pe ultimele mii de km, spune cam cum s a mers cu masina. Masina nu e ruginita, isi face treaba perfect. La 2500 euro dati unui samsar, si a scos banii cu dobanda deja. Daca o luam eu atunci, plateam sub 1800 euro cu tot cu adus. Nr mare de km le coboara mult din pret la dealerii cinstiti. Dar daca s a mers legal, fara turometre la rosu, 300000km e un fleac. Da, vesticii schimba uleiul la 30 000km, chiar si cei din orasele aglomerate care folosesc zilnic masinile in metropole. Iar pe autostrazile nemtesti, uzura uleiului e chiar mare, la 160km/h, turatia e imensa.
  7. Exact. E chilpir. Plus ca nu au sustras nimic de pe masina. Grand Scenic 1.6dci, 2011, euro 5. Mi s a mai nascut un bebe si chiar aveam nevoie de spatiu in portbagaj.
  8. Dar nu arata deloc tinute in puf. uzura reala.
  9. I am transferat prin banca firmei transportatoare. Dany Tour din Roman Contract stampilat Dealer Autos din Emmen.
  10. Salutare. De curand a trebuit sa mi achizitionez o masina, am cautat in RO, 2-3 le am verificat sumar pe car vertical si toate dadeau cu virgula. M am uitat pe mobile si mi au atras atentie cateva bucati din Olanda. Citind feedbac uri m am riscat si am cumarat o fara a ma mai deplasa personal la Dealer, am platit 500 euro transportul la o firma din Roman si mi au adus o la Roman. Masina a fost exact cum era descrisa in anunturi si filmari, nesamsarita, mici defecte vizuale, nimic ascuns. Am mai intrebat cativa oameni care au avut experiente cu masini din Olanda si cam toti sunt multumiti, ce e in anaunt, aia cumperi: fara km dati inapoi, cu ITP proaspat efectuat, cauciucuri bune. Daca sunt aici membri cu experiente asemanatoare sau cu dezamagiri, i as ruga sa posteze. Mainile din Olanda sunt mult mai putin alergate la viteze mari, in Germania se merge tare pe distante lungi. Referitor la pb ruginei datorita faptului ca Olanda are expunere la Ocean: Cea luata acum este din 2011, nu are suruburi ruginite sau tabla atinsa. Mai am o masina din 2006, asta a fost utilizata chiar intr o zona de la foarte aproape de Mare, la fel, suruburile sunt inca cu galvanizarea intacta, tabla fara rugina. pt cine se duce personal acolo,poate s o ia imediat pe roti si sa plece spre RO, incateva zile primeste prin DHL actele originale. Eu le am primit in 8 zile. Cei mai multi transportatori incep de la 650 euro, eu am gasit la 500, adusa in 2 zile din momentul sosirii platformei la parcul unde se afla masina.
  11. Daca vreti sa schimbati culoarea motocicletei in CIV, nu trebuie ca ITP ul sa fie valabil, nici sa aibe asigurare. Operatiune facuta la RAR Voluntari.
  12. Se pare ca nimeni nu mai foloseste aceasta dimensiune. SI cand ma gandesc ca am aruncat la gunoi anvelopa originala din 2007, cu 4000 km pe ea.
×
×
  • Creează nouă...