Sari la conținut

tavy96

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Anina
  • Carnet moto din
    2013- A1
  • Motocicleta
    Honda Crf 450R
  • Numar Moto
    2

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia leonardo, Cagiva elefant

tavy96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pai la asta faceam referire, compresie slaba, dar nu cred ca e din cauza segmentelor, ci din cauza supapelor
  2. Salut, am o problema la un Kawasaki kxf 250 din 2010, pornește greu, mai ales la rece, are pedala slaba, dar nu scoate fum deloc și trage foarte bine, supapele sa fie problema?
  3. Salut are cineva de vanzare capac ambreiaj honda crf 450 R, an 2004? sau stiti pe cineva care dezmembreaza motoare?
  4. tavy96

    Dimensiuni semering

    O sa il masor pe cel vechi si dupaia o sa vad de unde il procur, multumesc mult pentru sfaturi
  5. tavy96

    Dimensiuni semering

    Cine imi poate spune dimensiunile de la semeringul de la pinionul de atac la o honda crf 450R din 2004
  6. tavy96

    Semering honda crf

    Nu stiu masurile, nu scrie pe el..o sa il masor Ii ca acesta numa ca aici pe site nu mai au.. http://ademoto.ro/index.php?route=product/product&product_id=1302
  7. tavy96

    Semering honda crf

    Salut, imi puteti spune unde pot gasi semering pentru axul de la pinionul de atac la honda crf 450R an 2004?
  8. tavy96

    Problema honda Crf

    Pai da, dar mie imi ajunge curentu. dar numa cand are chef:
  9. Pai nu imi da tot timpu curent, dau 10 pedale dupaia da curent cateva pedale, dar mi se pare cam slab curentu..
  10. Nu difere de la rece la cald...eu lam pornit mam carat, si a ramas putin turat am oprit motoru si dupaia nu a mai pornit, am vazut ca nu ii mai dadea scanteie, am masurat la firele care vin din aprindere( acolo este acel senzor hall?) si mia dat curent..la bujie nu, am mai incercat una alta, dupaia am masurat din nou firele ce vin de la aprindere si nu a mai dat curent am desfacut capacu am umblat pe acolo la acel sezor, acum imi da tot timpu curent dar nu si la bujie...am reusit sa il pornesc dar statea tot turat...oare nu ii vine curent cat trebuie?
  11. Salut, am o problema cu curentul la honda crf 450 R, nu imi da tot timpul, am masurat si vine curent din aprindere, nu stiu daca vine destul, a avut si momente in care nu a venit deloc, am desfacut capacu am umblat pe acolo si vine tot timpu..dar nu si la bujie..Ce poate fi, ma puteti ajuta cu vreun sfat?
  12. Salut, am o problema la honda crf 450 R cu curentul, am masurat, si cand imi da cand nu imi da...am desfacut capacu de la aprindere, am umblat pe acolo..si de acolo pleaca curentu tot timpul acum, dar bujia nu imi da tot timpul..si cand imi da mi se pare ca imi da putin. Ma puteti ajuta cu un sfat va rog?
  13. Aha, multumesc mult, din videoclipu asta am inteles exact ce trebuie facut, dar dupa ce bag uleiul in motor, trebuie sa ii dau o pedala doua, si sa mai pun dupaia daca trebuie?
  14. Mersi, dar eu nu am acest model, sa ii dau drumu pe acolo jos, si am acelasi uleis i la cutie si la motor, au legatura intre ele..
  15. Salut, am cumparat recent o honda crf 450 r, si vreau sa ii schimb uleiul, dar nu inteleg de ce are buson si la cutie...si la motor, in care sa bag prima data sau cum sa procedez?
×
×
  • Creează nouă...