Sari la conținut

tzorrro

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am
  • Motocicleta
    nu am
  • Numar Moto
    nu am
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    vreau sa postez in legatura cu un accident moto

tzorrro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. imediat dupa accident au venit un logan de politie cu un singur politist (cred ca era masina pe langa care trecusem si care am crezut ca e radar), si o ambulanta de buzau care intamplator era in trecere. eu nu am motor, mi-am facut cont doar sa scriu despre accident, pentru ca l-am vazut. atat a durat pana mi-a fost validat contul.
  2. da, doar ca impactul a avut loc pe banda2 de mers dinspre ploiesti spre bucuresti, nu pe prima, cum ai desenat. cred ca ala cu loganul a ramas si dupa impact cu piciorul pe acceleratie si cu rotile virate stanga, ceea ce a facut ca loganul sa isi continue traiectoria si sa se "incadreze" pe banda2 complet. asa cum e in poze.asta explica si de ce numarul de pe bara fata, imediat dupa accident, era in spatele masinii motorul nu a sarit peste masina, ci a fost proiectat in stanga, marian a sarit peste masina, iar loganul si-a continuat traiectoria pana a intrat pe banda si s-a oprit dupa locul accidentului
  3. salut. loganul nu a intors de pe banda1, era stationat doar cu rotile din stanga pe carosabil, si s-a pus in miscare fara sa se inscrie macar pe banda1, dupa care a intors direct. eu mergeam cum merg intotdeauna pe dn1 cu 78-79 pe pilot, marian a venit din spate, a lasat-o mai moale cand am trecut de radar, dupa care a accelerat pe langa mine, si la 2-3 sute de m in fata s-a intamplat accidentul. avea viteza, clar, dar ala cu loganul n-a vazut nici un pic ce s-a intamplat. apucase sa intoarca aproape complet cand a intrat motorul in el si tot nu s-a uitat decat la sensul celalalt. si nu poti sa zici ca nu auzi un motor care vine spre tine. sau cand franeaza. daca ajungeti vreunul pe la spital sa-i urati multa sanatate din partea mea. eu sunt ala care il tinea de mana stanga ca sa nu se ridice de jos si mi-a zis la un moment dat:"ba, care ma tii de mana? lasa-ma dracu ca ma doare!" imi venea sa-l bat cat am stat cu el pana a venit ambulanta. dar eu zic ca a avut noroc ca a supravietuit. MULTA SANATATE inca odata.
×
×
  • Creează nouă...