Sari la conținut

tzorrro

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tzorrro

  1. imediat dupa accident au venit un logan de politie cu un singur politist (cred ca era masina pe langa care trecusem si care am crezut ca e radar), si o ambulanta de buzau care intamplator era in trecere. eu nu am motor, mi-am facut cont doar sa scriu despre accident, pentru ca l-am vazut. atat a durat pana mi-a fost validat contul.
  2. da, doar ca impactul a avut loc pe banda2 de mers dinspre ploiesti spre bucuresti, nu pe prima, cum ai desenat. cred ca ala cu loganul a ramas si dupa impact cu piciorul pe acceleratie si cu rotile virate stanga, ceea ce a facut ca loganul sa isi continue traiectoria si sa se "incadreze" pe banda2 complet. asa cum e in poze.asta explica si de ce numarul de pe bara fata, imediat dupa accident, era in spatele masinii motorul nu a sarit peste masina, ci a fost proiectat in stanga, marian a sarit peste masina, iar loganul si-a continuat traiectoria pana a intrat pe banda si s-a oprit dupa locul accidentului
  3. salut. loganul nu a intors de pe banda1, era stationat doar cu rotile din stanga pe carosabil, si s-a pus in miscare fara sa se inscrie macar pe banda1, dupa care a intors direct. eu mergeam cum merg intotdeauna pe dn1 cu 78-79 pe pilot, marian a venit din spate, a lasat-o mai moale cand am trecut de radar, dupa care a accelerat pe langa mine, si la 2-3 sute de m in fata s-a intamplat accidentul. avea viteza, clar, dar ala cu loganul n-a vazut nici un pic ce s-a intamplat. apucase sa intoarca aproape complet cand a intrat motorul in el si tot nu s-a uitat decat la sensul celalalt. si nu poti sa zici ca nu auzi un motor care vine spre tine. sau cand franeaza. daca ajungeti vreunul pe la spital sa-i urati multa sanatate din partea mea. eu sunt ala care il tinea de mana stanga ca sa nu se ridice de jos si mi-a zis la un moment dat:"ba, care ma tii de mana? lasa-ma dracu ca ma doare!" imi venea sa-l bat cat am stat cu el pana a venit ambulanta. dar eu zic ca a avut noroc ca a supravietuit. MULTA SANATATE inca odata.
×
×
  • Creează nouă...