Sari la conținut

SharpD

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SharpD

  1. Salutare, Mi-am luat un set de furtune pentru motocicleta mea de la probrake.de și am primit acest voucher valabil până la 30.06. Sper să-i fie de folos cuiva!
  2. Chiar dacă mă pricep la meșterit aș prefera să fie gata de montat kit-ul. Am vreun avantaj dacă cumpăr altceva?
  3. Salutare, înainte de începerea noului sezon aș dori să înlocuiesc conductele de frână și plăcuțele față și spate. De pe ce site mi-ați recomanda să cumpăr ceva de calitate? După un google search rapid, abia am găsit un singur site cu puține informații. Pentru un V-Strom 650 ABS, 2012, dacă are vreo relevanță. Mersi!
  4. Salutare, să mă laud și eu cu ce am meșterit, inspirat de la ceilalți colegi de pe acest forum: am făcut o cutie de aluminiu pentru husa de motocicletă. Am folosit pentru partea inferioară și cea laterală, unde este prinsă de cadrul pentru cutia laterală, tablă de aluminiu striată de 1.5mm și pe restul tablă de aluminiu de 1.0mm. Capacul este făcut din profil pătrat de aluminiu de 15x15mm. Vopsit cu spray-ul, grund, vopsea neagră și lac. Cutia este complet etanșă.
  5. Există variante care se pot monta și în interiorul roții, pe jantă? Mă gândesc că astea de la fobo se pot fura ușor. Sau le dai jos de fiecare dată când cobori de pe moto?
  6. Prin sate am mers legal, când se putea depășeam în limita bunului simț, iar pe autostrăzi am mers cu 130-140 km/h constant. Prin munții din Serbia și Montenegro se mai putea să merg mai sportiv. Voi ce înțelegeți prin mers ”tare”? Schimbat vitezele la 10k ture? Dai până-n limitare? Pe traseul ăsta am scos un consum de 5%, dus-întors. Și eu mă așteptam să scadă un pic nivelul de ulei. A mea are 29000km.
  7. Salut, mi se pare ciudat pentru că eu am fost acum câteva săptămâni până în Montenegro, aproape 2500 de km făcuți cu pasager, sidecase-uri, topcase și tankbag pline și nivelul este tot la full. Înainte să plec am făcut schimbul de ulei + filtru și de atunci același nivel a rămas. Câți km are mobra ta?
  8. @Latomeru Salut! Eu mi-am luat motocicleta din Germania de pe mobile.de prin intermediul lui Ștefan Dumitru de la Japan motors. M-a costat 380 de euro transportul până la Brașov. De la momentul în care m-am decis la un model, a durat o săptămână până am primit-o acasă. Am fost foarte mulțumit de cum s-a decurs totul și mai ales de motocicleta pe care primit-o. Dacă vrei mai multe info, scrie-mi un PM.
  9. Engine oil capacity Oil change: 2.3 L Filter change: 2.7 L Engine overhaul: 3.1 L
  10. Salutare, sunt un fost posesor de Aprilia Pegaso 650 Cube din 1998 si din motive financiare si tehnice a trebuit sa ma despart de motor. Acum am reusit sa strang bani sa-mi iau una mai noua si am gasit una, doar ca motocicleta asta e de vanzare din iulie, 2015 si de atunci nu s-a vandut chiar daca proprietarul i-a scazut pretul de cateva ori. Stiti ceva de motorul asta? De ce nu s-a vandut de atunci la pretul asta? Stiu ca modelele astea sunt foarte putin cautate, dar totusi... https://www.olx.ro/oferta/vand-aprilia-pegaso-650-ie-an-2005-ID50bhQ.html Sau mai strang bani si o iau pe asta? https://www.olx.ro/oferta/aprilia-pegaso-trail-2009-ID7hpZk.html Astept pareri. Mersi mult! Asfalt uscat!
  11. Se vinde un Aprilia Pegaso 650 din 1998, kilometrajul dat peste cap, aprox 60000 km, pentru dezmembrat. Se vinde ca si o singura bucata, NU ca si piese. Motorul nu se poate porni pentru ca, presupun, a cedat rulmentul legendar de pornire. Nu a fost desfacut motorul pentru a constata sursa problemei. Ca si piese schimbate anul trecut inainte sa ma lase: -rulmenti roata spate inclusiv cel de la pinion; -toti rulmentii de la amortizor si bascula; -kit lant nou, abia rulat 1000 km; -acumulator cumparat in toamna anul trecut de 14 Ah; -crash-bar home-made; -antigel, ulei si filtru ulei acum 1000 km; -bucsa amortizor schimbat cu unul noul; -deflector vant home-made; -aparatoarele de plastic de la lant (cele 3 plastice negre); -ungator lant Loobman; -senzor frana spate; -placute frana spate; -schimbat cablu ambreiaj si acceleratie; Motocicleta este a unui prieten si mi l-a imprumutat mie, cat am mers cu ea, aprox 11000 km, mereu scoteam consum in jur de 4.5%. Handguard-ul stang a fost spart si reparat cu fibra de sticla si necesita vopsire (au daramat motocicleta de pe cric intr-o parcare si asa am gasit-o cu handguard-ul spart + 2 suporturi de la parbriz rupte). Furca stanga a inceput sa lase urme de ulei pe telescop. Filetul de la axul amortizorului a fost rupt din prindere, marit filet prindere inferioara ax, adaugat bucsa si refacut filetul pe ax; Cauciucurile sunt Heidenau H60, pe spate 20% iar pe fata 75%. Pozele sunt de anul trecut facute prin mai. Astept oferte.
  12. Salutare! Amortizorul pe spate a ramas fara ulei si nu-si mai face treaba. Am vazut unul nou e undeva la 380 de euro. Varianta asta e exclusa. SH nu doresc sa cumpar ca nu stiu cat o sa ma tina. Ce alte optiuni as mai avea? Reconditionarea lui?
  13. Salut, Incearca aici: /index.php?/topic/669319-evacuari-moto-romania/page-5&do=findComment&comment=3076281 Edit: acum citesc ca nu mai fac tobe, in schimb am gasit tot pe topicul acela link-ul asta: /index.php?/topic/711244-tobe-sport-dragon-la-preturi-accesibile/
  14. Foarte frumoase scaritele. Unde gasesc si eu o scarita pe partea dreapa pentru pasager? Si pentru pilot cauciucurile de pe scarite? Nu am gasit la dezmembrari. Si eu lucrez la a mea, pregatesc tobele pentru vopsit ca erau pline de rugina. Spor la mesterit!
  15. Salut! @VaLyO: eu nu aveam acel O-ring pe ax, ca aveam garniturile acelea pe pinion. Am gasit pe acasa un O-ring de 18x3, l-am pus si se potriveste perfect totul. Luni oricum ma duc sa cumpar unul de 18x3.5 si un seeger nou din Brasov. Mersi mult de informatii, mi-au fost de mare ajutor. O seara faina!
  16. Salutare, M-am apucat zilele trecute sa schimb pinioanele si lantul. Cand sa schimb pinionul de atac am dat de o mica problema, si anume pinionul vechi are o garnitura pe lateralele lui iar cel nou nu are nimic. Rolul garniturii aceleia este, ma gandesc, sa nu atinga pinionul carcasa cutiei de viteze. Garnitura nu poate fi desprinsa fara sa-l rup, pentru ca pinionul vechi are gauri in el prin care cele doua garnituri sunt prinse unul de celalalt. Atasez si cateva poze. Orice sfat e binevenit. Multumesc! Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...