Sari la conținut

kamikaze1940

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Suzuki dr big 750s

kamikaze1940's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Arcul nu face decât sa strânga surubul ininzAtorului pentru aimpinge patina pe măsura ce lantul se uzeaza. Daca gresesc va rog sa mă corectati!
  2. multumesc pentru sfat! vreau sa stiu daca se poate trece pe manual si daca a facut cineva asta, o sa cumpar unul nou numai daca nu se poate face modificarea! Nu a făcut așa ceva chiar nimeni pana acum?
  3. Salut posesori de DR-uri! am si eu o problema: /index.php?/topic/694105-problema-intinzator-distributie-suzuki-dr-750s-big/ astept sfaturi si idei! multumesc!
  4. multumesc frumos pentru ajutor, dar l-am reparat am mers cu el circa 300 km si s-a intamplat din nou aceeasi problema. este vina intinzatorului, nu mai vreau sa fie pe arc ci manual, am vazut ca se poate face asta, dar nu am vazut pana acum la suzuki dr 750, as vrea sa stiu daca a facut cineva la modelul asta de moto, daca nu probabil voi fi primul si poate o sa aiba si altii ca mine de invatat ceva bun din asta... pana atunci astept sfaturi.....
  5. nu stiu daca ar putea fi lantul cauza! m-am gandit la patina care am observat ca s-a ciobit. Eu as vrea sa il trec pe manual. multumesc de raspuns!
  6. SALUT! SUNT NOU PE MOTOCICLISM.RO SI DE CURAND AM ACHIZITIONAT UN SUZUKI DR 750S BIG, PROBLEMA ESTE URMATOAREA: ARCUL INTINZATORULUI DE DISTRIBUTIE S-A RUPT, S-A SLABIT INTINZATORUL A SARIT DE LA PUNCT, PISTONUL A LOVIT SUPAPELE SI BINEINTELES LE-A INDOIT (PROBLEMA CE S-A REPETAT DE 2 ORI). INTREBARE: A INCERCAT CINEVA SA INLOCUIASCA INTINZATORUL ORIGINAL PE ARC CU UNUL MANUAL SAU A ADUS O MODIFICARE CARE SA IL TRANSFORME PE CEL CU ARC IN INTINZATOR MANUAL? ASTA AS VREA SA FAC, DAR INAINTE DE A DEMARA LUCRAREA AS DORI DACA SE POATE SI A INTAMPINAT PROBLEMA ASEMANATOARE CATEVA SFATURI SAU IDEI TIN SA PRECIZEZ CA INTINZATORUL DE LA DR 750 SE AFLA IN INTERIORUL BLOCULUI MOTOR, ACCESUL CATRE EL SE FACE NUMAI CU O SURUBELNITA "-"! ASTEPT RASPUNSURI! VA MULTUMESC!
×
×
  • Creează nouă...