Sari la conținut

Cristinelu_motorelu

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bmw_r_1200_gs_adventure

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    piatra-neamt
  • Carnet moto din
    14.04.2006
  • Numar Moto
    nt-90-arl
  • Club
    niciunul deocamdata

Informații profil

  • Motociclete detinute
    cz 125, cz 250, minsk 125, minsk 125, mz 175, mz 250.

Cristinelu_motorelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un sfat de la un prieten...da tu consideri ca te descurci cat de cat, un 250 este prea de ajuns pt. moment (asta daca tii la viata ta )
  2. Of, of, of, ce ciuda am... oare nu se trezeste si vreo unul din zona mea sa faca astfel de propuneri?! Respect maxim si LA MULTI ANI!!!
  3. Multumesc inca o data tuturor ce au binevoit sa-mi stearga ceata din fata ochilor...asta va fi pana la urma numai sa gasesc una bunicica. Zi-mi te rog cat ai completat ulei per sezon raportat la nr. de kilometri?
  4. Apropo cat te-a ajuns vacuta daca e public? Inca o intrebare...care ar fi diferentele intre 750 si 800 asa ca necunoscator despre acest model intreb? (Aveti va rog rabdare cu mine ca-s prost in ceea ce priveste acest model!!!)
  5. Multumesc mult numa' sa vad ce gasesc ca-s in cautari...cei care au si vor sa vanda sa nu se sfiasca sa dea un semn!!!
  6. Va multumesc mult pt informatii cred ca nu vor fi probleme mai ales ca recent am fugarit si un klr 650 despre care am uitat pt ca eram prea "beat" sau mai bine zis imbatat de senzatie
  7. Pai eu am 1,76...1,78 al naibii ca nici nu mai stiu si 65 de kapagheuri sper sa reusesc sa o domolesc nu de alta da pe loc mi-e cam asa ca dupa ce se invarte roata e ok pt ca am destula experienta pe coclauri...recunosc cu comuniste de-al de ij-uri, nipre, minsk, mz, etc...aaa si am mers multisor pe o Cagiva Canyon de 500.
  8. Buna sa va fie inima dragi compatrioti inoculati cu virusul "M"! Cum urmeaza sa imi achizitionez un model de Suzuki DR 800 dupa 'jdemii de cautari de informatii si pareri despre acest model (hotarand ca este cel mai potrivit pt. stilul meu) as dori sa va intreb ,caci nu am gasit informatii(sau poate ca nu am "scotocit" unde trebuie) ce inaltime este minima recomandata din experienta dvs. pentru a stapani acest calut atat de drag mie? Eventual alte pareri sau sugestii sunt bine venite. Cu respect, ma inclin.
  9. salut. am facut rost de nr. proprietarului. si el e destul de dornic sa dea de tine, ca a pierdut urma motorului. roaga sa-l contactezi cat mai repede. numai bine! 0741622470-Lucian

  10. Am sa vad ce pot face ceva relatii am si eu mersi mult pt bunavointa

  11. referitor la BN 46 LUK. E simplu. Mergi frumos la un preten din Pol., baga numarul in baza de date si-ti da ultimul proprietar. care desigur, nu inseamna ca e si cel de la care ai cumparat motorul. Dar asa, din aproape in aproape... ajungi la ala care ti-a vandut-o. Nu? Daca nu reusesti asa, spune-mi si vedem ce putem face. ok? Bafta

  12. intr-adevar asa este, eu am o corcitura de ij festival(motorul) cu planeta 5(cadru sha etc) pe care l-am facut special pentru dealuri deoarece locuiesc intr-o zona de munte (orashul lu' PINALTI) si e pacat sa nu exploatez la maxim aceste locuri minunate. motocicleta a ramas aproape la fel ca varianta originala doar ca i-am inlocuit pinioanele(fata-spate) lantzul(de kawa zxr) pentru ca sunt facute sa reziste la un cuplu destul de mare, cauciucul pe spate e de ktm 640 lc4 exclusiv pt off-road telescoape inaltate si intarite respectiv aprinderea e de mink datorita problemelor de incarcare la regimuri joase de turatie si deocamdata cam atat dar mai am niste planuri cu ea. promit sa pun shi niste poze.
  13. Vazand atatea discutzii aprinse despre IJ m-am gandit sa infiintez shi yo un topic despre regina "coclaurilor" dupa parerea mea asa ca astept opinii si idei despre cum se comporta IJ-ul pe meleagurile neasfaltate din ROMANIA!!!!
  14. Multumesc de informatie. Daca luatzi legatura cu baietii (adam&misu) sa le transmite-ti "insanatorire cat mai grabnica si usoara" si restul avetzi grija la soferi dobitoci.
×
×
  • Creează nouă...