Sari la conținut

Gika GS

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gika GS

  1. Neata eFu' Daca nu ploua, voi vrea si eu o camera de 2 persoane. Dupa multe review-uri citite, am pus Heidenau k 60-uri. Cica sunt 50/50 pe bune. Ieri le-am incaltat impreuna cu scutul metalic si am dat o tura in jurul Timisoarei sa belesc putin luciul de pe ele. La inceput de drum m-am cam intrebat daca am facut o idiotenie cu gumele astea. Pana la 30-40 la ora baga vibrateii in ghidon si in mobra ( e ceva normal datorita profilului, toti din review-uri au avut aceeasi senzatie ca si mine la inceput ). -pe masura ce bagi viteza, scapi de vibratii:) -au un zgomot ciudat la rulat, de rasnita pt. rulmenti. Zgomotul e amplificat si de zornaitul scutului metalic. -in giratorii ( luate incet ca sa nu patinez cu gumele noi ) nu s-au comportat ciudat. -din cate am inteles de la cine a avut pe alte modele de mobra,pe ploaie si asfalt alunecos trebuie avuta mare grija cu aceste gume. Sambata merg la Padis si voi putea sa iti spun cum s-au comportat pe acolo.
  2. emilian_rks, eu am fost gu gs ul galben inchis cu cramponatele puse, proaspat puse Pe la Sureanu, pe Valea Iadului si alte zone, am mers doar cu pasagera in spate, cu anakee 3 uri montate. Fara noroaie mari ce i drept. Daca e cazul, o dau jos pana trec de greu:) Vreau sa fac Strategica pt. ca am mai tot iesit cu mobra pe softenduro si m-a cam prins... Acum ca am scut metalic si crampoane, tare as vrea sa gust din peisajul respectiv:))) Rezervarile de cazareni le facem fiecare?
  3. Salve, Sunt interesat! Traseul se poate face ok cu 2 pers pe capra ( f 800 gs ), sau e cel mai indicat sa fiu singur? Experienta mea in offroad este spre nivel mediu. Numai bine!
  4. Este saua standard BMW F 800 GS, cu o delimitare intre locul pasagerului si a conducatorului, un fel de treapta. ( mai exista in productie varianta de sa stil enduro ).
  5. Salutari! Vand sa pentru BMW F 800 GS compatibila cu modele incepand din 2009. Urme normale de uzura, cu o ciupitura care vizibila in una dintre poze. In interior are burete. Pret: 115 Eur Negociabil. Locatie: Oradea, Nr. contact: 0741011535
×
×
  • Creează nouă...