Jump to content

eFu'

Super Membru
 • Content Count

  1,611
 • Joined

 • Last visited

About eFu'

 • Rank
  blorin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Carnet moto din
  2014
 • Motocicleta
  MZ125 - pe drum spre Timisoara

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  F650GS Dakar, F800GSA
 • Interests
  Recuperarea timpului pierdut...

Recent Profile Visitors

783 profile views
 1. La cât sunt de fain făcute Dakarurile, chiar nu te obosi să stai prea mult cu ochii și urechile la el, enjoy the ride! Știe singur ce are de făcut, tu doar trebuie să-ți întinzi rânjetul pe toată fața! Ia folosește gazul doar pe două poziții: oprit (neinteresant!) și la maxim, să vezi cum uiți de termometru!
 2. Vând un set de gume TKC80, 90/90/21 și 150/70/17, rulate cam 900 km, cu DOT din 2016. 650 lei amândouă. » Post actualizat in 12 Sep 2017 08:27 Vândute!
 3. Vând un rând de TKC80, cu DOT 4x15, rulate max.900km: 90/90/21 si 150/70/17. Le schimb pentru ca trec la ceva mai domestic, TKC70. Pret 650 lei.
 4. Șaua de la 800GS diferă de cea de 800GSA, în sensul că e mai îngustă la cel normal și mai orientată către confort - in sensul că e mai lată și, parcă mai gros ”buretele” - la GSA.
 5. Interesantă propunere! Întrebare: asistență medicală (la nevoie, evident) este?
 6. Eu am niște capse primite de la Rev'It, pentru prins căptușeala impermeabilă de geacă, dar nu știu cum se montează. Sunt din plastic, fiecare parte e din două bucăți, par a se prinde la cald, cumva...arată ca în poza atașată. Dacă îți sunt utile, îți pot trimite câteva.
 7. La mobrele mai noi ai becul de rezervă, ca la mașină. Când se aprinde începi să forezi după gaz.
 8. eFu'

  parcare aeroport

  Nu se dau niciun fel de amenzi, e doar barfa! Daca ramai la sprit in mall la vreo carciuma ce, nu poti lasa masina acolo?
 9. eFu'

  parcare aeroport

  Las-o în parcare la Iulius Mall, in subsol, mergi cu taxi/uber/autobuz la aeroport. În felul asta poti iesi mai ieftin decat taxa de parcare.
 10. Cauciucurile pe care le am pe mobra au talonul destul de tare, deci nu am simtit scaderea de presiune in roata față...doar s-a aprins afișajul și a început să țipe, ceea ce a fost foarte util. Am băgat spumă în cameră - nu aveam nicio stare de schimbat roata, fiind la finalul unei ture destul de lungi, seara, la întoarcerea acasă - și am putut monitoriza presiunea. Cum cobora sub 0,9 puneam compresorul la treabă, și tot așa vreo 50km până acasă... Deci eu i-am simțit utilitatea, 100%. » Post actualizat in 20 Mar 2017 07:27 Exact modelul de la Steelmate, de pe: http://www.ebay.co.uk/itm/331377358288
 11. eFu'

  Facerea de bine...

  Danke! Am trimis un email cu schita, astept sa vad ce zic.
 12. Da, stiu, am oscilat intre cele doua variante, insa am preferat-o pe cea cu display propriu pentru ca prefer sa stau cu telefonul in buzunar si nu pus la vedere. Am patit-o la maratoanele de MTB pe unde pedalam pe coclauri, cu aplicatia de tracking pornita (GPS on) si am ramas fara baterie in mijlocul padurii...
 13. Am asa ceva de doi ani. Nu trebuie apasat niciun buton, ci afiseaza alternativ presiunea in roti, cu un indicator care iti arata daca e roata fata sau cea din spate. Are semnal sonor si luminos de scadere a presiunii, atat sub o limita anume cat si la o scadere prea rapida a presiunii. Sunt usor de dat jos pentru refacut presiunea, totul e sa ai cheia la indemana (drept pentru care am pus-o pe brelocul cu cheia de la moto). Iti arata si tensiunea de incarcare, drept pentru care e 2 in 1. De fapt, e 3 in 1 ca semnalizeaza si cresterea anormala a temperaturii in valva...
×
×
 • Create New...