Sari la conținut

STS

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    ZX6-R
  • Numar Moto
    STS

STS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am facut greseala sa citesc comment-uri lasate la pozele lui de pe facebook. Trist...inca speram sa fie un topic facut la caterinca , se pare ca-s mai multi ca el si se complimenteaza unul pe celalalt. Ma simt de parca cineva mi-ar fi violat pasiunea ...
  2. Eu zic ca nu-i problema la Grivita , am intrat cu motoreta pornita si cand am dat un sprit pt avant sa nu o imping s-a auzit un mare ecou in sala aia . Probleme (la mine) - xenon , toba , cauciucuri (nu ca in carte) semnale.....bagate adanc in carene deci se vedeau doar din lateral. Domnul de acolo s-a luat de toate , xenon ? nu-i bine ...toba? e de america ? ..eu i-am zis ca nu stiu din ce tara e ...doar ca e sport..semnale...nu-i bine. Dupa aceea replica superba , pentru ce ai aici iti anulez itp-ul. I-am zis in gluma ca eu oricum merg cu ea , mi-a zambit si mi-a spus sa o scot in parcare si sa stau in sala de asteptare. Zis si facut , am asteptat aproximativ 15 min , m-a strigat la ghiseu...mi-a inmanat certificatul , am multumit si am plecat fericit. Poate am dat eu de cineva mai de treaba...sau pur si simplu nu avea chef de mine....
  3. Se numeste continuitate , are casco la masina de cand era noua...sau de foarte mult timp si a ramas ....client.
  4. Nu cunosc nici un lache prieten cu Mariana sau cu ss de sase sute...deci rezerve nu sunt:))) Trebuie sa fi bărbat pt asa ceva!!!
  5. Mariana...daaa. Ne stim de mult dar credeam ca vorbesti de alta. Deci la o bere noi si Mariana?)
  6. In cazul asta ...sa curga bautura , sa se dezbrace femeile si ...marioara e prietena ta ?
  7. Salut , Nu vreau sa ma complic cu trimisul prin posta din lipsa timpului si a ... lenei. Asa ca le dau in Bucuresti , zona Bucurestii Noi , Parc Bazilescu. Singura conditie ar fi sa aveti motoreta si sa le folositi. Cine spune primul ca le vrea ne intalnim cand vreti voi la locul stabilit.
  8. Am si eu o pereche de cizme flm ,masura 44 dar vin si la un 43. Am avut 2 perechi ,ambele masura 44 si celelalte i.au venit unui prieten care poarta 43. Eu nu le pot folosi pt ca am picior de domnisoara(39-40) asa ca decât sa le vând mai bn sa ajungă la cineva care le.ar folosi. Mentionez ca nu sunt noi dar arata bine,interior curat. Au fost intretinute. Pun si niste poze când ajung acasa. As vrea sa le dau cuiva care sa le poarte nu sa le vândă mai departe. Cine este interesat se pot proba in zona bucurestii noi (parc bazilescu). Am atasat si niste poze cu ghetele. Conditii ...nu prea am , sa fie folosite ...sa aveti motoreta si sa nu le luati pt un profit ...mic zic eu Din pacate eu merg si acum in adidasi pt ca nici o pereche de ghete nu au fost masura mea. Poate are altcineva noroc )
  9. biancocelleste , esti d-ala sau d-asta ? )
  10. Si cu motoretele ce facem ? (police) chiar astazi s-a luat de mine ca...ce faci pe strada cu motocicleta asta neagra. (o plimbam evident) . Dupa care vine alt domn politist si spune : lasa ca merge si cu faru` aprins (aveau chef de caterinca probabil). Foarte de treaba politistii , m-au lasat sa o iau pe contrasens putin in fata la Sala Palatului ca a fost un accident acolo.
  11. Evident am fost mai mult ironic in post.urile anterioare. Îmi place sa cred despre mine ca sunt o persoana cu capul pe umeri,calculata si încerc sa tin nevoia de viteza pe care o cere motoreta sub control. In rest...toate cele bune. Asfalt uscat!!! (demult vroiam sa spun asta)
  12. Da, aveam nevoie de curaj eu fiind putin mai timid de fel Salut, eu sunt Alex,am 24 de ani. Posed permis categoria A din noiembrie 2011, moto din martie 2012. Mă plimb prin Bucuresti cu o ninja zx6r si îmi place sa o duc in 15mii de ture pe lângă babe. Cred ca asa trebuia sa sune primul post...sau...nu?)
  13. Sa ma prezint , eu sunt Alex , locuiesc in Bucuresti , am 24 de ani sunt teribilist , alcoolic si uneori vorbesc urat. Am reusit sa-mi rup gura in prima luna cu motoreta (din vina mea evident). Carnet din noiembrie 2011 , moto martie 2012. De cand am cazut (mi-am rupt un deget) sunt alt om , mai bun , ajut oameni , hranesc animale , viata mi s-a schimbat complet. Mentionez ca ce este scris cu bold este foarte important. Hranesc e cu bold ca sa induc lumea in eroare Acestea fiind spuse , ma primiti ?
×
×
  • Creează nouă...