Sari la conținut

mihailucian

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihailucian

  1. Data viitoare vin si eu....am sa urmaresc mai des topicul......
  2. Salutare, Ca idee imi puteti spune cine aduce Akrapovic.....nu mai am rabdare sa astept pina incepe salonul moto..... Multumesc.
  3. spatele.....in jur de 3000 km si un pic..nu mai tin minte exact......tocit pe coama.
  4. Am avut metzeler K3.Trecut pe Michelin 2CT,...multumit. Acum, as vrea sa le schimb (ar mai merge inca o vara....), sa vad..... oscilez intre PP3 si M7 RR(metzeler) Bafta!!!
  5. Anul asta l-am ratat.......SUPER POZE!!!!!!
  6. Asa si....ce e rau in asta....
  7. Acum am reusit sa vad si eu filmuletul.... Cu siguranta, ori nu a avut din dotare, ori a fost dezactivat. Oricat ai frana de tare ABS-ul nu te lasa sa te ridici in halul asta....plus ca are frane integrale.... ABS-ul se activeza automant parca de la 5km/h nu mai stiu exact......sincer nu stiu sa aiba optiunea ..la o anumita viteza sa se activeze sau dezactiveze.... Doar buton ..activ, dezactiv..la fel si cu DTS-ul... Bafta!
  8. Salut, Am mers ani de zile pe ZX-12R,pe ambele modele. Mi-au placut din toate punctele devedere. Dar cand am testat S-ul am spus ca nu e adevarat !!!! Nu stiu cum mai este acum dar normal daca vrei sa cumperii o motocicleta ar trebuii sa te lase sa faci un test drive...ca sa poti sa te decizii. Sincer, cand am vandut ZX-ul fiind fan Kawa am vrut zx-10,pe locul 2 era S-ul(nu mai voaim moto marii). M-am dus frumos la Unit.... si dezamagit total, normal, nu se poate face test drive, plus ca nici nu o aveau in showroom. Langa ei BMW si asta a fost si nu-mi pare rau de alegerea facuta. Pana la urma cea mai buna moto!!! e aia pe care o ai, pe care o bibilestiii in fiecare zii,de la care pleaca scandalurile cu prietena, nevasta etc etc. Adevarul este, cu atata electroncia pe moto pana si un copil poate sa conduca . Un plus adus la siguranta...la cati nebunii sunt acum pe straziii..cainiii etc etc si chiar isi merita banii.. Bafta.
  9. Super motor ....pt mine este perfecta, are tot ce imi doresc.......
×
×
  • Creează nouă...