Sari la conținut

Adi Biker

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tg-Mures
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder vl 800 Volusia

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YAMAHA VIRAGO 535
  • Interests
    ROCK'N ROLL ZGOMOTOS

Adi Biker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am gasit,am dat cu un spray degripant la pivotul schimbatorului de viteze si pe la parghii,avea mizerie,acum merge perfect ca nou nu mai ramane blocat gasesc neutrul e ok,cine stie de cand era nefolosit sau ne uns pe acolo.Mersi pentru raspunsuri.Respect.
  2. Salutare,patesc uneori ca plec de pe loc bag a2a si dupa ce iau demaraj si ajung pe la 60 la ora si vreau sa bag a3a nu pot pentru ca schimbatorul remane sus,trebuie sa-l duc eu cu piciorul in jos si dupa aia intra in a3a.Am mai patit ca din a3a sau a4a sa opresc la semafor si am dat in jos de schimbator dar nu a mers decit pina in a2a nu am mai putut sa o duc la neutru si nici in a1a,a trebuit sa pornesc in a2a de la semafor.Nu stiu trebuie oare ceva reglat sau nu fac eu ceva bine...la cealalta la Virago n-am patit din astea trageam ambreiajul si bagam in ce viteza vroiam,Volusia inca nu o prea cunosc,ori nu fac eu bine ceva ori e vreo problema pentru ca nu tot timpul patesc asa cu ea,mai mult in oras in aglomeratii,semafoare...numai bine,asfalt uscat.
  3. Salut,ma gandesc sa sparg cu un tarus de fier filtrele din tobe.A mai facut cineva la Volusia,suna mai bine,se deregleaza ceva,trebuie reglat dupa aia carburatorul sau ceva?
  4. Ce ulei sa bag,Motul 5100 10w40 merge sau trebuie sa bag ceva mai bun?
  5. Am mers cam 250 km mai mult in oras si am schimbat a3a cam la 50,a4a cam la 80 a5a pe la 100 si a iesit consumul 5,4 in oras fara pasager sau bagaje,eu zic ca e bine.Toate cele bune.
  6. Cam pe la ce viteza aproximativ se schimba treptele atreia,a patra si a cincea la Volusia? Stiu ca trebuie sa asculti motorul dar il am de putin timp si inca nu-mi dau seama exact cind e prea turat sau dimpotriva subturat.
  7. Excelenta explicatia,mersi mult.
  8. Salut,poate sa-mi spuna cineva cum verific la Volusia nivelul lichidului de racire?
  9. De ce l-ai schimbat? Multumesc de urare,asfalt uscat si fara incidente. Salut,vezi ca este un topic la "evenimente si excursi,ucmr"cu programul intrunirilor pe 2013,sper sa ne intilnim pe acolo si dupa parerea mea pune-i ori ape hanger ori ghidon original cu parbriz ori ceva asemanator cu originalul.Respect.
  10. Salut,si eu tot la Dragstar ma gandeam dar am gasit intimplator asta pe net la un pret bun(zic eu) si m-a atras mai mult pentru racirea pe lichid (am avut inainte virago 535 racire pe aer).Este adus din Italia,fabricatie 2001,17800 de km,3500 euro cu totul adus pana la Oradea.Mersi pentru sfatul cu facebook si la vara sper sa ne intilnim pe drumurile patriei sau pe la intruniri.Stiu ca sunt rare Volusiile,dar eu il consider Intruder(cum scrie si pe logo de pe rezervor) si atunci suntem multi.Toate cele bune.Respect.
×
×
  • Creează nouă...