Sari la conținut

tao v

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha TDM 850
  • Numar Moto
    3
  • Club
    i love clubbing

Informații profil

  • Motociclete detinute
    tomos si yamaha si atat

tao v's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Probabil n.o sa se intample nimic. Ce motor ai?
  2. Sper sa nu fie cazul. Ca deja am mers ceva cu ea asa. Crezand ca isi va reveni. Danke schon! Maine mi le schimb sper. Am tdm-ok si tre sa dau destule jos. Dashmutz, am incercat aia cu galeriile, ambelw erau incalzite , doar ca aia din stanga o niansa mai putin. Si cred ca pistonul stg n.a mers. Merci baieti, de la bujii a fost. Sa ne vedem cu bine.
  3. Eu am fol motul 4100 si 5100 din 5100 nu mi a papat nici.o picatura. In rest cutia face la fel.
  4. Mersi de sf. Voi incerca. Ce fel de bujii recomandati?
  5. Nu stiu cat am nimerit topicul dar scriu de pe tel si nu pot sa caut ca la calc normal.Sal. Dupa pauza de 3 sapt. Aseara la 1 am pornit motoreta ajutata cu cabluri de masina. Nu stiu daca am inecat.o dar deabia a pornit si mergea pe un piston . Am lasat.o sa se incalzeasca destul de mult dar nu s.a schimbat cu nimic. Am si mersvr.o 5 km dar tot nu tragea si scotea sunet ciudat. Daca o acceleram mai mult parca pornea si celalt piston. Dar la acceleratie mica deabia tragea. Ma gandesc ca am inecat bujia. Daca merg asa cu ea se poate repara din sine, sau se poate strica ceva mai mult. Merci pt raspunsuri.
  6. mersi baietii! dupa ruga de dimineata ma duc amu sa dau la seringa! asfalt uscat si fara taximetristi in cale... si da pasagere in spate!
  7. sal, nu st daca am nimerit topicul, dar tot de ulei e vb. ce se intampla in cazul in care pui prea mult. trebuie sa scurg nitel sau sa merg asea ca merge...? a, si cu cat creste consumul si scade aderenta daca pun in loc de cauciuce normale(meltzer.. nu st modelul) haidenau pt macadam (tot nu stiu modelul) multumiri si salutari si asfalt uscat, pasagere in spate si sa luati curbele cum trebe.
  8. ms pt explicatie si cred ca ma bag s-o rezolv singur, poate iau pe cineva de companie, ca o data si o data tre sa invat sa bag nasu si singur. o sa ajung si in ct dar ca sa bem o bere probabil si sa ma spal in mare. sal baieti... pana al urma am rezolvat singur, cred ca imi lipsea doar curajul si o companie buna, pana la urma ms persoanelor care m-ati incurajat cu sfaturi, si un pic mai putin celor care m-au criticat. cat despre companie, a fost asigurata de nea titi portarul( sa-ii dea Domnu sanatate si fericire) ca s-a fatait in jurul meu pana dimineata aproape. a fost totu simplu, schimbat cablu ff usor si filtru la fel, cu toate ca mi era frica ca daca scor rezerv n-o sa pot sa nimeresc furtunele inapoi( ms Daschmutz) pana nu mi am dat seama ca nu vrea sa porneasca am vazut ca nu era benzina, , dupa ce am pus am observat ca si furtunul e taiat si curge in veselie.. si draci, ca mi am dat seama ca a umblat cineva( sa-l futa karma mai repede) ca tot ma gandesc sa-o iau inaintea ei si sa-ii fac o corectie, ca parca banuiesc cine. anyway merge bine, am potrivit si ambreajul mergand si regland din mers. pe furtun l-am pus pe ala vechi doar ca scurtat la limita ca la 3 30 nu gaseam de unde sa iau. deci totu e strut. ms , asfalt uscat, si sa ne vedem cu bine! p.s ma bucur ca schimbatoru merge si mai bine ca inainte nu harie si ca eu am iesit de starea de pitipoanca care se urca in masina si merge si cand se strica suna pe cine poate sa vina s-o ajute. p.ps bineinteles ca daca mai am nevoie(fereasca Sfantu) o sa mai apelez din nou la voi. p.p.p.s daschmutz cand vii in bucale tipa, berea ramane valabila oricand.
  9. salutari.. am nevoie de ajutor, am de schimbat cablu de ambreaj si filtru de aer la o yamaha tdm 850. chestie care vroiam s-o fac singur, doar ca mi a zis un prieten, ca daca nu -l reglez cum trebuie stric ambreajul sau cutia de viteza. sau altceva.. fiind nepriceput am nevoie de un ghid daca cineva are timp zilele astea si chef de o cunostinta si bere il astept prin regie. salutari si asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...