Sari la conținut

Zupz

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    R1200GS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki Z750,Suzuki Intruder M1800R

Zupz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sa nu ma intelegi gresit,nu este un motor prost la capitolul asta,adica este cu muuult peste alte motoare la capitolul confort,doar ca in comparatie cu un tourer veritabil,are cateva neajunsuri,si probabil trebuie sa iti placa mult genul asta de motoare si o sa vezi doar avantajele lui...din pacate nu a fost si cazul meu
  2. Este o discurie destul de lunga pentru ca depinde in mare de 3 chestii:stilul tau de mers,drumurile si gasca, cu care mergi. Am tinut aproximativ 4 ani motocicleta,o sa iti spun in mare parerile mele: - ciclistica este ok,atata timp cat mergi singur, cu pasager si drumuri virajate este foarte greu,motocicleta este grea,nu are o ciclistica chiar de invidiat,franele le simti foarte elastice,si cu pasager+bagaje,ma asteptam oricand ca la o franare de urgenta sa "dispara" roata fata din peisaj - ca si comoditate,suspensia mi s-a parut ok,spre comoda,eu am retapitat si saua cu gel si a fost super ok,dar avand in jurul a 1.78,stateam putin alungit pe ea,devenea obositor dupa o perioada. O sa ai nevoie de un parbriz daca faci autostrada mult. - pe partea de bagaje este ok,am avut 2 genti laterale de la Hardstreet si pe sissy bar mai puteam lega un sac dinala impermeabil, nu 10 zile cu pasager, dar pe un weekend te descurci. - motorul impresioneaza prin cuplu,la viteze mai mici,dar la viteze mai mari, parca nu impinge cum te-ai astepta de la un motor de 1.8,aici vorbind de mers cu pasager si bagaje. Mai mult ce sa spun, mai intrebi tu daca te intereseaza anumite aspecte mai precise,dar in mare,il vad ca pe un motor cu care sa iesi in weekend,ture de maxim 5-600 km/zi,fara sa iti vina sa il lasi acolo. Nu as pleca cu el in tura prin Europa 10 zile,in niciun caz. Bafta la cumparare si orice ar fi,sa te bucuri de el!
  3. Salut. De ceva timp,sunt in impas in alegerea unui Africa Twin,in sensul ca am o oferta de schimb cu actula motocicleta (M1800R),cu o Africana,dar am un singur lucru care ma pune pe ganduri,si anume : anvelopele cu camera. Posesorii de Africa Twin,se poate rezolva cumva problema asta? Am vazut tot felul de kituri de conversie la tubeless,dar nu stiu ce sa spun cat sunt de bune,asta pentru a evita achizitia de jante aftermarket tubeless. Motocicleta o voi folosi foarte putin in offroad,mai mult in ture (pasager + bagaje) si as cam avea nevoie de siguranta unu simplu kit de pana in cazul unui cui in cauciuc,fara sa duc dupa mine camere si tot felul de ustensile pentru a schimba pe marginea drumului cauciucul. Va multumesc!
  4. Evacuari custom pt M1800R nu vinde nimeni? M-ar interesa Cobra, Freedom Performance,dar sunt deschis si la alte oferte daca vrea cineva sa vanda evacuarile custom de pe motor.
×
×
  • Creează nouă...