Sari la conținut

kobra

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kobra

  1. A folosit cineva Michelin Anakee Adventure sau Pirelli rally STR? A venit vremea sa renunț la Anakee 3 si as trece la ceva putin mai potent pe off fara sa pierd din capacitățile de pe asfalt. 80% din timp merg pe asfalt, dar in 20% cand ajung pe off as vrea sa nu mai am emoții prea mari (vorbesc aici de un soft enduro: un forestier, o baltă sau ceva iarba uda). Din ce vad pe net, astea 2 ar fi cele mai laudate la capitolul 80-20. Eventual daca aveti si alte recomandari din aceeasi categorie 80-20 care ar fi peste astea 2.
  2. Da, aerisit tot ca la carte, am mai reglat si cursa la pedala, totul pare sa fie ok. Inca nu am apucat sa merg cu ea sa vad cum se comporta decat doar cateva ture prin curte, insa cursa acum are in jur de 2 cm si pare sa fie ce trebuie. Vedem zilele următoare daca nu se strica vremea.
  3. Am rezolvat pana la urma cu cei de la racing nick, se pare ca e ok deocamdată. Ideea era ca nu gaseam nimic, nici macar pe stock. Mulțumesc tuturor pentru idei.
  4. Furtun cu inserție metalica am si acum, dar cursa lunga aveam si inainte sa umezeasca. Eu ma gândesc ca e posibil sa fie pe duca si pompa... Se gaseste kit de repatie pentru pompă sau trebuie si aia cumparata noua cu totul? Cat despre bavarezi, chiar am gasit pe cineva super ok acolo, chiar mi-a recomandat sa caut si in alta parte poate gasesc pe stoc pe undeva. La varianta cu asamblatul singur m-am gandit si eu, dar nu prea gasesc furtun la diametrul pe care il am eu si in plus costurile se ridica aproximativ la unul nou. Probabil ca asta e singura solutie din ce vad. Prin București este cineva care sa faca furtune de frana? Unde am sunat eu nimeni nu vrea sa se bage la furtune de frana moto (delta flex, proflex)
  5. Salut, am si eu 2 probleme cu al meu F650Gs k72 cu Abs din 2008. 1. Imi puteti spune și mie cat este cursa normala la levierul pentru frana spate? As dori daca puteți sa masurati cu o ruleta ca sa compar cu ce cursa am eu la motocicleta, pentru ca mie mi se pare ca a mea are o cursa prea lungă ( aprox 6 cm) și nu stiu daca e normala sau trebuie sa investighez mai departe. 2. Unde as putea gasi un furtun pentru frana spate pentru vinovatul de mai sus? Am incercat la Bavaria, pe toate site-urile posibile si peste tot mi se spune ca nu se poate sa mi se ofere un termen de livrare sau ca ca nu se poate garanta livrarea deoarece apar doar 8 bucăți in stocul central Bmw si e posibil sa fie deja comandate de alte reprezentante din Europa. Sunt deschis si la variante Sh daca sunt in stare bună sau o varianta de reconditionare. Al meu a inceput sa umezeasca pe la sertizarea de la capatul care se prinde de etrier.
  6. kobra

    FRANTA

    de vreo 2 zile am ajuns si eu prin Franta, mai exact in Metz. O sa stau aici vreo 5 luni deci daca mai sunt romani prin zona poate ne vedem pe aici.din pacate sunt fara roti sub mine insa le port in suflet
×
×
  • Creează nouă...