Sari la conținut

sorinpetrila

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi

sorinpetrila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Merci de sfat. Cat de placut e sa fii indrumat cu bunavointa si fara orgolii fara sens. Din pacate am ramas cu un gust foarte amar dupa acest prim topic deschis de mine....cred ca si ultimul. Multumesc inca odata.
  2. multumesc frumos pentru sfaturi si amabilitate... chiar sunt incepator....
  3. scoala am facut pe naked (poligon), enduro (circuit) si speed (pe poligon setat pentru viraje) cu Robert Necsulescu (Robo) scoala Next Level. Permis am luat. Am peste 30. Cred ca-s apt de Moto Guzzi ... oricum informatiile astea sunt irelevante pentru topic.
  4. Pai asa faceam, foarte usor turam si mult mai rar . Cam la a 4-5 oara murea. Oricum cand o sa-l scot afara o sa-l las 10 minute sa se incalzeasca si apoi il iau usor...in nici un caz nu o sa accelerez asa.... In video l-am fortat ca sa pot filma oprirea.
  5. Nu e scump deloc, dar nu am gasit decat pe ebay. Urmeaza sa comand un pachet de ulei, filtru aer si ulei si bujii.
  6. Au cautat la distribuitori si chiar m-au intrebat daca are sita metalica....apoi a tras concluzia ca se curata....si chiar l-am crezut ) Numai ca mi-ar trebui niste uraniu sa-l curat.
  7. asa arata filtrul...stie cineva daca e chiar asa...?...se curata?....daca da, cum? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/74/Motorcycle_oil_filter.jpg
  8. Filtrul de aer arata bine. L-am scos si l-am mai curatat dar oricum o sa-l schimb cat de repede. La fel si bujiile si filtrul de ulei. Chiar...filtrul de ulei cica se curata si nu se schimba...asa mi-au spus niste tipi de la un magazin unde am vrut sa fac comanda. Mi-au spus ca nu exista la distribuitori asa filtru de ulei. Oricum o sa-l comand pe ebay ca acolo era .
  9. Merci. M-am mai linistit. Oricum o sa-i schimb si bujiile ca nu stiu ce uzura au.
  10. Da , e pe injectie. Acum invat si eu..am zis ca-s incepator. Deci tre sa-l pun la foc mic,,,,
  11. Salut. Sunt incepator ( adica 0 km ) si mi-am cumparat un motor. Scurt si la obiect. Am o mare problema inainte de a-l scoate din casa. Il pornesc, accelerez de cateva ori, apoi la un moment dat cand accelerez, e ca si cum ar face invers si imi opreste motorul. Am filmat ca sa puteti sa va dati cu parerea. A mai experimentat cineva asa ceva? Speranta mea e ca ar fi de la faptul ca nu las destul sa se incalzeasca motorul. Merci http://www.youtube.com/watch?v=84QukIJCbYs&feature=youtu.be
×
×
  • Creează nouă...