Sari la conținut

sorin_p

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Triumph Street Triple R

sorin_p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am cumparat cu 80 de ore de functionare o motcicleta KTM SX 65, la care la 100 ore a aparut un carait in cutia de viteze, in treptele 3 si 4, cu imposibilitatea de a continua deplasarea in aceste trepte pentru ca nu mai tragea. Dupa ce schimbam vitezele continua sa mearga o perioada si la un moment dat se repeta caraitul. Am fost la mecanic si a trebuit sa inlocuiasca pinionul 3 si cel de trecere 3-4. Erau foarte uzate. Dupa inca aproximativ 15 ore problema a reaparut tot la aceste pinioane, pe care le-am inlocuit inca o data, cu alt mecanic. Dupa inca niste ore de functionare sunt pentru a treia oara in situatia de a demonta cutia. Nicio alta piesa nu prezinta urme evidente de uzura, daca imi recomandau mecanicii schimbam fara ezitare orice, nu urmaream compromisul. V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat, o parere. Multumesc
  2. Esti multumit de manetele de la Triumph? Eu oscilez intre ce ai luat tu si unele de la Rizoma (http://www.rizoma.com/universal/brake-clutch-levers/leve-rrc/en?MOTO=50621350-50462990-R). As opta pentru Rizoma pentru ca de la ei vreau si un suport mai scurt pentru numar (http://www.rizoma.com/universal/license-plate-supports/pt-fox/en?MOTO=50621350-50462990-R).
  3. Salut, Din aprilie sunt si eu posesorul unui Street Triple R 2014 si as putea spune ca nu regret alegerea facuta. Pentru ca Paul a facut referire la consum, in oras eu am obtinut intre 6.8 si 7.5l/100km, iar afara intre 4 si 4.5l/100km. Nu stiu daca e mult sau putin, motocicleta are 2500km, abia a iesit din rodaj si cred ca va mai scadea consumul dupa o perioada in care o voi cunoaste mai bine si motorul se va mai lasa.
×
×
  • Creează nouă...