Jump to content

GPauL

Membru
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

About GPauL

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  London
 • Carnet moto din
  2013
 • Motocicleta
  2011 Triumph Street Triple R

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Triumph STR
 1. Am pus eu recent pe motor,foarte mulțumit. Probabil nu as fi cumpărat asa ceva pt un ZZ1400 însă pe a mea de 185kile la full are sens. Greutate redusă, inerție și efect girospcopic redus care se traduc în + la accel, decel și schimbare direcție. Cu lanț bine întreținut și roata aliniata corespunzător te tine destul.
 2. Schimbat lanț și pinioane și optat pentru -1+1 cu ocazia asta. Se tureaza motorul cu +500 rpm însă are zvâc!
 3. Ce sa zic. Poate unii motocicliști se urca pe motor indiferent de starea acestuia și merg cu vacile la păscut, alții fac verificare completa asa cum am fost instruit. Tu știi ce fel de motociclist ești. Be safe...
 4. Intre timp am aflat de ce roata nu mi-a fost aliniata corect. Am dus motorul la mecanic pt schimbat lanț și pinioane iar când a pus roata la loc a pus invers bucata aia de aluminiu folosita pt aliniere deoarece odată ce am folosit laserul am avut 5 linii pe o parte și 6 pe cealaltă. Pff
 5. Multi afirma ca nu se poate alinia lantul cu precizie folosind doar semnele de pe bascula asa ca am imprumutat laserul si am testat pe motocicleta proprie. Scuze pt engleza, video postat si pe forum international.
 6. Eu! Din Salaj insa stabilit in Londra, Street Triple R. Ultima jucarie achizionata e un quickshifter de la Translogic. Plug n play, pe cat e de inutil pe atat e de amuzant! Recomand.
 7. Filtru e standard. Au incercat unii de pe forum filtre K&N apoi au pus motorul pe dyno si nici o diferenta. Ba mai mult, se pare ca e mai probabil sa-ti treaca impuritati prin el, deoarece are flux de aer mai mare deci implicit nu poate fi asa dens ca cel original. Harta trebuie sa fie 20590 daca ai twin Arrow pe motor.
 8. Nimeni nu i-a recomandat Speed Triple(1000cc). Eu am sugerat Street triple (675cc)
 9. Da stai ca Speed triple e cea de 1L. A mea e Street-ul de 675cc, am mentionat-o pt ca e tot acolo la categoria cc la care te-ai orientat 600-700. Numai buna de inceput: usoara(185k full) si implicit manevrabila. Odaca ce devii mai competent, ai si 105 Bhp cu care sa te joci. Cu acestea fiind spuse, e greu de batut MT07 la motocicleta/ban. Cand s-a lansat aici s-a vandut cu £5000 si plecau din shop-uri ca painea calda si nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele.
 10. Parerea mea, biased fireste e sa nu strici banii pe 4 in linie pe o motocicleta de strada. Ia 2 cilindrii, sau si mai bine, nu compromite si ia 3 in linie Street triple MT 09 MV agusta daca te tine jebu. » Post actualizat in 07 Jul 2016 01:31 Kill yourself.
×
×
 • Create New...