Sari la conținut

GPauL

Membru
  • Număr conținut

    286
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    London
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    2011 Triumph Street Triple R

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Triumph STR

GPauL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Schimbat lanț și pinioane și optat pentru -1+1 cu ocazia asta. Se tureaza motorul cu +500 rpm însă are zvâc!
  2. Ce sa zic. Poate unii motocicliști se urca pe motor indiferent de starea acestuia și merg cu vacile la păscut, alții fac verificare completa asa cum am fost instruit. Tu știi ce fel de motociclist ești. Be safe...
  3. Intre timp am aflat de ce roata nu mi-a fost aliniata corect. Am dus motorul la mecanic pt schimbat lanț și pinioane iar când a pus roata la loc a pus invers bucata aia de aluminiu folosita pt aliniere deoarece odată ce am folosit laserul am avut 5 linii pe o parte și 6 pe cealaltă. Pff
  4. Multi afirma ca nu se poate alinia lantul cu precizie folosind doar semnele de pe bascula asa ca am imprumutat laserul si am testat pe motocicleta proprie. Scuze pt engleza, video postat si pe forum international.
  5. GPauL

    Triumph

    Eu! Din Salaj insa stabilit in Londra, Street Triple R. Ultima jucarie achizionata e un quickshifter de la Translogic. Plug n play, pe cat e de inutil pe atat e de amuzant! Recomand.
  6. Filtru e standard. Au incercat unii de pe forum filtre K&N apoi au pus motorul pe dyno si nici o diferenta. Ba mai mult, se pare ca e mai probabil sa-ti treaca impuritati prin el, deoarece are flux de aer mai mare deci implicit nu poate fi asa dens ca cel original. Harta trebuie sa fie 20590 daca ai twin Arrow pe motor.
  7. Recomand A5004 acolo la o aruncare de batz de drumul tau de mai sus. Desi e aproape la fel de serpuit, a scapat cumva masurilor draconiene de pe Cat n Fiddle, vezi camere si average speed cameras.
  8. 2 ani mai tarziu si sunt convins ca produsul e eficient. L-am folosit dupa fiecare spalare cu rezultate bune. Mi-a stat motorul in garaj iarna trecuta, a facut condens si a stat ud zile intregi pana am observat. Nici urma de rugina. Am facut si un experiment in gradina. 3x lana de otel lasate la mila vremii. Netratat in stanga, Gt85 la mijloc(produs pe care il incerc de cateva luni) si Acf50 dreapta. Dupa o sapt:
  9. GPauL

    GSR 750 - Luna

    Făină. Foarte similar design-ul cu Z800 aka Optimus Prime. Place mult, mai putin bascula.
  10. GPauL

    HONDA NC 700 XA

    Are vecinul una. Face naveta cu ea zilnic .
  11. http://www.schuberth.com/en/products/motorbikes/warranty-registration.html
  12. Stiati ca daca mergi pe websit-ul lor si te inregistrezi pt garantia de 5 ani, exista o clauza unde Schuberth iti inlocuieste casca cu una noua in urma unui accident la doar o treime din pretul la care ai achizitionat-o? The end customer agrees to share the costs with an excess amounting to 1/3 (one third) of the purchase price, based on SCHUBERTH recommended price applicable in the year of the accident.
×
×
  • Creează nouă...