Sari la conținut

fanelu28

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fanelu28

  1. Pentru lamuriri,ca sa nu va mai certati! Am fost duminica la politie si am dat declaratie.Cel cu logan albastru este vinovat.Daca nu iesea la momentul nepotrivit,in locul nepotrivit,nu mai puneam motorul jos si treceam prin fata celui cu logan alb.Intr-adevar autorul moral nu se pedepseste,chiar daca eu am avut un martor(motociclist)care se afla in spatele loganului alb.Deci din punctul meu de vedere cazul e inchis.Sper sa-mi iau banii pe reparatie de la asigurari.V-am rugat daca puteti sa-mi spuneti ce alte variante aveam.Foarte putini dintre voi au comentat asta,restul habar nu aveti despre ce vorbiti,cred ca din plictiseala va bagati si voi in seama pe aici si sincer vorbind, nu va doresc sa va treziti cu asa ceva in fata cand ai si ceva viteza!Oricum va multumesc pentru comentarii,chiar daca nu s-a dat nici un sfat!
  2. Lui i-au luat permisul,dar sa vedem cum se termina!Eu o sa ma duc maine sa dau declaratie si vedem ce o sa zica politia!
  3. Va salut pe toti, Eu sunt cel in cauza,cu mobra!Desi am stat o perioada destul de lunga fara permis sa stiti ca nu sunt un incepator.Pe scurt va fac o prezentare a accidentului si puteti comenta dupa cat vreti,chiar as vrea sa mai aud de la voi ce as fi putut sa fac in situatia asta!Deci: In primul rand acolo par a fi doua benizi, desi nu sunt delimitate in vreun fel.Eu mergeam pe asa zisa banda 2 spre Iuliu Maniu,loganul alb mi-a iesit "brusc" in fata,din sens opus, si a blocat toata banda oprindu-se pe ea.L-am evitat pe (cuvant urat) si m-am trezit in fata cu loganul albastru care a iesit de pe cedeaza 1.5 m, masurati de politie,in banda 1.Eu franasem violent in fata loganului alb am dat drumul la frana l-am evitat,iar cand l-am vazut pe celalalt in fata mea am dat drumul motorului jos,eu fiind deja cu motorul inclinat pe dreapta. Daca aveti sugestii sau sfaturi va rog sa le spuneti.Poate eu intr-adevar am procedat gresit si atunci avem de invatat din accidentul meu. Apropo de mine,sa stiti ca sunt relativ sanatos,am un hematom la genunchiul drept care e deja pe vindecare. Asfalt uscat tuturor si multumesc pentru grija!
×
×
  • Creează nouă...