Sari la conținut

Kripz

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    26.10.2012

Kripz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc tuturor de sfaturi,am reusit,am pus gresit cablurile,de la electro motor aveam un cablu care trebuie prins la releul de pornire.
  2. Multumesc. » Post actualizat in 22 Apr 2015 08:09 Multumesc,o sa incerc si revin cu un raspuns.
  3. Am folosit bateria de pe masina,de incarcat era incarcata ca o folosesc la masina si merge. intr-adevar bateria originala e moarta. » Post actualizat in 22 Apr 2015 07:12 Poate sa fie din cauza ca e prea puternica bateria?
  4. Niste poze cu releul » Post actualizat in 22 Apr 2015 06:48 Si de ce tacane?trebuie schimbat?
  5. Salut,am dat jos motorul de pe o honda cb 500 pentru ca vreau sa il pun pe altceva,problema este urmatoarea: Daca prind bateria direct la electro motor cu ajutorul clestilor si cu un cleste ating de masa,atunci motorul porneste,dar daca incerc sa prind bateria direct la borne ca sa il pornesc cu butonul start nu merge,tacane o singura daca cand apas pe start si atat,tacanitul vine de la un releu pe care scrie mk5 2 care e exact dupa borna +,stiti care ar putea sa fie problema? Multumesc anticipat
  6. Naspa daca trebuie sa dau de A2 pt A ca dau ink vreo 500 Ron pe degaba si oricum nu e prea mare diferenta intre A1 si A2,nu mi se pare prea normal sa ceara A2 si A1 sa nu fie luat in considerare deloc
  7. Salut,eu am categoria A1 si am auzit ca trebuie doi ani experienta ca sa dai de A sau dai la 24 de ani. Am mai cautat pe forumuri despre legea asta si am vazut ca multi zic ca iti trebuie doi ani experienta de A2 ca sa dai de A.In concluzie,imi trebuie doi ani experienta de A2 sau doi ani experienta de A1/A2 ca sa dau de A?Multumesc anticipat .
×
×
  • Creează nouă...