Sari la conținut

justme_yo

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

justme_yo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu visati cu ochii deschisi , nicio campanie nu va schimba mentalitatea nimanui singurul lucru prin care se poate face asta e LEGEA cu cat mai severa cu atat va fi mai respectata . Nu trebuie sa ne mire ca sunt atatea accidente atata timp cat permisele se iau pe spaga , sau unul cu 4 clase are carnet . Vrei sa faci o campanie care sa ajute lumea fa stickere cu DEPASIREA cum si in ce conditii se poate face , fa stickere cu respecata viteza legala sau stickere cu Puneti-va la punct cu noua legislatie si pana si acestea nu ar ajuta pentru ca Legiutorul nu isi face treaba doar se limiteaza sa stea dupa un copac si sa adune amenzile de radar. P.S. Cum va explicati ca sunt atatea accidente cu motociclete acrosate in depasire si cu masini nu ? ( Ar fi interesanta o statistica comparativa )
  2. Chiar incercam sa-mi imaginez cum s-a produs accidentul pentru ca acolo este linie dreapta si limita de viteza este 100 km si nu vedeam de ce un incepator ar fi trebuit sa depaseasca alt autovehicul. De obicei se merge bine pe acolo ma gandeam sa fi fost o caruta pe drum , ma rog faceam tot felul de scenarii. Sper sa traga toata lumea concluzii si sa fie mai prudenta .
  3. Si eu am trecut pe acolo cand inca nu ajunsese salvarea nu stiu de cat timp se petrecuse accidentul era un politist la fata locului deci un 5-10 minute cel putin iar salvarea am intalnit-o pe traseu dupa vreo 2-3 minute , iar cea dea doua salvare a trecut cand eram la intrarea de la Lebada. In aceste cazuri cateva secunde pot face diferenta intre viata si moarte din pacate la noi se pare ca doar norocul face aceasta diferenta. Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei . P.S Nu inteleg de ce in legislatie sunt intrebari de prim ajutor daca nu ai voie sa atingi victima si daca tot sunt bagate intrebarile in legislatie de ce nu este si un curs obligatoriu de prim ajutor .
×
×
  • Creează nouă...