Sari la conținut

crazy_mouse_87

Super Membru
  • Număr conținut

    680
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/groups/1990468871177370/?ref=bookmarks
  • Yahoo
    crazy_mouse_87@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    06.06.2007
  • Motocicleta
    suzuki freewind
  • Numar Moto
    neindoit
  • Club
    te-asteapta muntele

Informații profil

  • Motociclete detinute
    xt 125
  • Interests
    munte , drumetii , si soft enduro cu vacuta.

Vizitatori Recenți Profil

1.946 citiri profil

crazy_mouse_87's Achievements

  1. CDI si Bobina inductie dubl pt suzuki freewind Merg pe ambele versiuni. Am cumparat CDI si bobina inductie dubla cand am avut ceva problema si defapt era fir intrerupt pe sub rezervor. Daca are careva nevoie sau le doreste de rezerva le dau in pretul unei casti open face. Le am in Bucuresti.
  2. Salutari, Babuta mea suzuki freewind 650cm /monocilindru/ racire pe aer, a incepuit sa piarda ulei , foarte putin dar la fiecare pornire. Se prelinge printr-un colt( poze atasate) Am stans mai zdravan acem surub pe acel colt si acum pierde mai putin dar tot se prelinge. Exista alta varianta inafara de desfacut motor si schimbat garnitura aceasta de la baza cilindrului ?! practic este mai jos decat garnitura de chiuloasa. Se poate incerca cu silicon rosu de garnituri ( se poate slabi surubul care strange chiuloasa si restrange) Exista vreo varianta mai neortodoxa fara a desface jumatate de motor? Multumesc si zile cu soare!
  3. Ati montat si alt tip/model de filtru de aer la motocicleta ?! Am descoperit ca filtru de aer mai exista doar jumate din el. S-a macinat si l-a absorbit partial motorul. Unde gasesc un filtru de aer in Bucuresti sau online cu livrare rapida ?! Multumesc !
  4. Maine pe lumina incerc sa il desfac ! Oricum nu am ce sa stric la el... asa se-ntampla se desfac firele de la temperatura in interior?! Multumesc !
  5. Caut sa cumpar senzor neutru pt suzuki freewind. Aveti idee unde pot gasi asa ceva?! Nu se mai aprinde becul de neutral. Daca las cricul joa opreste scanteia la motor. Am scos mufele de la senzor si pare a fi senzorul defect. Daca a mai patit careva asa ceva si stiu de unde pot cumpara un senzor m-ar ajuta mult ! Motorul l-am desfacut deja, a fost ceva de surubarit ! Multumesc !
  6. Salutare. Caut sa cumpar un senzor neutral pt un suzuki freewind / xf650 . Am gasit doar pe ebay , exista vreun magazin in romania unde pot gasi asa ceva ?! Multumesc !
  7. salut Alex, este batuta in cuie data?! eu o sa plec de vineri 22 spre serbia si muntenegru si as fi unit cumva si o ieseala cu urcare pe musala .

  8. SALUT, IN WEEKEND AS DA O FUGA LA VECINII BULGARI ( krapets) , LEGAT DE PADURICEA DE LANGA PLAJA, TE REFERI LA CAMPING SAU SE POATE STA SI INAFARA CAMPINGULUI ? mULTUMESC SI TOATE CELE BUNE!

  9. salutare,

    am un set identic de cutii in bucuresti ...din pacate una este crapata..

    am prinderile cu 2 chei destul de ciudate ca format si micute...daca te intereseaza s-au mai ai nr celui care le-a achizitionat si doreste setul de prinderi care se deschid toate si se dau cutiile jos de pe suporti ( am 2 chei) am avut setul original cu tot cu topcase.multumesc si toate cele bune!

    0737.525.977 - marius

  10. Salut , in ce stadiul este motocicleta?!

    mai este disponibila pentru vanzare?!

    ce problema a avut ?!

    Toate cele bune!

  11. Vand un cdi de suzuki freewind cu 300 ron si bobina inductie dubla cu 150 ron. Provin de pe un freewind dezmembrat. Le-am cumparat pt motocicleta mea dar din pacate aveam ars senzorul care da scanteia . Multumesc
  12. Sau daca ma poate ajuta cineva scot eu cdi-ul meu si il pun pe o alta motocicleta freewind sa vad daca porneste cu cdi-ul de la mine. Multumesc!
  13. Am o problema cu motocicleta. Nu da scanteie...am masurat maneta de ambreija si este contactul ok...am masurat cricul si este ok. Am cumparat bobina de inductie noua si este ok. CDI -UL primeste curent si trimite catre bobina de inductie 30v. Am nevoie de ajutor daca ma poate ajuta cineva sa pun un alt cdi de proba sa vedem daca este sigur ala ca este scump ! Eu am motocicleta la curte in sectir 2 langa parcul circului cartier Tei Bucuresti. Fac cinste cui ma poate ajuta si scoate din impas. Marius 0737525977. Se schimba usor trebuie data saua jos si are 3 mufe pe clipsuri. Multunec mult !
×
×
  • Creează nouă...