Sari la conținut

Dygital2005

Membru
  • Număr conținut

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dygital2005

  1. La aproape 1 an de la ultima postare , timp in care vad ca nu mai sunt altele vreau sa va informez urmatoarele. Se pot vizita fara efort forturile 1( chitila ) , 6 ( afumati ) , 10 Leordeni. 13 ( jilava - cu aprobare ) si bateriile 1-2 ( cu aprobare ) , 3-4 Langa Philip Morris ( otopeni ), 4-5 langa tunari , , 14-15 ( bragadiru ), 15-16 ( domnesti ). La chitila, fort pe care il cunosc in proportie de 90% va pot spune multe despre el.
  2. Salut si ma bucur ca am gasit si alte persoane interesate de aceste farame de istorie care pot fi valorificate, am speranta ca noi, generatia tanara sa facem ceva. In primul rand doresc sa ma alatur voua pentru viitoare expeditii, acum ca a venit primavara si se apropie vara cu pasi repezi. Sunt multe de vazut si fata de anul 2006 cand a fost infintat acest topic avem acces la ceva echipament mai performant si aici ma refer la lanternele cu leduri si acumulatori care ofere mult mai multa lumina. Sunt interesat ca si voi de forturi, baterii si catacombe cat despre primele am in plan contactarea unor ONG-uri si a catorva institutii pentru a le restaura daca e nevoie chiar prin intermediul unor sponsorizari ca in afara de salubrizarea lor si igienizarea, igienizarea zonei inconjuratoare dar nu in prea mare masura ( la fortul nr 1 chitila acum 2 zile cand am mers pana in fata lui am intalnit un fazan in salbaticie ) in spate am vazut ca sunt niste depozite unde se pare ca exista activitate dar nu au legatura cu intrarea in fort iar caini prin fata nu am intalnit, doar deseuri in special caramizi si bca si mult moloz.Totusi primaria ar putea pune la dispozitie o firma de salucritate sa ridice cele dupa parerea mea 4-5 tone gunoi ceea ce nu e mult. Pentru a le reda circuitului turistic, sunt de parere ca niste autocare cum sunt cele care merg prin centrul bucurestiului ar fi perfecte pentru ca turisti sa poata ajunge la ele, paza pentru a preintampina furturile si electrificarea lor in rest totul ar trebui sa ramana intact, mai putin grafiti-ul de pe pereti care nu cred ca se poate curata cu usurinta. Doresc sa fac pentru cei interesati diverse expeditii si explorari la acestea dorescsa merg incepand cu week-endurile urmatoare singura conditie sa se opreasca ploaia sa nu avem surprize sa dam de galeri inundate in rest totul e ok la prima vedere din exterior. Astept raspunsurile voastre, numai bine
  3. Au trecut 5 ani, am imbatranit mai mult , am devenit mai intelepti, macar unii din noi. De 5 ani nu e zi in care sa nu ma gandesc la tine , inca am poza ta in portofel si o vad zilnic cand o deschid, fie ca iau o paine fie ca dau 1 leu cersetorului din intersectie. Spre rusinea mea am trecut doar 1 data pe la cimitir sa aprind o lumanare si am stat 30 minute langa piatra rece si pamantul ce iti acopera trupul, dar prin moartea ta am invatat un lucru. Pe strada sunt multi altii ca si mine fizic dar poate mult mai neatenti (si pe care trebuie sa ii protejez), mult mai grabiti (de care trebuie sa ma feresc) , multi mai ignoranti (pe care nu trebuie sa ii ignor). Am stat zile intregi gandindu-ma de ce nu se respecta legea. Totii o cunosc, multi o uita dar candva au stiut-o si au luat un permis de conducere. Insa pe strada, la volan sau pe moto sunt ganduri ce iti trec prin cap, cu cat te concentrezi mai mult la ele cu atat atentia iti este mult diminuata, au fost momente cand dupa ce treceam printr-o intersectie noaptea, obosit dupa o zi de munca ma trezeam sa ma uit in oglinda retrovizoare sa vad la semaforul de pe contrasens daca e verde sau daca am trecut pe rosu, am evitat accidente cu pietoni ce au sarit sa treaca prin loc nepermis, am luat amenda pentru viteza in locul unde ai avut accidentul cu 92 la ora grabindu-ma spre casa, duminica si era pustie strada. Din pacate si cand esti atent, si cand nu exista un moment, o sansa, cand viata se poate oprii in loc. Nu conteaza ca faci accident si mori, ca ii omori pe altii si intri la inchisoare si tot restul viati tale e distrus. Sper ca asa cum 5 ani de zile accidentul tau m-a cutremurat iar faptul ca nu mai esti alaturi de noi e un gand cu care inca nu ma impac, sa stii ca ai vegheat bine aspupra noastra, ca am invatat ceva din asta si ca suntem cu putin mai responsabili iar moartea ta nu a fost chiar in zadar. Odihneste-te in pace.
×
×
  • Creează nouă...