Sari la conținut

DRE

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Motocicleta
    yamaha xs400 yamaha rd200

DRE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. fratilor,nu mai zice nimeni nimic p-aici?ce-ati mai facut la xs-uri?
  2. da te cred,daca gasesti stickere albe ar fi frumos contrastul
  3. mama ce-mi place,bravo!ar merge semnul yamaha pe lateralele rezervorului e doar parerea mea,
  4. da cred, fiat 500 sunt destul de rare si scumpe in jur de 10000e in stare buna.n-am mai miscat nimic ca mi-am mai luat inca un fier cu 4roti si l-am resuscitat asa ca n-am mai avut nici timp nici bani de saracul xs.
  5. arata foarte bine traseu,ala din garaj ce e,fiat 600?
  6. pai poate o luati in 2 sau 3 prieteneste si va luati fiecare ce va lipseste,eu mi-am facut un mic stoc de piese!daca n-are acte macar pentru piese sa fie salvata.
  7. bibelou o sa iasa,arata foarte bine! ia uitati ce-am gasit http://olx.ro/oferta/yamaha-xs-400-ID1Xkkt.html#f76a4a4412
  8. salut,deocamdata toate fiarele vechi se tin.
  9. nimic nu se compara cu o piesa originala,dar si astea am vazut ca au niste preturi intre 250-300e si arata destul de bine sunt un un pic mai lungi ca cele originale acum nu stiu cum s-or auzii.
  10. tot cautand o chiulasa m-am ales cu un stoc de piese,tobele sunt sito silencers si sunt ca noi trebuie sa le curat putin.
  11. deci motorul merge de pe un cadru pe altul direct bolt on ?
  12. intre cadrul de xs si cel de special exista diferente?sau e acelasi cadru
  13. salut,un pret pentru chiulasa te rog.
  14. salut baieti,de mult timp citesc tot ce se scrie la coltul clasicelor made in japan si am dat de postarea cu xs-urile tale domnu dkw si asa am devenit fascinat de acest model .am cautat si mi-am luat si eu unul.este un xs 400 2a2 in carte e trecut anul 1980 ,aprinderea este cu platini.fostul proprietar sau vreun mecanic tampit a stricat filetul bujiei stanga sa vad cum voi rezolva aceasta problema ori alta chiulasa ori un kit de reparatie filete de preferat prima varianta.ps este un xs special pe mercador la 550e http://mercador.ro/oferta/vand-yamaha-xs-400-ID1jt8p.html#9ada1bce5d nu am nici o legatura cu anuntul respectiv.
×
×
  • Creează nouă...