Sari la conținut

99KOX

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1992
  • Motocicleta
    Suzuki V-Strom 650
  • Numar Moto
    IS99KOX
  • Club
    Fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawax2, Aprilia Pegaso Cube 650

99KOX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutari la toata lumea si un 2014 cat mai plin cu lucruri bune!!! M-am intalnit cu Dexter zilele trecute prin targ si am aflat ca incepeti organizarea; deci mi-am zis sa arunc si io un ochi si, daca planurile mele nu vor coincide cu ale voastre anul acesta, macar sa va sustin moral si sa va urez asfalt uscat. Dar pana una alta studiez programul meu pe acest an si poate ne reintalnim... daca nu v-ati saturat de mine. Sa aveti un an cat mai bune si mii de km fara nici macar o pana.
  2. Moi de la Trieste am plecat spre Drobeta. GPS-ul imi zicea ca merg bine. La o pauza de pipi m-am uitat pe tableta si eram cu vaca. Asa ca am schimbat planul si am vrut la Arad... Era mai aproape... Si toata ungaria m-am certat cu gpsul si am mers peunde stiam eu si am iesit la... Oradea. Si am dat KOX pana la Vatra Dornei. Deci acum sunt la Dorna si maine, adica azi, voi urca in Calimani la Cabana meteo unde un preten e de sercviciu si mai dorm o noapte aici si pe 4 acasa. A fost o tura superba, uneori prea rapida ptr mine. Dar evident ca a fost prima si am invatat foarte multe. Multumesc tuturor ca m-au acceptat si m-au inteles. Astept propuneri noi de viitor!.... Sau poate imi vin mie ceva ideii pe care sa vi le propun!
  3. Eu pe urmele lui Scufu la Trieste. Nota unspe ptr locatie. Merci Scufule! Acum imi fac planul pe maine. Felicitari celor au ajuns deja acasa. Mie imi mai trebuie cel putin 2 zile. Dar cred ca o sa fie 3.
  4. Io m-amintors la Brasilia. M-am plimbat sa vad culturile de lavanda si am vazut si Gorge de Verdun. Bestial. Maine merg si eu spre Trieste, dar nu stiu inca unde ma opresc. Dimineata vreau sa intru in Monte Carlo sa fac circuitul de F1. Azi nu s-a putut.cred ca era ceva ciclism si ma tot invartem in jurul cozii. Drumuri bune si asfalt uscat!
  5. Suntem in Apuseni! Seamana cu Alpii se intreaba CalinB.....
  6. Prima innoptare la Calin. Ultimele revizii si retusuri!
  7. Gasca se aduna! Eu sunt in Cluj si astept sa ma intalnesc cu Calin B. Apoi merem la el la cabana sa dormim nitel si maine sa venim la Viena. Iasi Cluj a fost ok, dar incepand cu ora 14 a foat crunt de cald.... Fara geaca. Numai cu protectii.... Pfui. Trebe sa mai slabesc! ))
×
×
  • Creează nouă...