Sari la conținut

windrider

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    BMW F650 GS

Vizitatori Recenți Profil

197 citiri profil

windrider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. windrider

    GS-911 Brasov?

    @Smar2 - nu merge nici cum. Work happend... vorba francezului. Cum imi fac putin timp, ma apuc si apoi te tin la curent. Dar daca tot veni vorba - eu ma gandesc la acel update de firmware deoarece am auzit ca rezolva intr-o oarecare masura problema functionarii cu amestec prea sarac - aparent frecventa la motoarele astea. Al meu cu siguranta o are, nu numai ca bujia este destul de alba, dar zgomotul de esapament este un zgomot.... spart, sec. Am comparat cu alte F650-uri, generatie asemanatoare, tot single spark - si diferenta e sesizabila. Dupa un reset al BMS-ului, merge ok vreo 2 -3 saptamani, apoi iar incepem cu fasaitul. No, vedem. Imi mai poti da vreo idee?
  2. windrider

    GS-911 Brasov?

    Salut. Super idee. Am sa incerc si eu sa "mesteresc" un cablu conform indicatiilor lui Smar2. Imi poti da vreo idee despre soft? Care, de unde, cum? As fi foarte interesat de un update de firmware. Pana la urma cine te-a ajutat cu GS-911? Eu acum vreo 2-3 ani cand am avut probleme cu pornirea la F650GS, cei de la Contempo mi-au spus ca "Ar avea ei un baiaaaaaat care se mai uita din cand in cand la din astea, dar acu e putin plecat, vine in vreo 2-3 saptamani, si a fost si bolnav cand a fost mic.... macar o data!" Nu cred ca voi apela la ei prea curand. La momentul acela eram dispus sa platesc oricat, deoarece motorul imi pornea, ramanea pornit 2 secunde si se oprea. Pe mine m-a ajutat un reset al motronicului. (sau cdi-ului, sau bms-ului, sau cum ii zice de fapt), atunci cand am aflat cum se face corect. Toate cele bune Salutare, » Post actualizat in 30 Jun 2017 18:15 Right. My bad. Nu m-am uitat pe linkuri cand am scris. Gasit soft. Gasit tot. Daca mai am intrebari, revin. (da mare e torentu ala....)
  3. Salut. Din 2000. Mufa de diagnoza nu e in fata, deasupra radiatorului? E una rotunda. Asa stiu eu, cel putin. Poate ca nu e acolo. Am reusit, in final, sa pornesc motorul cu ajutorul unei proceduri de reset gasita pe un forum german, si acum merge perfect. Dar sunt totusi interesat si de ce ar putea sa imi spuna interfata de diagnoza. Cine stie, un diagnostic nu strica. Trebuie sa discutam despre cum am putea face. Guinnes gasim, nu e o problema! Mai pun si in rucsac, daca topcaseul se adevereste ca nu are capacitatea necesara!
  4. Salutare. Stie cineva unde se poate pune un tester si diagnostica un BMW F650GS in Brasov? Eu am intrebat deja la Contempo (mi se parea ca ar fi punctul evident de plecare) si raspunsul lor a fost, citez: "Nu stim unde puteti face asta, noi avem un baiat care se mai ocupa (din cand in cand), dar e in concediu si oricum, nu prea reparam motoiclete. Eu nu am inteles mare lucru din asta. Deci, are cineva vreo idee? Multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...