Sari la conținut

ionutgrig

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    bmw f650 gs - 2004 abs
  • Numar Moto
    HUI

Vizitatori Recenți Profil

462 citiri profil

ionutgrig's Achievements

  1. salut, sunt interesat de una din geci (am trimis si pm).
  2. Am parcat si eu capra ... am ajuns cu bine, dupa saltul in groapa cu moloz sunt mai greu cu 2 kile (am nisip in toate buzunarele, in casca si in chiloti). Astept sa imi trimita Sergiu filmul sa va delectez cu un reflex de pantera (pentru cei care nu au prins live). Faina plimbarea ... oameni relaxati, drumul fain, vremea a tinut cu noi, am ras ca in zilele bune .... am facut si "porceala" ... iar mici au fost buni (parerea mea).
  3. 1. Eu + pasager 2. jorj 500. singur........( poate ) 3. mihaistancu 4. ionutgrig (cu aceeasi rezerva, in functie de vreme)
  4. Salutare! Daca e cald si nu se merge tare (150 km e tare pt mine ca sunt incepator si am si un parbriz care se termina unde incepe) ma bag si eu, daca ma primiti intre voi!
  5. Salutare tuturor! Am si eu o nedumerire si apelez la voi poate ma puteti lamuri : ma pregatesc sa incalt capra cu gume noi si ma confrunt cu urmatoarea dilema, anume exista o diferenta intre valorile din CIV-ul obtinut de la RAR la inmatriculare (adusa din Italia, anul trecut in toamna) si "carta di circolazione" la dimensiunile rotii fata, "100/90-19 65H" vs. "100/90-19 57H", respectiv acel indice de sarcina. O fi gresit cei de la RAR? Pe dimensiunile astea, 100/90 -19 eu nici nu am gasit guma fata cu indice sarcina 65, banuiesc ca e corecta cea din cartea din italia, 57 !?! A mai avut cineva situatia asta?
  6. Multam la fel si tie.Ma bucur sa va cunosc, sa ne auzim cu bine in sezonul viitor si sa ne vedem la ture!
  7. Multumesc! Da, e adevarat, am B-ul din 96 ... acum am facut un efort sa imi depasesc frica si ma bucur din plin. Am deja vreo 2500 de km, am profitat de vremea calda ... si am bagat ceva km pe drumurile frumoase Buc-Siriu-Bv-M.Ciuc-Tusnad-Gheorghieni.
  8. Salutare! Sunt Ionut, 35 ani - carnet si motor din octombrie (deh, acum m-a lovit dambalaua). Am un F650 GS si stau in zona Salajan/N.Grigorescu.
×
×
  • Creează nouă...