Sari la conținut

gabriel banutoiu

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    gsxr750
  • Numar Moto
    B750FSH

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 400 RR, FZR 600

gabriel banutoiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sunt oameni la 40 care fac mult mai multe decat altii la 25... El era unul dintre ei.
  2. @mariusik7 Am observat cum se practica pe forumul acesta...ignore e cel mai bun lucru...decat sa intri in polemici cu ei.
  3. Ar fi dragut sa ne oprim aici...prea multe dezbateri fara rost... S-A INTAMPLAT!!! Cine vrea sa-si aduca regretele sa o faca. Restul, lasati-l sa stea linistit.
  4. @AndiOliver Da. Il chema Andrei Serban Simion. Noi la munca ii ziceam Serban. Lumea il stia de Andrei.
  5. Ultima noastra discutie despre motoare. Ajung intr-o dimineata la munca si vine la mine. Serban : " Bah... vand motorul " (parca speriat pe fata) Eu : " Bah da-te dreaq!!! Ca nu faci tu d-astea." Serban : " Serios il vand. Il dau cu 8000 sa scap repede" " ASTA, ma omoara pe mine! "
  6. Asta cu mentionatul in adeverinta s-a omis. Nici factura nu o mai am.
  7. De julituri nu am nici eu ce sa zic...vina mea...am o geaca foarte veche pe care s-a lasat pielea si imi este destul de mare acum...Am prins tupeu vazand alti motociclisti fara geci, si uite asa mi-am incalcat regula de a nu merge fara casca si fara geaca... Casca cu siguranta nu imi va lipsi nici o data Am dat si de bordura cu capul mai intai...casca Shoei extraordinar de buna. Am simtit puterea impactului. dar in acel moment un singur lucru mi-a venit in minte...' date-n p..a mea ca n-am simtit nimic.' atat de bine este facuta. apoi am dat cu bratul de bordura, vanataie pe tot bicepsul. @klux : imi revenisem si nu-mi venea sa cred cum arata motorul. Singurul lucru pe care il vroiam era linistea si sa ma lase lumea in pace, iar soferul decat atat imi repeta ...acum mi-a murit un prieten pe motor si ma duc la el. Altceva nu zicea...la un momentdat cand am vazut ca se repeta de 50 de ori cu asta si nu se mai opreste, i-am zis sa ma lase cu asta ca nu asta ma intereseaza, ci ochii lui vroiam sa stiu unde erau atunci cand a decis sa traga de volan brusc. Parca asa imi aduc aminte. @lexysexy : ai fost acolo? vorbea foarte multa lume... toti tipau cum vroiau. vroiam doar liniste si sa ma lase lumea in pace...imi aduc aminte ca era cineva care tot imi repeta sa-mi dau casca jos. primele secunde dupa impact ma dureau toate alea si vroiam decat sa stau intins pe iarba sa-mi revin si stiu ca ma tragea cineva de casca sa mi-o dea jos...Pai asa se face treaba??? Doamne ce oameni!!! @sebi_glumetul : multumesc pentru urari. Am fost cu motorul la Suzuki pentru o preconstare ca sa stiu cum stau in realitate , nu ce-mi zice asiguratorul. la cate mi-a insirat (cel putin 20 de elemente) mi-a zis ca nu are cum sa nu fie dauna totala. Acum pentru mine conteaza doar timpul...mai apuc sa ma dau vara asta? @Tsunami : tocmai d-asta mergeam regulamentar ca aveam pasager incepator, si il luasem sa vada si el cum e...M-am simtit de tot kktul ca mi s-au intamplat toate astea cu el in spate, si in continuare ma simt naspa, dar el mi-a multumit(oarecum) : " - Cred in semne. Maine ma duceam sa platesc taxa de inscriere pentru categoria A. Asta a fost semnul meu ca nu trebuie sa fac asta " Mai multe ce sa va zic...maine duc motorul la service unde o sa chem si asiguratorul, si mai vedem ce o sa se intample. V-as fi urat doar asfalt uscat, insa acum imi dau seama ca nu este de ajuns... Va urez noroc...caci asta m-a salvat pe mine.
  8. A venit politia la fatza locului dar nu am apucat sa vb cu ei. Au venit la spital mi-au pus fiola si mi-au spus sa vin joi la udriste, pentru restul.
  9. Casca am luat-o acum 9 ani... Am claxonat preventiv, mi s-a parut ca se apropie de banda mea. Am crezut ca nu vede banda bine. Cand am ajuns in spatele lui a tras brusc de volan.
  10. ))) Ma faceti sa rad baieti... Cat se abate lumea de la subiect. Plec de la semafor pe a 2-a banda. El era parcat mult mai in fatza pe prima. La un moment dat, pleaca, da semnal si se muta pe a 2-a, dau semnal ma bag pe a 3-a sa-i las lui banda aia. In momentul ala, nu stiu ce mi-a venit si am dat gazul inapoi, deci incetineam. Acum...in momentul in care am ajuns in spatele lui cu cativa metrii...s-a gandit ca el vrea sa intoarca...fara semnal si o data brusc din volan, direct de pe a 2-a. Am avut cel putin 2 3 secunde degetul apasat pe claxon. cu toate astea...nu m-a vazut nu m-a auzit. Cert este : daca nu mergeam regulamentar (ca viteza)...nu vreau sa-mi inchipui unde eram acum...viteza la impact fiind aproximativ 20/h. Julituri cat cuprinde...ma supara un deget de la o mana, am o vanataie foarte urata pe tot bicepsul...aici presupun ca a fost cand am dat cu capul de bordura, am dat si cu mana...si ma mai supara un genunchi. in rest sunt fericit pentru mine. Pasagerul a sarit si peste mine si peste masina, a cazut in umar, a dat cu capul de bordura si apoi a aterizat in picioare. e mai putin tavalit decat mine dar il doare umarul mai tare. Motorul? pfff nu vreau sa ma gandesc..toata partea dreapta....incepanda de la aripioara shaii, frana de picior, bulonul s-a strambat.rezervorul mare gaura, vasul lichid frana spart, maneta frana, carena fata,oglinda...acum nu stiu sigur despre cele serioase, gen cadru si furca... Asigurarea lui( multumesc lui Dumnezeu) Allianz (un Passat vechi dar pe frma). Acum nu stiu sigur daca in asigurare pot baga si o casca, care s-a julit si s-a fisurat la impact cu bordura...
×
×
  • Creează nouă...