Sari la conținut

cojocaru27

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

cojocaru27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 46rossi, si eu am un sr din 2005 r factory,seamana cu al tau doar ca e pe rosu cu galben, vreau sa schimbam niste opinii ca am nedumeriri poate ne si vedem sa ne dam cu el, cauta-ma te rog pe messanger la "cojocaru27"
  2. ma bag si eu o cumpar pe loc suna-ma la 0744383126, mersi.
  3. pk, reverse, mersi mult pentru sfaturi, se prea poate sa functioneze psihologia asta inversa. Thank's man si bafta multa.
  4. este un aprilia sr50 r factory din 2005, 400km la bord, culoare rosu cu galben, arata impecabil. Problema cu vechiul posesor este ca nu e de gasit, eu l-am luat de la el prin intermediul unui prieten care il tot bate la cap dar nu reuseste sa-l convinga sa se duca la circa financiara. Imi zice ca nu e de rea intentie e de comoditate. Nu stiu ce sa mai zic, am circulat pe talonul lui dar fiind cu numere de politie si eu ne avand a1 ci b nu stiu cum stau lucrurile imi e teama, poate iti trebuie a1 daca e inscris la politie si nu inregistrat la primarie. Eu m-am gandit ca o modalitate ar fi sa spun ca la radiat si sa-l inregistrez la primarie ca am toate actele la mine, talon, c.i. act vanzare cumparare. Acum chiar nu stiu ce sa fac, voi ce ziceti?
  5. Salutare tuturor. Am si eu o mica problema. Am cumparat un scuter de la un tip care-l luase de nou de la aprilia (united motors), cu factura pe firma pe care nu mi-a putut-o da, evident. Am facut insa un act de vanzare cumparare ca la masini, scuterul fiind inscris cu talon si tot ce trebuie, in talon precizez ca este trecut moped. Am fost la politie si mi-au spus ca ei nu mai radiaza si nici nu mai inscriu scutere. Apoi la primarie mi-au spus ca ar trebui sa rezolv problema cu talonul la politie si dupa la ei. Intrebarea mea este: pot sa il inregistrez la primarie pe numele meu in baza acelui act de vanzare cumparare ( ala in 3 exemplare verze roz si alb)? Vechiul propietar nu prea s-a omorat cu radierea si tot trag de el de mai mult timp si ma gandeam ca o solutie ar fi sa-l inregistrez la primarie si sa merg cu numarul galben, iar el sa faca ce vrea cu talonul vechi, problema lui. Dati-mi va rog un sfat ca nu stiu ce sa fac si au trecut deja mai bine de 4 luni decand sunt in situatia asta. Mersi mult.
×
×
  • Creează nouă...