Sari la conținut

Irina Tisu

Membra
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Motocicleta
    Honda Dominator+Honda CR 125
  • Numar Moto
    ati-mi oualele

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Dominator, Kawasaki KX,Honda CR

Irina Tisu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ca sa nu murim prosti/ proaste ce-ai ales ales pana la urma? Ca s-a facut un topic fara "happy ending" sa zic asa
  2. Tu macar stii despre ce vorbesti sau o faci doar ca sa te aflii in treaba? hmm...
  3. Da, recomand CR-ul ca e foarte usor de ridicat de jos . Buai prima mea mobra de "endureala" a fost un KX de 125 in 2T ( a fost tare motoreta, nu atat de vanjoasa ca CR-ul, mai greuta, dar avea aderenta mai buna...mai controlabila,la inceput cel putin parea asa, zapada,gheata era super, stiu ca 2T-ul e mai tricky si te sperie baietii ca nu ai aderenta cu ea, intradevar trebuie sa te astepti la o acceleratie on off, o controlezi numai din ambreiaj, si la inceput e posibil sa ai probleme cu bujia , dar cu timpul o sa ajungi s-o apreziezi )am incercat si KTM 450exc 4T, e grea, e ok pt drum forestier, nu-i bai daca ai experienta cat de cat,dar daca vrei ceva urcari nu-ti recomand, te oboseste in ultimul hal ,daca n-ai conditie fizica. Pt inceput recomand ceva 4T de 125 sau 250 (m-am dat cu un DR 125 in 4T la endureala, parea scuter la prima vedere,urca aia mica peste tot,pietre, mocirla se ducea fara sa te joci prea mult din ambreaj si fara sa te oboseasca e easy si fun si nu atat de pretentios la consumabile cum sunt astea de cross( ulei transmisie schimbat la 7 ore de functionare, in regim de competitie, filtru aer trebuie curatat musai la orice iesire, bujii de rezerva, etc etc), dar cu cr-ul am invatat cel mai mult..., ca persoana, te provoaca, nu numai pilotarea ei, dar ajungi s-o iubesti atat de mult incat inveti si detalii tehnice ( e fun cand esti inconjurata de enduristi si iti schimbi singura bujia ), si e destul de simplu sa intelegi principiul ei de functionare, apropo, a fost fun cand am descoperit ca atunci cand un 2T ramane fara benzina si esti in sarcina cu ea...se supratureaza de zici ca e un diesel care mere pe ulei si sta sa-i explodeze motorul, noroc ca m-a tinut ambreiajul ), dar experiente de genul asta iti raman intiparite in minte.Daca vrei sa stii mai multe nu ezita sa ma intrebi, poate iesim impreuna candva...daca vrei ne putem intalnii la coclau in weekend si-ti dau cr-ul meu ca sa-ti faci o idee.
  4. )) cum era?eu pot sac!!! glumesc.... sper sa reusim sa facem ceva )) ne auzim aici daca e ceva...
  5. Eu una ma abonez ) daca sunt prea multi doritori mai vin si eu cu un loc de mobra .
  6. Mai, stai un pic Dan, eu nu mai am probleme cu bujia,cred,de data asta bujia s-a dus din cauza ca s-a rupt cumva electrodul, o bujie de masina , care m-a tinut f mult, dar e foarte diferita de BR9EG,cea originala (are filetul mult prea scurt) intradevar, sper sa fi rezovat cauza, au fost multe: segmenti piston schimbati, fisa schimbata, dar a fost fun cand am descoperit ca e fisurat, plus uleiul de transmisie,ma rog,multe bube , o sa fie ok data viitoare. Bujiile care le-am avut, erau deja distruse. Trebuie sa fac rost de o carena stanga ca sa nu mai stea filtrul de aer descoperit,ca se infunda repede si nu mai trage aer cum trebuie.Stiu ca mobra mea nu este perfecta, incerc si eu sa ma risc cu ce am, just 4 fun .
  7. Daaa, foarte expresiva extrema dreapta , mi-a placut grupul de ieri, oameni de nota . Plus va multumesc pt ajutorul penei inca o data .
  8. Salut! se mai baga cineva la o plimbarica pana la Prundu sambata? suntem 2 pana acum .
  9. Uite cateva poze de ieri : A fost incredibil ieri, sper sa mai avem ocazia sa mai repetam experienta!
×
×
  • Creează nouă...