Sari la conținut

9470m

Membru
  • Număr conținut

    335
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 9470m

  1. Acum 14 ore, Motorist@ a spus:

    Doar la dealerii Yamaha. Dureaza cam o saptamana (la unii putin mai mult, depinde cum iti e norocul).

    Nu se gaseste pe stoc. Am avut aceeasi problema la una dintre fostele mele motociclete (Tracer 700).

    Ai incercat sa ii maresti turatiile la relanti ?

    E posibil sa fie subturat...

     

    In alta ordine de idei: A incercat cineva sa renunte la handguarduri? Mie mi se pare ca ocupa enorm de mult loc (mai ales in trafic sunt foarte incomode la strecurat printre masinile care stationeaza). Practic, latesc foarte mult motocicleta si asta poate fi un inconvenient in traficul intens din Bucuresti.

     

    Mersi, nu e de la ralanti din moment ce nu face asa cand e oprita din killswitch. Am dus-o la reprezentanta, sa-si bata ei capul cu ea 🤣

  2. A avut cineva probleme cu pornirea la cald pe mt-09 1st gen?

     

    Nu sta pornita daca nu o tin din acceleratie cateva secunde, se intampla daca motorul e cald (80 grade + )  si o opresc din cheie. Daca o opresc din killswitch si nu ii iau contactul porneste instant dupa, daca ii iau si ii pun contactul( indiferent ce fac cu killswitchu) nu sta la ralanti neam, porneste si se opreste sau sta intr-un ralanti care da sa moara daca nu e tinuta din acceleratie cateva secunde ,apoi se stabilizeaza ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nicio problema cu pornirea si statul la ralanti cat e rece. 

  3. Eu am luat 2 motoare de la ei, un er6n 2016 cu 5000 km si un mt-09 2013 ( vandut prima oara  in 2015, deci anuntul era cu an 2015) cu 28.000 . Er6n-ul a fost impecabil, mt-09 avea kitul de lant vai de steaua lui si a trebuit schimbat, avea zale blocate, ruginit, dat cu ulei de motor. Anuntul pt MT era pus  cu 20.671 km si la mine a ajuns motocicleta cu 28671 km, din ce mi-au zis ei persoana care a notat kilometrajul a citit 0 in loc de 8, ceea ce e relativ usor de facut pe display-ul mt-ului. Mi-au spus ca pretul il fac pe pretul de achizitie, nu pe nr de km, deci nu pot sa-mi restituie bani pe o diferenta de 35% dintre km din anunt si cei reali. Am ramas oarecum sceptic, nu stiu daca o sa mai cumpar de la ei, nu as putea numi chestia asta teapa cat neseriozitate, motorul nu avea nimic dpdv estetic/tehnic ( in afara de kitul de lant, neglijat)  si nr de km (28.000) era real pt ca am intrat in contact cu fostii proprietari. Per total mi s-a parut ca i-a cam durut la basca ca au facut o greseala, si au sustinut ca nu si-au dat seama ca lantul era uzat cand au facut ride test, acuzand natura "smucitoare" a mt-ului, care exista si cu lant nou, dar era mult mai pronuntata cu kitul vechi. 

     

    Ii pot lauda cu pretul bun pe care mi l-au facut pe er6n la buyback, au fost fair play, mi-au dat pe ea la pretul pietei. 

     

    Deci depinde......

  4. Acum 3 ore, TNG a spus:

    Daca asa se comporta,nu a fost resoftata.,nu ar mai fi problemele deja cunoscute...Dar partea cu ventilatorul posibil sa fie o problema cu sensorul de temperatura,se poate verifica in diagnoza valorile

    Da, planuiesc sa trec pe la tine pt resoftare in primavara, pe display nu imi da niciun cod de eroare. Legat de cum porneste ventilatorul, nu ma deranjeaza in  mod special pt ca merg mai mult in oras si pe caldura, prin trafic, dar as fi curios daca felul cum porneste e intentionat sau o eroare fericita, ca altfel se raceste f bine, maxim am vazut 98 grade.

     

     

    Edit:acum mi-a picat fisa ca tu spui ca imi citeste temperatura prost, am inteles bine?

  5. Acum 5 minute, bambilici a spus:

    Tot la 105 ar trebui sa porneasca, ca si la modelul mai nou. Unele persoane cand merg la resoftat schimba si pragul de temperatura la care intra termocupla. Daca ai luat motocicleta sh, mai mult ca sigur ca asta s-a facut la ea.

     

    E luata SH, are filtru sport servisabil BMC si akra racing line, insa nu cred ca e resoftata pt ca are aceeasi smuceala caracteristica 1st gen + brutalitatea la inchiderea gazului, ma indoiesc ca nu s-a adresat si chestia asta la resoftare. Si bubuie gramada pe frana de motor. Nu am vazut piggyback pe niciunde. 

  6. Acum 3 ore, SuzukiRf600R a spus:

    eu si cand am ramas in pana prostului nu au intrat 14 litri cat scrie in manual ca are rezervorul. au intrat 12 si ceva, aproape de 13. imi imaginez ca mai ramane niste benzina pe furtun sau naiba stie, insa niciodata 14.00 litri. niciodata 😂

    lasand rezervorul la o parte (care unul nou costa 2700 de RON in cazul in care nu stiati pentru Yamaha MT 09), motorul este exceptional pentru gama lui.

    Te cred pe cuvant la faza cu benzina, nu vreau sa experimentez 🤣

     

    Legat de motor, nu cred ca am mai ras singur de tampit in casca din 2013 de cand am pus mana prima oara pe o motocicleta, in scoala. Zici ca e labrador retardat care-si alearga singur coada. 

     

  7. Acum 6 ore, Adrian M. a spus:

    @9470m,tie îți raspundeam. Ca are filtru sport și, toba finala, nu, înseamnă că e și resoftata. Accelerația ride by wire necesita putina adaptare. Dar e cunoscut faptul ca motoreta smuceste, datorita maparii, și ca se rezolva cu ecu reflash. Eu cred ca tu nu îl ai facut. 😊

     

    Multumesc. Eu stiam totusi ca daca le pui pe toate alea( filtru, galeria completa+finala) si nu faci resoftare iese din parametri si-ti apare check engine. 

  8. Acum 2 ore, XaeL a spus:

    @mony de ce ai strange / da bani fix pentru acest accident si nu pentru altele? Sunt destui care o patesc urat din vina altora, nu exclusiv din vina proprie. Sunt destui romani care o patesc departe de casa, si pentru care familia trebuie sa se deplaseze in partea opusa a tarii sau in alta tara, sa se cazeze etc. De ce ai ajuta un turc si nu un roman?

    Ca discutie teoretica, zi-mi cum prioritizezi cazurile pentru care pui 5 lei?

    Nu ca nu-s de acord cu tine, ca sunt, ar trebui sa ajuti cand poti/daca vrei indiferent de accident, cum ai zis si tu, de ce nu asta si nu altul. Dar sa zici ca de ce ai ajuta un turc si nu un roman.... pica urat. E tot om, tot 2 maini 2 picioare, ca mine si ca tine. Mai bine dai cu zarul. 

  9. Acum 4 ore, Adrian M. a spus:

    În modul cel mai agresiv, are tendința de, smuceala. Se rezolva cu ecu reflash, avem aici coleg care o poate rezolva😁

    Daca imi raspundeai mie sa stii ca inca nu mi-au crescut ouțele indeajuns incat sa ies din B mode, am facut vreo 700 de km cu ea pana acum. Eu banuiesc ca a fost resoftata deja pt ca a venit cu evacuare full akra si (cred) filtru sport pt ca aveam un sticker sub sa cu "BMC lifetime filter, clean do not replace etc etc" Nu am ridicat rezervorul sa ma uit si stiu ca mi-ar fi dat check engine cu modificarile alea si nesoftata. Am testat mt-09 2018 si imi pare cam la acelasi nivel de smuceala, a mea e prima generatie

  10. Acum 1 oră, Nguyen a spus:

     

    Stii ce am observat, ca cei care raman in zona de bastina de regula sunt oameni de nota 10, astia care "emigreaza" sunt problematici.

    Am observat opusul. Vezi, d-asta e bine sa facem o pauza inainte de a judeca/generaliza. 

    Am observat ca aia care raman in zona de bastina sunt in general aia fara ambitie sau care au viata deja trasata de parinti/rude samd. F putini raman pentru ca sunt un succes in orasul natal, in mare parte pt ca in afara de B, TM, CJ si 2-3 alte orase daca vrei sa fii pe barba ta nu prea ai oportunitati. Excludem job-urile date intre rude si cunostinte sau oameni ajutati de rude si cunostinte cu job-uri in aparatul de stat, aia sunt altceva. In cazul meu, ca vorbim de Craiova, in afara de mall-uri si cateva firme de IT nu prea ai ce cariera sa ai/sa iti faci, pentru ca mure PSD. Nema autostrada, investitii plua, oamenii pleaca. Unii mai buni, altii mai rai, aia mai rai iti sar in ochi ca nah, natura umana.  Si saracia inraieste omul, il aduce mai aproape de animal, atenteaza la stomac si supravietuire. Nu mi-au placut niciodata oamenii din CR si oltenia, inraiti de saracie, desi sunt si eu oltean, si asta a fost un alt motiv pt care am plecat.

     

    Pe scurt, nu toti sunt facuti la fel, indiferent de unde vin. 

     

     

  11. Acum 18 ore, Nguyen a spus:

    . i

    Stai linistit ca nu traiam cu impresia ca esti bucurestean din nascare, chiar am vrut sa te intreb de unde esti de loc dar am zis sa te las linistit.

     

     Pai n-am obiceiuri d-astea de mosier stapan pe pamantu' stramosilor, era clar ca nu-s de aici.  Treaba asta cu provincia e numai la Bucuresteni, in mai tot restul tarii ii cam doare la basca de unde vii. Bine ,mai putin in CJ si TM 🤣 ,am inteles ca si unii dintre aia au figuri cu "provincia". Ei, nu conteaza, tot oameni suntem, intr-o zi cand o sa cresti mare o sa intelegi ca omul e mai mult decat locul de unde provine.

     

    Hai ca a fost trolleala misto, bafta!   

  12. 1 oră în urmă, Xandros a spus:

     

    Care bastinasi mai nene ? Ca 90% din bipezii din Bucuresti sunt nascuti in orice alt loc din tara asta...ce-mi place cand incep astia veniti din afara sa-i injure pe bucuresteni ca mai apoi sa-i dea seama ca sunt vecinii de la ei din sat ..

    Cred ca n-ai urmarit discutia de la inceput, cand au inceput "bastinasii" sa faca misto de aia veniti din provincie si sa comenteze. Am raspuns si eu tot la misto si tot eu ies ala "venit sa injure"? Pai tot pe aia veniti ii scoti vinovati? Si la faza asta??

     

    Cum a inceput mistocareala: 

     

    La 13.05.2019 la 7:00, Nguyen a spus:

     

    Cam asta voiam sa punctez, o gramada de taranushi vin in Bucuresti si aici se pierd, zici ca sunt rataciti. Din observatiile mele majoritatea soferilor care creaza probleme in traficul din Bucuresti sunt cei din provincie si cu cat e distanta mai mare cu atat sunt mai slabi ca soferi. Mi-as dori ca toti taranushii astia sa foloseasca transportul in comun ca sa nu-I mai incurce pe altii.

     

    La 13.05.2019 la 7:07, Nguyen a spus:

     

    De cand ne-au invadat astia din provincie, ma refer la valul din ultimii ani, am ajuns sa-i iubesc pe bucuresteni si le iert micile greseli.

     

    PS: Eu n-am nimic cu oricine, de oriunde ar veni, dar cand vad bastinasii cum se agita si-si iau Bucurestiul pe persoana fizica nu pot rezista sa nu fac misto. Cu vorba buna nu merge, am incercat.  

     

    Semnat: Un oltean din Craiova venit din 2011 in B.

     

    Sa inceapa hatereala! :) 

  13. A mai pus cineva in ele IPONE KATANA 10W50?

     

    Asta mi-au pus la United si cu urecheometru mi se pare ca motorul e mai zgomotos. Ce-i drept am o pauza de 5 luni de mers si e posibil sa am inchipuiri insa vreau sa stiu daca cineva a facut schimb si a auzit imediat o diferenta. 

×
×
  • Creează nouă...