Sari la conținut

anicu

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    CBR600
  • Numar Moto
    B-254-DNL
  • Club
    Clubopel

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR600

anicu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Rog un moderator sa inchida acest topic.Am Vrut ceva si iese altceva.Eu sunt inscris la Clubopel dar acolo si se intampla asa ceva.Nu vreau sa ma cert cu nimeni,imi cer scuze pentru unele iesiri si cu asta inchid si nu mai urmaresc aceste discutii.
  2. Cred ca intrebare mai stupida ca a ta nu se poate.Nu voia,era distractie pentru el.
  3. A mers fara carnet pana anul trecut.A avut 7(sapte )motociclete,prima-MZ125 ,apoi Jawa 350 si pe urma numai CBR-uri. Am rugat colegii de pe forum daca au poze ,filme cu accidentul,nu sa analizeze persoana sau vinovatul.Eu nu am pretentii la nimic.Copilul nu -l mai aduce nimeni acasa,iar vinovatul,i-l pedepseste Dumnezeu.Politia sunt sigur ca-l va condamna cu suspendare.(cazul HUIDU)
  4. Sunt datele motociclistului.Referitor la intrebarea daca el a vazut tirul,cred ca e absurda.De unde sa stiu eu daca l-a vazut sau nu.
  5. Dumitrascu Nicolae Lucian-06-05-1984 Permis conducere-aprilie2012
  6. Citesc tot ce au scris colegii pe forum.Azi am fost la Politia Ilfov.Au inceput cercetarile .Mi-au spus ca teoretic tir-istul are cedeaza trecerea siu e vinovat,dar ca sa vezi ,este un articol32 in codul rutier in care spune ca ,motociclistul cu o vechime mai mica de 2 ani .trebuie sa aiba motocicleta cu putere maxima de 25kw.Vezi doamne nu avea voie sa conduca CBR600.Nu sunt reglementari si nici sanctiuni pentru asa ceva.Daca te opreste garcea iti spune,daca stie, si atat.Cred ca vor sa-l scoata vinovat.Ca o sa se faca o expertiza ,sa vada ce viteza avea,etc.Eu le-am spus ca nu am nicio pretentie de la sofer sau de la altcineva.Ca ma cheama sa dau o declaratie ,nu stiu pentru ce,ca o sa dureze mult pana sa termine dosarul si multe altele.Nu stiu ce sa mai cred.Nu inteleg ce vor de fapt.Judecati si voi si trageti concluzii.
  7. Stimati colegi, Sunt nou in club.Sunt tatal colegului vostru ca a murit vineri la Ciorogarla.M-am inscris in club sa aflu mai multe despre accident.Cine poate da relatii sau vre-unfilm cu acest accident ,va rog sa ma anuntati pe forum sau e-mail-dumitrascu_nicu@yahoo.com.Motocicleta CBR este pe numele meu-B-284-DNL.Sunt distrus dupa acest eveniment.Criminalul,tiristul ,a intrat si i-a blocat soseaua.Nu a avut nicio sansa.Nu a avut viteza,motocicleta are bordul sarit si carenajele sparte.am si eu un scuter si cred ca nu o sa mai merg cu el deocamdata.Colegi de pe forum spun ca nu avea experienta!!!!!.De la 16 ani a avut motor ,si inca puternic,era expert pe motor pana vineri.Va rog sa ma anunta-ti daca aveti ceva informatii. Un tata indurerat! P.S.-care aveti motoare ,fiti atenti,in Romania soferii nu stiu sa circule ca in vest,nu stiu sa respecte motociclistii.,nu stiu sa mearga pe autostrazi,caz recent pe A2 -jandarmul care a intrat pe contrasens si a omorat o familie la iesirea din Constanta.
×
×
  • Creează nouă...