Sari la conținut

Dragosiii

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dragosiii

  1. Salut, Am facut si asta, mai ales ca am descoperit problema pe un offroad la altitudine si am zis ca o rezolv din reglajul de amestec. Nici vorba, murea si daca il deschideam de tot. Ce ma face sa cred ca e o chestie de carburator murdar este ca inainte de episodul asta cu schimbul de ulei, 2 ani a mers ceas, pornit bine, relanti foarte stabil, consum bun. Acum totul e pe dos, consuma de rupe, relantiul la revedere, il tin eu din gaz... O duc azi la un tip sa vad ce si cum.
  2. Salut domnilor, Am o problema de carburator, la cald sta foarte prost/deloc la relanti. Totul s-a intamplat dupa ultimul schimb de ulei, cred ca nu am incalzit bine uleiul vechi, nu a iesit tot, eu am pus 1,9l cat trebuia si cred ca a fost putin peste . In fine, am deschis airboxul si am vazut putin ulei acolo, am curatat carburatorul cu spray de carb, am curatat filtrul K&N cum trebuie... dar tot moare la semafor. Vreau sa o duc la un mecanic priceput sa se uite putin la ea (RD08 din '99). V-as fi recunoscator pentru orice sfat.
  3. Salut domnilor, Stie cineva vreun atelier care confectionaza suporti de coburi pentru Dominator? Sau are cineva asa ceva de vanzare pentru un RD08? Acus vine vara si nu mai vreau sa umblu cu tricourile in pungi . Stiu ca acum ceva timp se grupasera cativa temerari care voiau sa faca o comanda mai serioasa catre Heavy Duties, mai stie cineva cum a ramas discutia aceea?
  4. Buna dimineata DOMnilor, Situatie plus intrebare: ieri am facut o tura la Comana, toate bune si frumoase, motorul mergea foarte bine, dar aseara am observat fum albastru pe toba stanga (pana acum nu s-a intamplat). Inteleg ca ar fi vorba de o problema cu supapa si/sau ghidajul ei. Zic bine? Daca da, e ceva ce trebuie remediat asap? Intreb pentru ca sunt in pregatiri pentru o tura destul de mare Valea Cernei, Apuseni, incepand de joi. Ce fac? Merg asa si rezolv cand revin, fiind atent la nivelul uleilului (care apropo e spre sus!!)? Daca se dovedeste a fi vorba de supapa de evacuare, imi poate recomanda cineva un atelier in Bucuresti unde sa o pot rezolva (nu cred ca sunt pregatit sa imi bag mainile acolo )? Va multumesc!
  5. Multumesc de sfat! Sigur ca puilitele sunt usor de gasit, dar imi doream ca piesa intinzatorului sa fie snage din sangele ei japonez (bine, italian). E bun sfatul cu atelierul, trebuie doar sa gasesc asa ceva . Intre timp daca cineva chiar se impiedica de aceasta piesa pe o bascula uitata prin garaj, va rog scieti-mi si promit sa o scot la aer de munte. cheers
  6. Buna seara domnilor, Ajutor! post-ul meu va suna ridicol in comparatie cu cele de mai sus, dar totusi... am nevoie de ajutor. Domi-ul meu a scuturat saptamana trecuta din pinteni si a ramas fara intinzatorul de lant/cap de bascule de pe partea stanga, din schema de mai jos piesele 8, 25 si 26. Are cineva asa ceva pe o bascula care sta la umbra? v-as fi recunoscator. Multumesc!!!
×
×
  • Creează nouă...