Sari la conținut

adrianrazvan13

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    To be continue!
  • Numar Moto
    B378ADI

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IZH Planeta 5, BMW F700GS

adrianrazvan13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aceiasi poveste si cu tie ERU, mi se rupe parerea ta daca nu esti dispus sa dai un raspuns benefic cuiva si in interesul forumului. Numarul de posturi nu are de ce sa fie mare, numarul de posturi pe acest forum este in continua scadere tocmai datorita unor frustrati ca voi, nimeni ca vrea sa isi bata capul cu copii care nu prea au treaba acasa, si din plictiseala comenteaza ce le trece prin cap. Ma retrag, nu are rost sa imi mai bat capul, deja ati devit de la subiectul topicului si chiar nu sunt genul care sa isi faca nervi cu nimeni si nici nu am vreun avantaj daca as sta sa va explic ceva, prefer sa raman calm si sa parasesc discutia. ORICE ATI SPUNE AVETI DREPTATE, MA BUCUR CA VA POT FACE FERICITI! ))
  2. Domnul peregrin? Pare xtrblack o persoana de luat in seama? Conteaza parerea lui? De ce va bateti capul? O zi buna!
  3. Da, greseala initiala a fost a mea pentru ca nu am modificat descrierea, unde inca aparea F700GS-ul de la BMW, pentru cei care au impresia ca topicul a fost unul deschis din lipsa de ocupatie, chiar am de lucru, multumesc pentru grija si nimeni nu este obligat sa raspunda in cazul in care nu doreste, sau ii pare inutil un raspuns la o intrebare pe care o considera "la misto"!
  4. Nu! Din fericire acum nu mai sunt navetist, naveta mea este dintr-o parte in alta a Bucurestiului acum, am scapat de deplasari in afara orasului, nu merg mai departe de Stejarii Residence - Oxford Gardens sau Stejarii Residence - Romana, numai ca vara este destul de placut sa mergi prin padure nu pe centura, mai ales dimineata la 5 jumate, e un traseu foarte frumos. Este greu sa iti permiti cu 690, exista un efort sa il achizitionezi nu este tocmai usor, dar cred ca se merita!
  5. Multumesc! La XT ma uitam si eu mai devreme, o sa merg cu ea saptamana viitoare sa vad cum mi se potriveste, voi testa si KTM-ul, daca am ocazia probabil si un DR-Z 400 S de la Suzuki sau un G 650 Xcountry de la BMW, apoi ma hotarasc!
  6. As vrea ceva care sa tinda spre enduro, ai o alta senzatie pe drumuri forestiere cu un enduro decat cu un naked conceput in mare parte pentru confort!
  7. Ms pt. informatie Gabi! Si nu xtrblack, nu mai am acel F700 GS, intre timp m-a corupt tatal meu si a ramas la el din august anul trecut, este tot in familie dar ne certam pe ea de cele mai multe ori. Acum as vrea ceva putin mai usor, mai de oras, pentru ca timpul nu imi mai permite oricum sa ies cu ea in weekenduri cum faceam pana acum. Costinell daca iti pare o motocicleta pentru ture lungi, pentru ce ai opta ca motocicleta de oras?
  8. Buna seara! Sunt interesat de un KTM 690 Enduro, dar nu stiu sigur daca este imatriculabil. Detine cineva acest model, se poate imatricula? Daca nu este 690, ce altceva recomandati in acest gen nu vreau neaparat enduro, o folosesc pentru oras si ceva enduro foarte usor, drumuri forestiere sau piatra cubica? O motocicleta foarte usoara, cu care sa te strecori usor in trafic, fiabila si relativ puternica, peste 50 CP, daca se poate cu doua locuri, dar nu este conditie obligatorie.
  9. Salutare! Imi poate recomanda cineva un sistem de comunicatii GSM si eventual si audio care sa se poata monta pe Shoei X-Spirit 2 si Schuberth SR1, sau macar pe Shoei daca nu este posibil montajul pe ambele? Din cate am inteles cel produs de BMW Motorrad este cel mai ok de pe piata la ora actuala dar se poate monta numai pe castile BMW si alte cateva modele dar nu stiu care sunt acelea. Are cineva idee?
×
×
  • Creează nouă...