Sari la conținut

Rezerto

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Rezerto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mda, cand am cumparat CDI noi l-am luat cu tot cu fisa, v-am spus am chemat astazi un mecanic sa se uite la ea poate poate o fi vreun fir rupt sau ceva de genu.Am sa revin mai tarziu cu problema pe care a avut-o.
  2. Bujia este noua, bobina de inductie din cate stiu eu este capsulata in CDI din cate am inteles.Ce fisa? Astept maine sa vina un mecanic pe care l-am gasit aici pe forum sa se uite la ea.Sper sa se poata rezolva cat mai repede deoarece de 2 saptamani sta saraca prafuit si mi se rupe inima cand o vad asa. Cu stima si respect Viorel.
  3. Am o problema urgenta, am o aprilia rs 50 2007 si de 2 saptamani tot am o problema la ea, nu mai da scantee la bujie si evident nu mai porneste. Prima data am zis ca poate sa busit CDI-u asa ca am achizitionat unul nou de la RMS.L-am montat si spre surprinderea mea tot nu a dat scanteie.Daca puteti sa ma ajutati si pe mine va rog.
  4. Buna dimineata, nu stiu daca am postat unde trebuie dar vreau sa va intreb ceva.Eu am o aprilia rs 50 2007 set 80 mallosi si vroiam sa stiu care este cel mai mare set pe care pot sa il pun pe el si inca ceva, ce as putea as ii mai fac sa ii maresc puterea, nu stiu adica sa ii mai cumpar ceva, vreau sa mentionez ca eu sunt incepator si nu prea ma pricep si de aceea vin la voi cu aceasta intrebare.Cu stima si respect Viorel.
  5. Rezerto

    Suspensie

    Salut, as dori si eu sa stiu de unde pot achizitiona o suspensie sau amortizor(nu mai stiu exact care cum era)de spate, reglabila.. pentru o aprilia rs 50 2006.Un pret si/sau un sit de unde pot face rost/Va mutlumesc anticipt si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia.
  6. poi fiind aprilia de 50 este in 2 timpi.
  7. Salutari.Am si eu un aprilia rs 50 cu kit de 80 si vreau sa va pun si eu 2 intrebari.1)evacuarea este completa de la gianeli si nu stiu de ce scoate ulei pe toba. este normal sa scoata ulei pe toba, adica daca o accelerez si tin mana paralel cu evacuarea sufla ulei, se poate vedea si pe teava ca este plina de ulei. 2)este nromal sa scoata fum in continuu, adica atat timp cat merg cu ea motoru-l scoate gum alb, mult fum si vreau sa va intreb daca este normal.Cu stima si respect Viorel.
  8. Auzi scuze ca te intreb din nou dar are vre-o sansa sa fie motorul spart ?
  9. Nu moare asa. Nu stiu la ce turatie este reglat pentru ca nu prea ma pricep mai ales ca abea invat sa merg cu el.Deci merg cu el ce merg si daca ma opresc si iau mana dupa acceleratie (pe liber) moare motoru.Trebuie sa il mai accelerez de cateva ori pe loc si sa il mai tin turat asa pe loc si cand il las atunci ramane. Am sa incerc maine sa vad daca merge. Si va multumesc am sa incerc sa vad daca mai poate fi si de la alt ceva sa ma anuntati Va multumesc ca ma ajutati .Chiar daca sunt asa incepator .
  10. Salut.Am si eu un aprilia rs 50 achizitonat de curanda( Sh).Motorul are 11 mi kilometri cu un kit noua care sa mers 500 km(kit 80cc malaossi).Si nu stiu de ce cand il las la relantiu moare motorul.Adica il pornesc merg cu el si dupa ce il bag pe liber daca iau mana dupa acceleratie moare motorul.Daca ma puteti ajuta si pe mn va multumesc.Cu stima si respect Viorel.
  11. Buna ziua.V-am contactat in legatura cu o nelamurire.Eu am acum 16 ani si vreau sa dau de A1 dar nu sunt hotarat ce sa imi cumpar.Adica pot sa imi cumpar o honda cbr 125 sau mai este si rieju acela de 125 . si nu stiu ce sa zic.Eu as opta pentru o honda pentru ca imi place cum arat dar am vazut pestete tot ca ba este buna ba este proasta si mi-am propus sa va intreb si pe voi ce parere aveti.Adica pro si contra.Va multumesc.Cu stima Viorel.
×
×
  • Creează nouă...