Sari la conținut

delpimic

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    yamaha, kawasaki
  • Numar Moto
    romania
  • Club
    nici unul

Vizitatori Recenți Profil

274 citiri profil

delpimic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. in aceasta dupamasa o sa mi-o verifice un electrician, o sa pot sa va zic exact ce problema am avut. va multumesc frumos pentru sfaturi si ajutor.
  2. sa schimb releul trebuie sa fac ceva anume, sau doar il schimb si e totul in regula?
  3. nu stiu daca e chinezarie, eu asa am cumparat motorul, dar cred ca e de mult cu xenon, eu il am de vara trecuta si nu am avut probleme pana acum. nu stiu ce sa zic, dar o sa vorbesc cu un electrician sa vedem cum sta treaba. revin cu un raspuns, sau cu solutia problemei. multumesc pentru sfaturi si ajutor » Post actualizat in 25 Mar 2017 10:34 am masurat incarcarea, oscileaza intre 9.4-9.6 » Post actualizat in 25 Mar 2017 10:38 am masurat incarcarea, oscileaza intre 9,4- 9,6. aceeasi valori si la 4k si la 1k... cu motorul oprit bateria are 8.8-8.9 singura problema este ca nu imi merge xenon-ul, porneste cateva secunde cat pornesc motorul apoi se stinge. o idee careva?
  4. Buna dimineata. Cred ca am o problema cu încărcarea, am pus o baterie noua, dupa 30 min de mers la ralanti in garaj, am oprit motorul, cand am pus contactul, nu s-a mai aprins faza scurta(xenon). Știți careva sa imi ziceți cum pot sa verific daca e releul de încărcare sau are alta problema?
  5. » Post actualizat in 22 Mar 2017 09:44 e cu gel, cand am pus redresorul pe ea in 5-10 min au bubuit capacelele(de cauciuc). Dupa aceea am pus-o pe motor, am dat la automat si a pornit, nu am lasat mult pornit sa nu imi creeze alte probleme. » Post actualizat in 22 Mar 2017 09:53 Vreau sa va intreb un lucru, cu bateria slaba, dar motorul pornit nu imi mergea xenon-ul...se poate sa fie releul de incarcare? nu am reusit sa masor incarcarea, cred ca deseara o sa fac asta, sper sa reusesc.
  6. salut, da, era cu intretinere, cu gel era. de ce?
  7. salut Maniac, cum ii vefiric incarcarea? cum imi dau seama daca e buna sau nu?
  8. salutare la toti, va multumesc frumos pentru ajutor. Am reusit sa rezolv problema. am pus bateria la incarcat cu un redresor, aparatul de masura era defect, in 10 minute a bubuit bateria... am luat alta baterie si a pornit la sfert. asfatl uscat si multumesc mult pentru sfaturi si ajutor!!!
  9. am aparat de masura, o sa masor ambele situatii si o sa va scriu
  10. ok, multumesc pentru sfat. O sa incerc cu o alta baterie si o sa revin. Asfalt uscat
  11. nu am verificat-o, am mers cu ea o zi intreaga, seara am oprit motorul si cam am vrut sa dau iar la autimat, am auzit cum ar face scantei...si se aude in releul ala, am pus mana pe el si se simte ceva in el
  12. salut, am si eu o problema cu o Honda CBR600RR, 2006. Acum 3 zile am oprit motorul si nu a mai pornit. Cand dau la automat, nu invarte motorul dar in schimbe se aude in releul de langa baterie(sub sa) ca si cum ar face scantei. Am luat alt releu, l-am schimbat, acelasi lucru face si cu releul nou... Daca o imping porneste dar are fluctuatii de intensitate... Poate careva sa imi dea o idee de unde sa incep, sau care ar putea fi problema?? Multumescc asfalt uscat
  13. ok, o sa incer. Multumesc ..:::ZAR:::...
×
×
  • Creează nouă...