Jump to content

TeDy 'M

Super Membru
 • Content Count

  725
 • Joined

 • Last visited

About TeDy 'M

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gura Humorului
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  BMW R1100RT
 • Numar Moto
  SV 99 UWE
 • Club
  SOLITAIRE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  (M.Hoinar),TDM850 4TX, BMW R1100RT

Recent Profile Visitors

1,318 profile views
 1. Salut Marcel! Cand apare si la mine motorasul ala GS 1150 Silber, superdotat? Astept agregatul fabricatie 2001-06.2002, (stii grija mea cu Servo asistata).
 2. Chiar ar fi bun! In panDILitatea atât de restrictivă, mulți am avut atâta timp disponibil pe lângă casă /garaj/sopru. Dar nu crezi ca și pe topicul respectiv, acolo vor veni "mâncătorii de semințe" păreri-ologi la ichiu?
 3. Daca la chestia asta, ii schimbi centrul de greutate si ii sudezi două urechi pt prinderea la sol, ai blocatorul dorit al portii. Da, moderne sunt la nivelul solului, insa pt iarna stau mai bine pe un înălțător. https://www.dedeman.ro/bacau/opritor-poarta-batanta-otel-230-x-20-mm/p/6009001 Mesterind si pozitionand bine, poti folosi si asta.
 4. Valori istorice, si SCULE DE CALITATE, poza, Trusa de coasă(fara piatră) e din Imp. Habsburgic. Si ca tot suntem pe topic dedicat, Eu întâi caut pe google occidentalilor spre ex: Werkzeuge, sa zicem ca găsesc marca Hazet ori Proxon. Apoi caut pe google.ro si dau de importator. Daca pretul e ok, batem palma, dacă nu cand mergem in concedii, ne rezervam o trecere pe la magazinele occidentale, unde TÜV inca este STAS.. Asa dragilor.
 5. Deci, RELAXAREA A INCEPUT. Viata trece, vine batranetea ca maine.. Dorim sa stim mai departe, mai reia vreun club evenimente? Limita numarului de persoane in aer liber este de 500? Daca da, ne putem organiza fara a mai face pretentii aiurea, ci cu minimul de catering pt masa si locuri de campare, Apoi facand plata intrarii in avans, si deci evident pana la numarul permis de participanti. Sa mai visăm la ceva fain pt 20-20, ori..mergem numai la pescuit?
 6. Se confirma! Acum au anuntat austriecii la Radio. Doua weekenduri si doua curse vor avea loc la Spielberg. 5 si 12.07. Daca din 15.06 se renunță in Austria si la "botnite" inclusiv in H/S. Marketuri, cum deja acum bacul se da fara măști, clar ca Marele Circ va avea si spectatori. Dealtfel majoritatea sporturilor incep, excepție mai fac numai cele de contact.
 7. Si mai ai de facut inca o înmulțire : x nr de zile
 8. Oricand as mai incerca.. sa revin cu cortul la Club S (editia2018), si nicicând la Phoenicia. Din toate motivele binecunoscute ale 2019.
 9. Made by Seawolves & Phoenicia partY's &love
 10. Salut Cavaleru, La asa un preț, mai zic si eu. Imi poti transmite un pret pt disc de RT, cele față floating cu prindere 12 bobine. Daca nu e ok aici, incercam in privat, mulțumesc!
 11. Vesti bune! Incepe F1, deocamdata fara public. Vom avea spectacol TV, posibil ca in Austria sa aibe loc 2 curse
 12. Da, asa se pare ca fara public pt începutul verii. Tehnicianul Prohaska(stiam ca ăsta se ocupa de fotbal totusi), a mentionat astăzi in interviu radio, ca pe circuitul Spielberg vor fi doua weekenduri competiții, mai exact cu pregatiri incepand cu datele 15 si 22 Iulie. Fără public si numai după ce toti participanții vor fi testați. Rămâne sa vedem ce ne mai rezerva pandalia cerebel Co Vidă.
 13. Nu nu! Mai repede. Pilotii vaccinați, ca apoi sa inceapa showul, primele etape televizate. In prima faza spectatori cu botnita si rarefiati, ca dupa aceea toata suflarea vaccinnată. Stirling Moos duminica 12.04.'20 ne-a parasit, a plecat din civilizatia Fake. Imi pare ca, fotbalistii RedBull Salzburg, vor incepe sa joace pana prin iunie.
 14. Statisticile respective sunt ca si exitpolurile, comandate de diferiți. Problemă mare, ca in generatiile prezente, corpurile noastre sunt iradiate sistematic ex-ind. SAR ale terminalelor tel cat si wifi microunde etc, corpurile noastre sunt in parte dopate cu anumite substanțe in banalele pastile, saturate de alimente chimizate si modificate genetic, acum inca si cu 5G... (Declansat in Wuhan ceea ce cu zeci de ani in urma, era ca intr-o doară oglindit în scenarii futuriste) De unde naiba sa mai am resurse sa lupt cu diferite boli, de unde imunitate, samd Si? Mai pompam banei la fondul de pensii private, pt ca? Aha a scazut forta de munca activa si nu mai poate fi asigurata pensia de vârstă. Si daca inca vedem bătrâni printre noi, sa gandim ca sanatatea lor nu a fost influentata atat de nociv, ba din contra i-a intarit in mod natural fata de noi. Revin: Si care fond de pensii privat... Si ala e ca o banca ce poate deveni falimentara. Contribuim da, zeci de ani, ca odată cu vârsta de peste 60 ani-de râs nu??? sa ajungem sa dam coltul, "Ei! Si cu asta ce-am facut?"-C. Tanase Nu se termina subiectul asta, imi pare rau ca am ajuns sa discutam pe pagina asta lucruri atat de grave. Regizorii mondiali au ajuns ca pe noi muritorii de rand, sa ne joace la cărți, rămâne ca Providenta sa traga linie.
×
×
 • Create New...