Jump to content

TeDy 'M

Super Membru
 • Posts

  779
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gura Humorului
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  BMW R1100RT
 • Numar Moto
  SV 99 UWE
 • Club
  SOLITAIRE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  (M.Hoinar),TDM850 4TX, BMW R1100RT

Recent Profile Visitors

1,811 profile views

TeDy 'M's Achievements

 1. Oare care ar fi temperatura aia mai mare.. decât cea care iese din camera de explozie a carburantului, cand flăcări ajung până și la toba finală ? Si oare nu are BMW galerie din oțelinox - posibil ca e din cel ieftin pt costuri, dar este (iar aici vorbim de diferite cote de aliaj Ni-Cr intre 12-18%) Cum, nici măcar la cel 1200? Pe de altă parte, la temperaturile alea si stropii de noroi, este normal sa vedem arsura aia (nu rugină), si să reapară la fiecare sezon. Sa ne edificam: Ca și galeriile colegului nostru, tot așa arătau inițial galeriile din EDELSTAHL = Otel Inoxidabil din filmul atasat. Astea in prealabil au fost imbracate si chinuite, astfel reținând, noroiul umed. A folosit la început pasta aia anti albastreala, ca apoi insistă cu mentiunea cât posibil să evitam Produsele AGRESIVE - pt asta începem cu părțile de galerie mai "curate" iar apoi spre zonele atacate in adancime, insistă a polisha cu viteză dar apăsând cu măsură, si mai spune el că egal de la care producător... (adaug eu, și Cola nu e doar un mit) Așadar Spor!
 2. Succes si pe mai departe! Soluția este să repeți periodic. Este problema cu care toți ne confruntăm după ce mergem pe umed ori noroios. Inevitabil se arde acolo noroiul, si asta e... Se găsesc la mag auto ori tuning, pasta de lustruit, INOX sau după caz CHROME. La galerii, folosim pasta pt Inox. Cred ca si ale tale sunt din inox.
 3. Salut colegii! Intreb aici dacă aveți /știți pe undeva de vânzare.. CHIULASA COMPLETĂ in stare BUNĂ (incl. ghiduri supape) pt. 3VD - 850cmc. Multumesc si toate cele bune! Tel Dragoș - 0744633428
 4. Salut colegii! Intreb aici dacă aveți /știți pe undeva de vânzare.. CHIULASA COMPLETĂ in stare BUNĂ (incl. ghiduri supape) pt. 3VD - 850cmc. Multumesc si toate cele bune! Tel Dragoș - 0744633428
 5. Salut colegii! Intreb aici dacă aveți /știți pe undeva de vânzare.. CHIULASA COMPLETĂ in stare BUNĂ (incl. ghiduri supape) pt. 3VD - 850cmc. Multumesc si toate cele bune! Tel Dragoș - 0744633428
 6. Săracul neamț!.. Ce căra ăla după el? Să nu îmi zici că sunt vechi, si vrea să le abandoneze pe bani de nimic prin România ori Balcani..
 7. Daca intregul mecanism (broasca ce are carcasă) este nituit... Cam grea treaba, si e f posibil să se lărgească găurile din topcase.
 8. Hmm recitesc cele scrise cu mulți ani în urma, si acum ajung sa spun ca din contra, lipsa noului ABS ne ferește de multe batai de cap. Brembo Rules!
 9. Spre a înțelege un anumit zgomot la mersul constant, cu toate ca teoretic mi-ar fi fost greu. As fi zis ca punctul central al axului momentul rămâne 0. Si totusi poate că de la centru până la nuturile angrenajului înseamnă acel ceva. Pt mine a fost educativ. Spor și vouă celorlalți!
×
×
 • Create New...