Jump to content

TeDy 'M

Super Membru
 • Content Count

  671
 • Joined

 • Last visited

About TeDy 'M

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gura Humorului
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  BMW R1100RT
 • Numar Moto
  SV 99 UWE
 • Club
  SOLITAIRE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  (M.Hoinar),TDM850 4TX, BMW R1100RT

Recent Profile Visitors

1,086 profile views
 1. Berici si kaffee-le! Cu conditia sa facem si o tura pe Borșa-Sapanta! Nu e graba cu expedierea, il iau pt a incarca tel cand mai merg la intruniri... Dar dacă e graba cu banii... Eu am mai propus, hai sa ne sunam mai bine. Colegii mulțumim de înțelegere/găzduire!
 2. Deci inteleg ca asta are intrare pt mufa mica tipica bmw. Daca e asa, astept un mesaj cu prețul la 0744633428
 3. Am mers cu asta, are nerv si chiar cuplu surprinzător. Ca si cafe racer ar merge, sa zic pt mine ca limita de confort pana la ture de 250km, dar mai mult mi se pare fortare. Depinde de limita fiecaruia si imboldul adrenalinei. Dar tu Radubmw1200r, tu te vezi pe motorul asta conducand 1400km pe sens?
 4. Asta cu genunchii indoiti cam asa e. Am mers cu una asemanatoare si la 1,86 ai mei am simtit ceva disconfort dar nu tare derajant. In schimb, mie nu mi-a placut expunerea la intemperii ca pe chooper.
 5. Panabce da zapada si ploile, pe acolo ma desmierd și eu . Ar fi fain sa ne intalnim!
 6. Multumim Pitești 2010, eu dar, abia cu next w.End dupa jum. Sept sunt prezent pe soselele patriei. PS. sa nu consumati mult magiun!
 7. Salut! Pe RealOem gasesti codul fiecarei piese. Mergi apoi la orice mag auto care va consulta diferiti furnizori. Ai sa constati ca multe vin prin Materom de la Cristesti TgMures. Spor!
 8. Se rezolva sigur, mai ales daca cei din atelier dau de eticheta cu codul de pe el.mot
 9. Revin cu intrebarea: Daca aveti cunostinta de vreo intrunire dupa mijlocul lui septembrie? , atunci postati aici
 10. Citesc de bine de intrunirea voastra, ca tocmai veni vorba in alt loc pe forum, sper sa ajung si eu! Anul asta am ratat-o... fiind nevoit sa plec la munca peste graniță. Poate puneti niste poze si pe forumul dedicat
 11. Foarte bine ca a fost, dat TU esti tare "bolovan"!!! Pentru ca nu vrei sa intelegi ca este, SAU SE VREA... ca trebuie sa fie o ordine aici! Daca a avut loc intrunirea de care zici si ai postat, de ce macar tu nu le-a pus in locul bine indicat si frumos construit pe acest forum? Numai baietii de la Roata de foc-Magureni Prahova 2019, au postat asa cum se cuvine, CINSTE LOR! si am vazut asta. Toate celelalte topicuri sunt din anii precedenti. Ori poate crezi ca adminii (ori noi cei ce ne petrecem pe aici) nu au ce face decat sa caute si sa mute duiumuri de poze daca or fi? Mai trebuie inca odata sa iti dezenez cu un print screen cele afirmate de mine? Poftim! Despre asta e vb in topic, Capitolul 3.2 Poze din anul 2019, de la: Cinste John17 pt postarea cu Magureni de fapt! IAR EU CONTINUI SA CRED IN CLARA INTENTIE DE A FI ORDINE AICI, IN STRUCTURAREA FORUMULUI. APRECIEM CU TOTII AJUTORUL ADMINIOR DE A LE RÂNDUI, FIIND SI UNELE CAZURI DE POSTARE ACCIDENTALA.
 12. "Zici si tu"... ceva ca sa zici. Stii unde te afli acum? Stii in ce loc? Citeste sus titlul capitolului. Sau daca nu uitate in pagina si vezi despre ce este vb. Ai sa constati ca este locul normal al postariii pozelor de la Intruniri nationale, NUMAI CA SUNT FARA ANUL IN CARE VIETUIESTI ACUM-2019, si asta era intrebarea mea. Raspunsul tau este tipic politician roman, diversiune verbala, indepartarea de intrebare, nicidecum un raspuns obiectiv. Nu e vb aici de MAN. Ala a fost luat doar amintit ca problema/exemplu. Iar daca tu crezi ca e normal "ca trebuie doar sa cauti" ori sa frunzaresti forumul, îti spun ca esti un dezordonat. Si varza imprastiata ar fi daca pe fiecare pagina comunitara s-ar posta anunturi tip bazar/accidente/excursii externe/samd/POZELE DE LA INTRUNIRI NATIONALE-subiectul discutiei. Peace man! hai sa revizuim chestiunea.
 13. E posibil ca fostul proprietar sa fi facut vreo modificare in scop preventiv, a contactului elecric prin indicatorul de treapta de viteza?
×
×
 • Create New...