Jump to content

TeDy 'M

Super Membru
 • Content Count

  667
 • Joined

 • Last visited

About TeDy 'M

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gura Humorului
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  BMW R1100RT
 • Numar Moto
  SV 99 UWE
 • Club
  SOLITAIRE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  (M.Hoinar),TDM850 4TX, BMW R1100RT

Recent Profile Visitors

1,052 profile views
 1. Panabce da zapada si ploile, pe acolo ma desmierd și eu . Ar fi fain sa ne intalnim!
 2. Multumim Pitești 2010, eu dar, abia cu next w.End dupa jum. Sept sunt prezent pe soselele patriei. PS. sa nu consumati mult magiun!
 3. Salut! Pe RealOem gasesti codul fiecarei piese. Mergi apoi la orice mag auto care va consulta diferiti furnizori. Ai sa constati ca multe vin prin Materom de la Cristesti TgMures. Spor!
 4. Se rezolva sigur, mai ales daca cei din atelier dau de eticheta cu codul de pe el.mot
 5. Revin cu intrebarea: Daca aveti cunostinta de vreo intrunire dupa mijlocul lui septembrie? , atunci postati aici
 6. Citesc de bine de intrunirea voastra, ca tocmai veni vorba in alt loc pe forum, sper sa ajung si eu! Anul asta am ratat-o... fiind nevoit sa plec la munca peste graniță. Poate puneti niste poze si pe forumul dedicat
 7. Foarte bine ca a fost, dat TU esti tare "bolovan"!!! Pentru ca nu vrei sa intelegi ca este, SAU SE VREA... ca trebuie sa fie o ordine aici! Daca a avut loc intrunirea de care zici si ai postat, de ce macar tu nu le-a pus in locul bine indicat si frumos construit pe acest forum? Numai baietii de la Roata de foc-Magureni Prahova 2019, au postat asa cum se cuvine, CINSTE LOR! si am vazut asta. Toate celelalte topicuri sunt din anii precedenti. Ori poate crezi ca adminii (ori noi cei ce ne petrecem pe aici) nu au ce face decat sa caute si sa mute duiumuri de poze daca or fi? Mai trebuie inca odata sa iti dezenez cu un print screen cele afirmate de mine? Poftim! Despre asta e vb in topic, Capitolul 3.2 Poze din anul 2019, de la: Cinste John17 pt postarea cu Magureni de fapt! IAR EU CONTINUI SA CRED IN CLARA INTENTIE DE A FI ORDINE AICI, IN STRUCTURAREA FORUMULUI. APRECIEM CU TOTII AJUTORUL ADMINIOR DE A LE RÂNDUI, FIIND SI UNELE CAZURI DE POSTARE ACCIDENTALA.
 8. "Zici si tu"... ceva ca sa zici. Stii unde te afli acum? Stii in ce loc? Citeste sus titlul capitolului. Sau daca nu uitate in pagina si vezi despre ce este vb. Ai sa constati ca este locul normal al postariii pozelor de la Intruniri nationale, NUMAI CA SUNT FARA ANUL IN CARE VIETUIESTI ACUM-2019, si asta era intrebarea mea. Raspunsul tau este tipic politician roman, diversiune verbala, indepartarea de intrebare, nicidecum un raspuns obiectiv. Nu e vb aici de MAN. Ala a fost luat doar amintit ca problema/exemplu. Iar daca tu crezi ca e normal "ca trebuie doar sa cauti" ori sa frunzaresti forumul, îti spun ca esti un dezordonat. Si varza imprastiata ar fi daca pe fiecare pagina comunitara s-ar posta anunturi tip bazar/accidente/excursii externe/samd/POZELE DE LA INTRUNIRI NATIONALE-subiectul discutiei. Peace man! hai sa revizuim chestiunea.
 9. E posibil ca fostul proprietar sa fi facut vreo modificare in scop preventiv, a contactului elecric prin indicatorul de treapta de viteza?
 10. Oare ce se intampla? 1.Nu au mai avut loc intruniri? 2. S-au tinut dar au fost cum se spune "vopsit gardul" 3. Nu a mai fost entuziasm? 4. S-a creat un precedent cu blocarea postarilor M. A. N. Romania, si acum nu se mai indrazneste a posta? Se prevede migratia pe alte forumuri ori pe Facebook?
 11. Asta ma bucura sa aud, la masina aveam in alte vremuri gandul cu compresia in baie care e cu totul altceva. Aici, stiind de compresii de cam 11.., nu-mi dădeau pace piticii. In rest... poate ca ar fi de vazut ce e cu intinzatoarele la lantul de distributie. La pornire se aud indeosebi.
 12. Normal, toate intrunirile sunt deschise, eventual platesti o taxa folositoare pt ca au costat formații le inchirierea locațiilor s. A. Costuri... Ma gândesc ca este inclusa si instalarea unui cort in spațiul respectiv amenajat CLUBURILE MOTO! Dupa 7septembrie gata cu intrunirile? S-au inghesuit si cate 3-4 pe w. end in Iulie si jum August, ca dupa prima decada din septembrie sa nu mai vedem una? Atunci cand e vinul ghiurghiuliu sa nu mai avem cu cine ne veseli? Se poate una ca asta? Hai curaj! Organizati una mai prin centrul tarii ori tinutul secuiesc si sa vedeti cum la sf de septembrie, faceti record de participare!
×
×
 • Create New...