Jump to content

TeDy 'M

Super Membru
 • Content Count

  733
 • Joined

 • Last visited

About TeDy 'M

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gura Humorului
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  BMW R1100RT
 • Numar Moto
  SV 99 UWE
 • Club
  SOLITAIRE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  (M.Hoinar),TDM850 4TX, BMW R1100RT

Recent Profile Visitors

1,442 profile views
 1. Vezi la firmele ce se ocupa cu rulmenți si semeringuri. Vei gasi si oringuri 52 x 2 mm. Cand am prins, am luat cateva..
 2. Cei din Cluj, de pe str.Oasului 207, ce zic? Ei au experienta, lucreaza telescoapele pt moto de competitie.
 3. Garnituri la capac (subiectul anterior).. Mergi cu coduri RealOem la orice mag Piese Auto. In cel mai rău caz dureaza 10 zile pana ai produsele. Eu asa am primit, si am comandat diverse, incl. cabluri acc, garnitura mare si cea mica circulara, adaptorul intermediar de plastic unde completezi uleiul, rulm de la grup si mare si mic, si multe altele Pt R 1150R am raspuns Intinzatoarele asemenea, eu as zice NUMAI cel hidraulic(pare-mi-se STÂNGA ??)
 4. TA TF Tinutul Secuiesc unde cu drag mereu merg, cine se prinde la? o Lepsa, ori Maramures prin Borsa, poate undeva la Dunare, ori de nu o Zetea...
 5. "Mi-ai scos"? Am cerut eu asa ceva? Am cerut astfel de motor, sau vorbim vorbe aici? Chiar ti-am zis clar: daca observi tu, ori vorbesti cu proprietarul si nu e ok, pt ca din poze nu se vedea prea bine, nu mai merge pana acolo. DAR NICI NU SPUNE CA AI FOST PT MINE, STIU EU CATE SUTE ORI MII DE KM! M-am uitat pe firul scrierilor noastre si din cate zeci de oferte/linkuri ti-am dat, CU PRECADERE CELE ARGINTII, NU VĂD CA TU SA FII MERS LA ALT MOTOR DECÂT CEL GALBEN. Daca tu imi spuneai de la inceput sa caut pe codurile localitatilor ce incep cu 8xxx
 6. No, sa zic si eu cum sta treaba? Eu zic ca nu este frumos a proceda asa cum ai facut si putem ajunge sa definitivam o achizitie. Ți -am spus de la inceput ca vreau motor cu ABS FARA ASISTENTA SERVO- NU 2003 ADV! - tu nu m-ai crezut, si daca ai mers de DOOOOUA ORI LA ACEEASI REPREZENTANTA ESTE CA AI LUAT KAWASAKI DE ACOLO, NICIDECUM NU CERUSEM EU ADV ALA de 2003. Ai stiut ordinea preferintelor si a ceea ce vreau. Condiția cumpărării a fost intre 4000-5500 Euro, funcție de starea moto si dotările aferente, eu zic ca onorant, asa este? Ti-am trimis ZECI DE LINKURI SI
 7. Salut Marcel! A trecut ceva timp de cand am dat avansul cerut pt GS 1150, ce zici mai am vreo speranta? Astept inca sa apară si moto meu, DAR conform cerințelor/mesajelor noastre din Whatsapp. Nu cred sa fie atât de mare problema in a gasi in Germania aia un GS accesorizat si in mintile lui... GriMetalizat, pana in Iunie 2002 cu ABSul neasistat de modulul Servo. Astept Drumuri bune!
 8. Salut Marcel! Cand apare si la mine motorasul ala GS 1150 Silber, superdotat? Astept agregatul fabricatie 2001-06.2002, (stii grija mea cu Servo asistata).
 9. Chiar ar fi bun! In panDILitatea atât de restrictivă, mulți am avut atâta timp disponibil pe lângă casă /garaj/sopru. Dar nu crezi ca și pe topicul respectiv, acolo vor veni "mâncătorii de semințe" păreri-ologi la ichiu?
 10. Daca la chestia asta, ii schimbi centrul de greutate si ii sudezi două urechi pt prinderea la sol, ai blocatorul dorit al portii. Da, moderne sunt la nivelul solului, insa pt iarna stau mai bine pe un înălțător. https://www.dedeman.ro/bacau/opritor-poarta-batanta-otel-230-x-20-mm/p/6009001 Mesterind si pozitionand bine, poti folosi si asta.
 11. Valori istorice, si SCULE DE CALITATE, poza, Trusa de coasă(fara piatră) e din Imp. Habsburgic. Si ca tot suntem pe topic dedicat, Eu întâi caut pe google occidentalilor spre ex: Werkzeuge, sa zicem ca găsesc marca Hazet ori Proxon. Apoi caut pe google.ro si dau de importator. Daca pretul e ok, batem palma, dacă nu cand mergem in concedii, ne rezervam o trecere pe la magazinele occidentale, unde TÜV inca este STAS.. Asa dragilor.
 12. Deci, RELAXAREA A INCEPUT. Viata trece, vine batranetea ca maine.. Dorim sa stim mai departe, mai reia vreun club evenimente? Limita numarului de persoane in aer liber este de 500? Daca da, ne putem organiza fara a mai face pretentii aiurea, ci cu minimul de catering pt masa si locuri de campare, Apoi facand plata intrarii in avans, si deci evident pana la numarul permis de participanti. Sa mai visăm la ceva fain pt 20-20, ori..mergem numai la pescuit?
 13. Se confirma! Acum au anuntat austriecii la Radio. Doua weekenduri si doua curse vor avea loc la Spielberg. 5 si 12.07. Daca din 15.06 se renunță in Austria si la "botnite" inclusiv in H/S. Marketuri, cum deja acum bacul se da fara măști, clar ca Marele Circ va avea si spectatori. Dealtfel majoritatea sporturilor incep, excepție mai fac numai cele de contact.
 14. Si mai ai de facut inca o înmulțire : x nr de zile
×
×
 • Create New...