Sari la conținut

TeDy 'M

Super Membru
  • Număr conținut

    853
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Gura Humorului
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    BMW R1100RT
  • Numar Moto
    SV 99 UWE
  • Club
    SOLITAIRE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    (M.Hoinar),TDM850 4TX, BMW R1100RT

Vizitatori Recenți Profil

2.631 citiri profil

TeDy 'M's Achievements

  1. Ia-o cum vrei. Stiam bine chiar la momentul scrierii, ca as fi putut scrie motive. NU! Si repet Împrejurări, (Ori PRIN DIFERITE IMPREJURARI NELALOCUL LOR) dar nu trebuie sa dezvolt, si hai să trecem de tema asta, sa revenim la subiectul postării.
  2. Nu. Din diferite împrejurări. Chiar dacă m-am plimbat toată vara fără cameră si primavara asta inca nu am ieșit deloc..
  3. TeDy 'M

    Gps TomTom Rider

    Mulțumesc pt răspunsuri colegii! Memoria cred ca îi va permite sa actualizeze hărțile, in curând vor trebui sa includă radare si pt România. Un picuț cam mic acest 4inch, mai vedem.
  4. TeDy 'M

    Gps TomTom Rider

    Emite prin bluetooth? Protejat pt apă, are norma IP? Ce dimensiune, ?inch?
  5. Mulțumesc de răspuns, iau in calcul
  6. Shui, asa este. In Memoriam Ivan! Trimis, Dragoș Petrescu
  7. Trist! Trist când cei încă in putere, se duc departe de noi. Îi regretăm pe ei, cât si conștientizăm că grea e despărțirea, noi rămânând mai "goi" în suflete. Și da, chiar este momentul să ne întrebăm in dreptul nostru, dacă și noi am dovedit demnitate, umanism, dacă la vremea despărțirii vom lăsa o mică urmă de regret... Drum lin Nea Ivan, Steaua ta să strălucească frumos acolo între aștri, cât si tu, nouă tuturor, cu amintiri frumoase!
  8. Din ce vedem, bănuiesc ca e cu basculare laterala, și apoi un click. Dar cel mai sigur ca nu găsești ... Demontezi ala ce ai pe geanta, și te reorinetezi pe altceva de la Kronaumoto ori alte magazine moto
  9. Pt 2024, Băieții cu festivalurile, jucăm cu cărțile pe masă? Sunteți cu publicul? Haidem, e cu voie ori nevoie de menționat in mod deschis pt întruniri Condiții de acces: Campare cort sau pensiune Garare moto extra sau in zona corturi, Preț per persoană sau 1moto cu 2pers, Ori alte surprize rezervate! (Sunt câteva doleanțe in topicul întrunirilor din 2023) La multi km frumosi in 2024! Asfalt uscat și Respect cavaleresc al motorizaților pe 2Roți!
  10. Asfalt uscat in 2024! dornicilor de intruniri, rideri cât și organizatori, Tuturor respectabililor!
  11. Ehee, cum și-au făcut-o ei cu mânuța lor.. Nici măcar Virgil Hâncu nu putea prevesti mai catastrofal la Foinicea
  12. Salut CLB Nu se dau km înapoi la acele generații de BMW, întrucât ceasurile sunt capsulate. Rama aia metalică, este ff robustă. Când vei desface, doar de dai de vreo maximă ciobăneală brutală pe acolo...altfel nu.
×
×
  • Creează nouă...